2018.09.19. 09:28:45
Nekem nagyon vegyes érzéseim vannak a meccsel. A 70. percig a szokásos EV féle hulladék BL meccs volt, állófocival, nulla helyzettel. Aztán elfáradtak, és a klasszisaink kivégezték őket (igen, Dembélét nyugodtan lehet már itt emlegetni).
Engem viszont továbbra is zavar, hogy talán az utolsó leszámítva az összes gólunk abból jött, hogy valamelyik klasszis megvillant. Kidolgozott helyzetekről viszont nem igazán beszélhetünk a meccsen, és őszintén szólva engem már kezd zavarni, hogy ott van a keretünkben egy Messi, Surez, Coutinho, Dembélé, Alba, és EV még mindig nem képes egy konzisztens, felépített támadójátékot létrehozni. Ez a kieséses szakaszban megint édeskevés lesz, elég ha az első hármas egyszerre csődöl be, és megyünk is a levesbe.
Korai még erről beszélni, de ha idén sem jutunk be a legjobb 4 közé, én elbúcsúznék Valverdétől. Az azt jelentené, hogy zsinórban negyedszer nem jutunk be, ami egy Barcánál elfogadhatatlan. Még akkor is, ha ebből csak kettő fűződik Ernőhöz.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"