rikko írta:ATMA mindenképpen erősödött. De a Real -50 góllal indul és nem hiszem ,hogy Vinicius megoldja. Asensio flop, Béla fél szezont majd kórházból nézi a pedofil arab gyerek meg most jobban néz ki, de ő is hangulatjátékos.
Akitől így első körben tartok az az ATMA. Real akkor jó lehet, ha Lopi összepakolja őket és csapatként befedik a CR által hagyott űrt.
Kicsit túl van tolva már az Atlético és le van nézve a Real. Az Atlético kezdője egy Lemarral erősödött, Rodrigo viszont még nem tudni, mennyire fogja tudni kiváltani Gabit. Vrsaljko helyett gondolom visszakerül a vén Juanfran a kezdőbe, ezt sem tudni, mennyire fog működni. A padra hoztak jó játékosokat, szóval azért persze jó a keretük, viszont a Realé is elég lehet egy bajnoki címre. A bajnokságra a legtöbb esélyünk nekünk van szerintem, de a három nagy közül az fogja megnyeri, aki a kicsiket a lehető legszorgalmasabban felporszívózza, és a rangadókon sem szerepel le.
Az Atléticotól én a BL-ben tartok inkább, a döntőt hazai pályán játszhatják adott esetben, ez nagy lehetőség nekik, szóval biztosan nagyon rámennek majd arra a sorozatra. Az ilyen csapatok ellen emellett pedig nagyon szenvedünk a BL-ben. Én remélem, tavaszra kitalálunk valamit a busz ellen, mert hiába a nagy ígéretek, attól tartok, simán képesek leszünk újra összezuhanni egy kieséses meccsen, ha elrontják a játékunkat ilyen Atléticok.