2018.08.30. 11:44:42
Én kemény egyetem mellett tolom és toltam a melót.
20 órát tudtam eleinte vállalni, de maradt mellette időm a barátokra, hobbikra, kikapcsolódásra, barátnőre, önmagamra és a tanulásra is. Nem mondom, baromi rémisztőnek tűnt, hogy az időmet hogyan fogom beosztani, de valahogyan sikerült és még aludni is volt lehetőségem eleget, ami nélkül megbolondulnék. Az viszont tény, hogy sosem unatkoztam és amikor a melóban kellett, elnézőek voltak pár para beadandó, zh vagy vizsga miatt.
Nálunk kötelező az egyetemen minden órán ott lenni és kb hármat lehet hiányozni, tehát okosan kell skippelgetni az órákat.
Az elején tényleg kétségbe voltam esve, mert durvám rám szakadt minden és eltűnt 20 óra a hetemből, de jól jöttem ki belőle.
Már teljesben vagyok és maradt 2 tárgyam + szakdoga, szóval most már simán menedzselhető.
Azt még hozzáteszem, hogy ez a szerintem extrémnek nevezhető életmód, hogy mindenre szakítottam időt, az edzésre és az egészségesebb életmódra ment rá, fel is jött pár kiló. Most, hogy már van időm folyamatosan küzdöm őket lefele, ha nem is túl gyorsan.