Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2018.09.02. 20:57:27

Nyertünk 8-2-re az elmúlt idők legélvezhetőbb Barca meccsén. Az élő közvetítések fórumot olvasva viszont felmerül bennem a kérdés, hogy mindenannyian ugyanazt a meccset néztük-e... :D

Például:
Attól félek, hogy Valverde se alkalmas arra, hogy megint egy korszakos csapatunk legyen, nála inkább a stabilitás a jellemző. Azért ez a mai kezdő is, egy kis csapat ellen. A mai fociban, pedig nem egészséges a 11 plusz a tizenkettedik játékos játszatása, a többieknek meg jut öt perc, felfogás.
Mit fogunk mi kapni egy Alli,Kane,Eriksen,Son támadosortol, ha egy nevenincs huesca már 2nél jár?
igazabol vissza kene allni a 4-4-2-re. Ezzel a tilitolival semmit nem fogunk nyerni.
elozo szezon vegen is-foleg-akkor kaptuk a golokat mikor megprobaltunk urfocit nyomatni amire ez a keret nem alkalmas.
lehet hogy Dembélé nagyon tehetséges de egyelőre jól titkolja
Ez eddig elég gyenge
Messi god mode-ban tolta, Suárez az év első kiváló meccsét hozta, Dembélé nagyon jól mozgott, rúgtunk 8 gólt, szép támadásokat vezettünk. Kaptunk mellé 2 elkerülhető gólt és a fél fórum a világ végét vizionálja. :) A szezon harmadik bajnokija volt, eddig hibátlanok vagyunk, a tavalyi stabil védekezés pedig nem fog pillanatok alatt eltűnni. Megy még a kísérletezgetés, új felállásokat próbálgat EV, soha rosszabb meccset ne játsszunk ennél...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League #1 - 2013
EuroBarca Keeper League #1 - 2025 & #2 - 2014, 2018, 2020, 2023, 2024
LG
Az Év fórumozója 2016

2018.09.02. 20:53:34

Sajnos pont egy ilyen gólparádéról maradtam le. Messi mellett még kik játszottak nagyot?
Samper
Director del Fútbol

2018.09.02. 20:37:46

A védelemben a belső négyes borzasztó dolgokat csinált. Jó, hogy közülük hármat Valverde lecserélt - bár talán Piqué volt a legrosszabb és mégis ő maradt fenn.
MatyiG
Adminisztrátor

2018.09.02. 20:31:45

Tetszett a meccs, a csapatvédekezésnek még javulnia kell, de a támadással nem volt gond.
Messi meg továbbra is GOAT. :)
Stalkyard
Director del Fútbol

2018.08.31. 19:57:11

Én inkább visszahoznám Ardát, és őt játszatnám középcsatár poszton. Az kevésbé lenne kockázatos. :-k :mrgreen:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MatyiG
Adminisztrátor

2018.08.31. 19:54:14

Igen, mivel Malcom nem csatár, akkor már inkább Messi vagy Munir legyen az.
ntibi67
Capitá del Barça

2018.08.31. 19:30:11

Szerintetek kockázatos lenne egy ilyen felállás?
Semedó. Piqué. Umtiti. Alba
SR. Arthur
Dembélé. Messi. Coutinho
Malcom
hajnesz
Entrenador del Barça

2018.08.31. 18:03:19

BarcafanTomee írta:Suarezre szerintem ráférne 2 hét kemény alapozás. A teljesítményével legalább is rászolgált a padra. De mint tudjuk, ez soha nem fog bekövetkezni. Kellett neki ennyire összehaverkodni Messivel... :mrgreen:

Vidalt a kezdőbe tenném most már. Kelleni fog ő a BL-re, és ideje bejátszatni. Arthurt is jó lenne többet látni, ha már a hírek szerint amannyira meg vannak elégedve vele. A Rakitic-Busi kettősből egyiknek mindenképp pihenőt adnék. Most már biztos maradt, szóval a horvátnak ki is járna, egy ilyen hosszú szezon után, mint amit ő letolt.

A meccs amúgy nem lesz olyan könnyű, mint ahogy sokan gondolják. Eddig legalább is elég jól tolja a Huesca, és a bajnok ellen is tuti meg akarják mutatni magukat. Most már ideje lenne legalább 1 félidőt nagyjából végig rohamozni. Meg a helyzeket jobb százalékban belőni.
Az a baj, hogy Suarez már évek óta az idény eleji meccseken szedi fel a kondit, nyaralásból rendszerint kövéren tér vissza :lol:
Én egy Huesca ellen pihentetném mindkettő régi arcot a kpról, és kimennék egy Vidal-Arthur-Coutinho-Dembelé-Messi-Suarez hatossal. És ami fontos Semedot is játszatnám az első perctől. Úgy érzem nem tesz majd jót a játékperceinek, hogy Robertoból kapitány lett, pedig rászolgált a játékpercekre az előszezonban nyújtott törekvésével és jó játékával.
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2018.08.31. 17:14:18

Suarezre szerintem ráférne 2 hét kemény alapozás. A teljesítményével legalább is rászolgált a padra. De mint tudjuk, ez soha nem fog bekövetkezni. Kellett neki ennyire összehaverkodni Messivel... :mrgreen:

Vidalt a kezdőbe tenném most már. Kelleni fog ő a BL-re, és ideje bejátszatni. Arthurt is jó lenne többet látni, ha már a hírek szerint amannyira meg vannak elégedve vele. A Rakitic-Busi kettősből egyiknek mindenképp pihenőt adnék. Most már biztos maradt, szóval a horvátnak ki is járna, egy ilyen hosszú szezon után, mint amit ő letolt.

A meccs amúgy nem lesz olyan könnyű, mint ahogy sokan gondolják. Eddig legalább is elég jól tolja a Huesca, és a bajnok ellen is tuti meg akarják mutatni magukat. Most már ideje lenne legalább 1 félidőt nagyjából végig rohamozni. Meg a helyzeket jobb százalékban belőni.
MatyiG
Adminisztrátor

2018.08.31. 15:32:18

Kíváncsi leszek a vasárnapi kezdőnkre. Szerintem lesz egy kis "pihentetés" most, valamelyik igazolásunk kezdeni fog remélem, Munirt is megnézném Suárez helyett.
18Barca99
Capitá del Barça

2018.08.31. 15:11:34

Igen, arra én is kíváncsi lennék, hogy Spanyolországban, de akár Európában melyik top csapat rukkolt volna elő itt hatalmas focival. Arról nem is beszélve, hogy meg van a 3 pont, mi lenne itt ha esetleg X vagy netán vereség lett volna.. :D
Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
Cestus
Director del Fútbol

2018.08.27. 16:35:58

recrea írta:Sztem a védekezésben ugyanúgy meg lehet sérülni, full mindegy, h a gólért hajtunk vagy védekezünk. Vagyis nem, mert védekezésben még többet kell futni és sokkal fárasztóbb.

Tavaly is ezt csináltuk EV alatt, idén sem várható más gondolom. Vagy reméljük a fiatalok majd másképp gondolják a pályán.
Meg lehet, de szerintem labda nélkül, mélyen védekezve, lájtosabb futósebességgel tolódva könnyebb figyelni a pálya egyenetlenségeire, amikben el lehet csúszni/esni, mint a sprintelős kontrák, beindulások esetében. De valószínűleg inkább csak a hátuk közepére sem kívánták már az egész hóbelebancot az utolsó fél órában, és le akarták pörgetni.

Minden meccsen azért nem csináltuk ezt, ez kissé pesszimista. :D Voltak azért többgólos győzelmeink, amikor az első után még rúgtunk párat. Bizonyos meccseken valóban ez volt, amikor az öreg szükségesnek ítélte a célfocit. Az Alavés ellen most azért rúgtunk még a vezető szabirúgás után két gólt, remélhetőleg ez a legutóbbi bajnoki csak egy kilengés volt a rossz pálya miatt, és nem ez lesz a mérvadó a későbbiekre nézve.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2018.08.27. 15:26:37

Sociedad is majd ellenünk avatja fel a pályáját aminek a libalegeltető füvét épp most építik #-o #-o =D>

Édes falloszért nem lehet az ilyet szankcionálni, itt lett volna az egész nyár persze hogy ellenünk vetik be ezt is [-X
Be kéne vezetni hogy ha az otthoni csapat hibája miatt nem alkalmas a pálya, akkor le se játszódjon a meccs, és automatikusan a 3 pont a vendégcsapatai legyen, akkor talán jobban figyelnének erre az egész véletlen egybeesésre.
davi10
Llegenda del Barça

2018.08.26. 14:43:15

DavidBarca írta:Nem értem a fanyalgókat, mutassatok már egy topcsapatot, de átlag csapatot aki aug. végén csúcsformában játszik. Talán a kisebb csapatok akik be akarnak jutni az europa ligába, vagy bl-be. Meccs elején 4-3-3-ban pedig nem játszottunk rosszul, szerintem ennyi támadó szellemű játékossal nem a tavalyi 4-4-2-es felállást fogjuk játszani. Ha okt.-nov. is ugyanígy játszunk, mint tegnap, akkor lehet károgni.
Igazad van, viszont tavaly is ez volt a szöveg, és egész évben nézhetetlen focit toltunk, úgyhogy nem csoda, ha sokan szkeptikusak vagyunk.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
LG
Az Év fórumozója 2016

2018.08.26. 13:48:26

DavidBarca írta:Nem értem a fanyalgókat, mutassatok már egy topcsapatot, de átlag csapatot aki aug. végén csúcsformában játszik. Talán a kisebb csapatok akik be akarnak jutni az europa ligába, vagy bl-be. Meccs elején 4-3-3-ban pedig nem játszottunk rosszul, szerintem ennyi támadó szellemű játékossal nem a tavalyi 4-4-2-es felállást fogjuk játszani. Ha okt.-nov. is ugyanígy játszunk, mint tegnap, akkor lehet károgni.
Én türelmes vagyok, szezon eleje van, ahhoz képest nem vészes a játékunk. De az igen is zavar, hogy majdnem leadtunk két pontot, mert a vezetés után jött a lötyögés. Az elmúl években a saját, de más csapatok példájából is láthattuk, hogy erre még akár 2-3 gólos vezetésnél is nagyon könnyen rá lehet fargni, nemhogy egynél. Miért nem tanulunk belőle? :roll:
DavidBarca
Barça B

2018.08.26. 13:21:29

Nem értem a fanyalgókat, mutassatok már egy topcsapatot, de átlag csapatot aki aug. végén csúcsformában játszik. Talán a kisebb csapatok akik be akarnak jutni az europa ligába, vagy bl-be. Meccs elején 4-3-3-ban pedig nem játszottunk rosszul, szerintem ennyi támadó szellemű játékossal nem a tavalyi 4-4-2-es felállást fogjuk játszani. Ha okt.-nov. is ugyanígy játszunk, mint tegnap, akkor lehet károgni.
recrea
Llegenda del Barça

2018.08.26. 13:08:50

Cestus írta:
visca el barca írta:tegnap az első félidőben jól játszottunk, mentünk, daráltunk, volt egy csomó helyzet, próbáltunk kicsit direktebben játszani, tetszett ami láttam. aztán a 2. félidőben visszavettünk, a gól után meg főleg, sorra jöttek a valladolid heylzetecskék... nem értem mi a francnak nem mentünk mint a hülye, a legjobb védekezés a támadás. kellett volna nekik egy másodikat lőni és vége is lett volna a meccsnek... de nem, nekünk le kellett állni tökölni :evil: :roll:
Ha megyünk, mint a hülye, és valaki lesérül a rossz gyepen hónapokra tyúkszaros három pont miatt, az jó lett volna? Azt tettük, ami helyes volt ebben a helyzetben.
Sztem a védekezésben ugyanúgy meg lehet sérülni, full mindegy, h a gólért hajtunk vagy védekezünk. Vagyis nem, mert védekezésben még többet kell futni és sokkal fárasztóbb.

Tavaly is ezt csináltuk EV alatt, idén sem várható más gondolom. Vagy reméljük a fiatalok majd másképp gondolják a pályán.
Cestus
Director del Fútbol

2018.08.26. 12:50:09

visca el barca írta:tegnap az első félidőben jól játszottunk, mentünk, daráltunk, volt egy csomó helyzet, próbáltunk kicsit direktebben játszani, tetszett ami láttam. aztán a 2. félidőben visszavettünk, a gól után meg főleg, sorra jöttek a valladolid heylzetecskék... nem értem mi a francnak nem mentünk mint a hülye, a legjobb védekezés a támadás. kellett volna nekik egy másodikat lőni és vége is lett volna a meccsnek... de nem, nekünk le kellett állni tökölni :evil: :roll:
Ha megyünk, mint a hülye, és valaki lesérül a rossz gyepen hónapokra tyúkszaros három pont miatt, az jó lett volna? Azt tettük, ami helyes volt ebben a helyzetben.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
visca el barca
Presidente del Barça

2018.08.26. 12:37:44

tegnap az első félidőben jól játszottunk, mentünk, daráltunk, volt egy csomó helyzet, próbáltunk kicsit direktebben játszani, tetszett ami láttam. aztán a 2. félidőben visszavettünk, a gól után meg főleg, sorra jöttek a valladolid heylzetecskék... nem értem mi a francnak nem mentünk mint a hülye, a legjobb védekezés a támadás. kellett volna nekik egy másodikat lőni és vége is lett volna a meccsnek... de nem, nekünk le kellett állni tökölni :evil: :roll:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2018.08.26. 11:51:25

Szerencsénk volt, hogy végre kompetensek voltak, és nem a csapatot sújtották a téves ítéletek.

Nekem kifejezetten tetszett a játék képe, sokszor próbáltunk gyorsan, lendületből kapura törni, kontrázni, ez kell ide kérem szépen =D>

Persze még nagyon előszezon van, így nem kell hengerelést várni, mert még csak most lesz vége a nyárnak, de jó lesz ez.
Driftwood
Jugador del Barça

2018.08.26. 11:27:33

Nem a VAR mentette meg a csapatot .
Piqué :"Az asszisztens érvénytelenítette a gólt, és aztán ezt a videóbíró megerősítette.”
A csapat jobb volt ,ezért nyerte meg a találkozót.
A végén lesállás volt , Suarez találatánál szintén .
A csapat önmagát mentette meg ,a kritikán aluli pálya ellenére. =D>
"A VAR megmentette a csapatot " címek inkább NSO szintet képviselnek ,kérem ezek mellőzését .

Köszönöm
rikko
Capitá del Barça

2018.08.26. 07:37:27

Nyögvenyelős , küzdős meccs volt. Nekem tetszett Dembi játéka, bár volt benne hiba rendesen, de fejlődik. Jó lesz ez.
A libalegelőket meg jó lenne betiltani, mert piszkos sérülésveszélyes.

Tavaly az volt a margitosok dumája, hogy a VAR-al majd nekünk végünk lesz.... majdnem :D :D :D
Nero.
Llegenda del Barça

2018.08.26. 01:22:35

Samper írta:A 3 pont Ter Stegennek köszönhető.
Én csak egy nagy vedest lattam tole, az is az elején volt 0-0nál, mondjuk ha az gól akkor őt veszik érte elő.

Szoszerint nem volt könnyű pálya, értékes 3 pont és megint nem kaptunk gólt.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tomix354
Entrenador del Barça

2018.08.26. 00:33:51

Én nem vonnék le túl sokat ebből a meccsből. Ezen a libalegelőn állandóan csak pattogott a labda, ha pedig nem, akkor kitámasztásnál esett el mindenki többnyire. Egyébként így is megvoltak a helyzeteink és úgy néz ki a sérüléseket is megúsztuk.
mess2009
Director del Fútbol

2018.08.26. 00:24:01

csak óvatosan duhajkodni...végül is győztünk idegenben ez jó nagyon jó. a játék hát az bizony már más tészta! kezdem ott, hogy a védelemben Piquet ilyen indiszponáltan rég láttam, jó párszor megkeverték amúgy az egész hátsó alakzatot. Busquets kifejezetten gyenge volt, a Rakéta- Cou páros melózott, elől Messi keveset játszott és gyengén, Dembi szerintem fejlődik, Suarez nem tűnt ki a mostanság nyújtott formájához képest, azt a lasztit SR. hozta vissza a sírból de azért dícsérjük meg érte az urut is.
a cserék alig voltak észrevehetőek bár Malkolm a három percét is ki használta.
Válasz küldése