Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Még azt próbálják meg, hogy beleugatnak a keretbe. Így is túl messzire mentek ezzel, gondolom semmi nem lesz belole mert bojkotálva lesz. Ha meg lesz is akkor is maximum egyszer és menjen ki minden csapat.visca el barca írta:sztem abba is beleugatnának. egy lenglet, semedo meg denis suarez miatt nem fog kimenni 80.000 ember sehol...Nero. írta:a legnagyobb sztárokat itthon hagyjuk arra a meccsre.
sztem abba is beleugatnának. egy lenglet, semedo meg denis suarez miatt nem fog kimenni 80.000 ember sehol...Nero. írta:a legnagyobb sztárokat itthon hagyjuk arra a meccsre.
Ott a pont, teljesen felesleges a 2 sportot összehasonlítani.visca el barca írta:jó azért az más... nba-ban van évi 82 meccs, egyszer kibírják. az nfl szezon meg 3 hónap, közel sincsenek annyira agyonhajtva mint a focisták, akik kis túlzással évente tudnak két hetet pihenni, mert minden évben vb, eb, olimpia, ANK, copa america meg ó anyám kínjaPCsabi írta:NBA/NFL-csapatok is át szoktak jönni Londonba játszani évi 1-1 meccset, érdekes, ők nem problémáznak.
jó azért az más... nba-ban van évi 82 meccs, egyszer kibírják. az nfl szezon meg 3 hónap, közel sincsenek annyira agyonhajtva mint a focisták, akik kis túlzással évente tudnak két hetet pihenni, mert minden évben vb, eb, olimpia, ANK, copa america meg ó anyám kínjaPCsabi írta:NBA/NFL-csapatok is át szoktak jönni Londonba játszani évi 1-1 meccset, érdekes, ők nem problémáznak.
Hát igen érdekes lenne az Eibar - Leganes meccs ,kíváncsi vagyok hányan mennének ki USA-ban,sok értelme nem lenne kivinni abban biztos vagyok.Top csapatoknak meg sűrű a program ,érdekes ez az egész ,én a kompenzációra lennék kíváncsi ,hogy mennyit adnak cserébe a csapatnak aki megy.Varatrix írta:Amúgy azon gondolkozom, hogy miért nem kérdeznek meg két csapatot, akik önként (pénzért) kimennek. Biztos lenne rá jelentkező.
Vagy félnek, hogy az él klubok nem vállalnák?
Gondolom azért Barca, Real, Atleti lenne a mérvadó. Második kalapból: Sevilla, Valencia, Villareal, Bilbao.
Aki viszont európai helyekért küzd, annak nagyon kellemetlen, ha pontot veszít jetleg miatt.
Meg valaki beáldozza a hazai pályát akkor... sok kérdés.
Sírok, ha kimegy egy Eibar-Leganes meccs.
Épp erre céloztam, hogy hiába árucikkek, ilyet nem lehet megtenni velük konszenzus nélkül...MQuCsabi írta:Szerintem teljesen jogos a játékosok felháborodása. Tök mindegy mennyit keresnek, ez a munkájuk, tehát kizsákmányolni, végsőkig hajszolni őket sem lehet.
ami itt este 10, az ázsiában hajnali 3-reggel 6 óraGrimaldo írta:meg az ázsiainak is sokkal kedvezőbb
nyilván az amerikai piac felé nyitnak ezzel meg az ázsiainak is sokkal kedvezőbbvisca el barca írta:teljesen érthetetlen a liga részéről ez a 22:15-ös kezdés. éjfélre van vége a meccsnek, az ember kb 2 órára ér haza... ráadásul ahogy nézem, mi jövő7en is ebben sz*r időpontban játszunk. jó hogy nem vasárnap este 11-re tették a meccset...
CR-el én se kötném össze ,persze sokan miatta szurkoltam a Realnak ,de azok a madridi lakosok meg a meccsre járó réteg ,szerintem a nyár + a késői időpont az oka csak ,amúgy így se kevés nézőszám azért .BarcafanTomee írta:Az első fordulóban a Camp Nouba 54 ezren, a Bernabeuba meg 45 ezren látogattak csak ki. Szerintetek ez összefüggésben lehet a késői időponttal (22:15) ? Vagy csak nagyon nyár van még?
CR eligazolásával szerintem hülyeség összekötni. Persze az NSO egyből így írták meg a cikket.
Jó lenne egy X, már csak a tippjáték miatt is.MatyiG írta:Este Valencia - Atlético, jó kis derbi. Remélem, hogy izgalmas meccs lesz hazai győzelemmel/döntetlennel.