ferninho írta:Vélemény a Super Bowlról?
Nem muzsikált egyik Offense se fényesen, de sima Patsnek tűnt végig, nem izgultam egyáltalán, hogy ezt el lehet veszteni.
Laikus semlegesként nem izgultam túl. A félidőben elengedtem, szívassák csak a srácok a sport és a csapatok igazi szurkolóit a legkevesebb pontot látott döntővel.
Állati jó volt a Pats defense, megleptek az előzetes statisztikák és elemzések alapján. Az viszont, hogy a Rams milyen kreatívan támadott, hát... Nyilván nem értem teljesen a taktikai szempontokat és a Patriots okosan biztosította magát rendre az utolsó vonalban, de egyik próbálkozásnál sem lehetett nagy szorzó arra, hogy a csávó elfut a fal mögött keresztbe, majd valakinek a labdával irány a fal. Nekem furcsa call-ok voltak, aztán lehet, hogy nem maradt más választásuk és rosszul vitelezték ki, nem tudom.
Kb az ötödik Super Bowlom volt és ezeken kívül a kezeimen és a lábaimon összesen meg tudom számolni, hány meccset láttam, szóval nem értek hozzá azon kívül, hogy tudom a szabályokat kábé és mint a hülye gyerek tapsolok az first downoknak vagy touchdownoknak. Esetleg egy brutális szerelésnek.