Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BarcafanTomee írta:A sorsoláskor úgy voltam vele, hogy egy X Londonban bőven jó lenne, de a múlt heti eredmények után szüksége lenne a csapatnak egy győzelemre, ráadásul egy BL rangadón. Nagyon kellene egy csattanós válasz.
Mondjuk a csapat idegenbeli teljesítménye az előző években egyáltalán nem jó ómen.
Roma 3-0
Juve 3-0
PSG 4-0
Juve 0-0
Olympiacos 0-0
A Sportingot vertük meg utoljára, őket is csak egy öngóllal. A Chelsea elleni 1-1hez is óriási mák kellett.
A Tottenhamnek nagyon kell a 3 pont, meg egy Barca ellen mindenképp meg akarják mutatni. A Madridot is simázták hazai pályán. Ha olyan lassan fogunk játszani ahogy eddig, akkor simán szét fognak futni minket.
Szóval az előzmények egy újabb Barca zakó irányába mutatnak. Egy nagy csapatnak ilyenkor kell jól reagálni és egy jó meccsel válaszolni.
Fontos lenne jól tartani a labdát, párharcokat és az 50-50es labdákat megnyerni. Illetve a kontrákkal vigyázni. Sebességben mindenképp fejlődni kell.
Szerintem most egy "stabilabb" KP-vel fogunk felállni. Ilyenre számítok:
Stegen - Semedo - Piqué - Lenglet - Alba - Rakitic - Busi - Vidal - Messi - Suárez - Coutinho.
És az a meccs ha jól tudom akkor a Bayern elleni 0-4-es volt.MatyiG írta:Több, mint öt éve nem kaptunk ki hazai BL-meccsen.
Le a kalappal az eddigi teljesítmény miatt, az meg hogy fejlődni kell nem kérdés mert mindig van hova, de azért kritizálni embereket meg a csapatot 4:0 után, az már tényleg agyhalál...MatyiG írta:A Barça-szurkolók ilyenek. 6-ból 6 meccset nyertünk a szezonban, megnyertük a Spanyol Szuperkupát, lőttünk a hat meccsen 20 gólt, és csak négyet kaptunk, erre megy a picsogás, hogy nem szép a játék.
Ez a legjobb módja egy vita befejezésének. Amint nem értenek veled egyet,kívánj szép estét.Driftwood írta:Végül is szövegértelmezést nem vállalok, úgy hogy szép estét !!!![]()
A 4-2-3-1 szerintem is jobb lenne, de amíg jó a játék (merthogy nekem tetszikmvik az Ousmane Dembélé topikban írta:üdv. én csak azt nem értem, hogy minek erőlteti EV annyira most meg a 433-at, amikor a gálakezdőnk a legjobb szerintem a 4231-ben lenne, balon Coutinho, középen Lali mögött szabadon mozogva Messi irányíthatna és kapura törhetne, jobboson meg lenne Dembi. mert szemmel látható, hogy Coutuinho bal szélen játszva többet tudna kiadni magából, mint Iniesta posztján, meg Messi is csomószor középen van bent és ezáltal a jobbszél nincs bejátszva. az első fordulóba is akkor pörgött fel jobban a csapat amikor átálltunk a 4231-re.
Inkább érzelem és értelem mentes a srác arca, nem emlékszem hasonló barca játékosra. De rúgott mostanában gólokat, és ha ezt Messin kívül valaki más teszi, az nagyon jó a csapatnak.honsapeter írta:Lesz még munka bőven, de azt nagyon jó látni: Messi megint éles és azt csinál amit csak akar.
Eszméletlen a pali , ha neki van kedve és még Dembele gyerek sem az unott képet vágja:)
Aranylabdára még senkit nem jelöltek.Alfaesomega írta:Egy ilyen embert mint Messi, nem jelölnek aranylabdára! Vicc kategóra!