Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
feltétlenül....kinyírta Salah-tFecooo írta:Amúgy mindent egybevéve én minden további nélkül odaadnám Salah-nak az FF aranylabdáját... persze nem fogja megkapni, de ha eredményeket nézünk, Modric jobban rászolgált, de ha a BL-t nézzük, Ramos is többet tett cuncinál...
Igazából nem értem ezt a "de Cr csak úgy fossa a gólokat", meg a kieséses szakaszban fontos gólokat lőtt dumát. Az utóbbi két évet ha megnézzük Messi ebben is előtte járt, de 6-7 évre visszamenőleg is legfeljebb X, még úgyis, hogy itt volt egy Neymar és egy Suarez, akik szintén szépen termeltek, és nem rá volt kijátszva minden. De ott van a Bl is, a fontos góljaival, ahol max. a Juve visszavágóig lehet említeni. Mellesleg a Pool-ban Salah szintén rendesen odatette magát gólokban szélsőként, büntetők nélkül, de megvan esélyesként említve is a neve!? Pechjére marokkói. Viszont, ha a VB ennyit számít a portugálok is eléggé lebőgtek vagy itt akkor mi halyzet?!.nagyatyesz írta:Érdekes ez az Aranylabda dolog. Az szerintem egyértelmű, hogy Messi és Cr nem tűnik úgy ki a többiekhez képest, mint korábban éveken keresztül. Nálam Messi a legjobb, kb az elmúlt 10 évben 8szor kapta volna meg szerintem, ha tényleg a legjobbnak járna. Ugyanakkor vitathatatlan, hogy a klub és nemzeti csapatok sikereivel kapcsolják össze magát a díjat, így jogos Ronaldo sok aranylabdája is, még akkor is, ha játékban az utóbbi években nagyon elfogyott, viszont gólokban jeleskedett.
És te azt mondod, hogy nem rossz, de csak a befejezésben jeleskedik.Legalábbis amikor megpróbálnak meggyőzni arról, hogy Ronaldo a legjobb, akkor olyan érzésem van, mintha odaállna, hogy miért nem dugom meg az Ő barátnőjét, amikor sokkal csinosabb, jobb a teljesítménye az ágyban is, mint az én barátnőmnek.
Minden évben lemegy ez, és a javával egyet is értek, ugyanakkor mindig érezhető a megítélésbeli különbség attól függően, hogy nyer az emberünk vagy sem...Fecooo írta:Az utóbbi 2-3 év lassan arról szólt, hogy hogyan lehet minél kevesebb meccsre megkapni az aranybogyót... mint vmi kísérlet... idén kb 2-3 értékelhető meccse volt a BL-ben is mr. mindigjólnézekki-nek...
Ha ez igaz szerintem CR-Modric-Griezmann lesz a sorrend. Anno ugyanez volt a helyzet Iniékkel. Mindenképp el kellett ismerni a teljesítményét, de aranybogyót nem "mertek" neki adni, ezért ő lett az év játékosa, Messi pedig az Aranylabdás. Griezmann a VB-győzelem került oda, mindenképp kellett onnan is egy játékos, akkor pedig már a leginkább felsztároltat jelölik, még ha a teljesítményével még a top 5-be is csak neccesen fért volna be.MatyiG írta:A SPORT szerint CR, Modric és Griezmann hármasból kerül ki a FIFA év játékosa díj.
Mbappét kihagytadSinya22 írta:És hol van Salah? Fifa év marketing díj. Odaraknám még Modric helyére Pogbát vagy Neymart azért,ez így túl skill.MatyiG írta:A SPORT szerint CR, Modric és Griezmann hármasból kerül ki a FIFA év játékosa díj.
És hol van Salah? Fifa év marketing díj. Odaraknám még Modric helyére Pogbát vagy Neymart azért,ez így túl skill.MatyiG írta:A SPORT szerint CR, Modric és Griezmann hármasból kerül ki a FIFA év játékosa díj.
De a többi meccsen is vezér volt, ezt fontos észben tartani.MatyiG írta:Mondjuk tavasszal a BL-kieséses szakaszban két jó meccse volt, a PSG és a Juve ellen idegenben, a többin flop volt. Persze most már két meccsre is meg lehet kapni.
teljesen felesleges ezen kattogni. unalmas az egész cirkusz körülötte. 15-20 éve volt értelme manapság csak hergel és kattintásokat vadászik az egész.Stalkyard írta:...