Németországi VB 2006

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri a 2006 -os németoszági vb-t?

A szavazás 2007.02.27. 17:59:26-kor befejeződött.

Brazília
110
55%
Argentína
30
15%
Németország
7
3%
Anglia
2
1%
Spanyolország
23
11%
Olaszország
15
7%
más
14
7%

Szavazatok száma: 201
Subinho
Director del Fútbol

2006.07.10. 08:42:21

tegnap közömbös szemmel néztem végig a meccset. nem tudtam szurkolni senkinek. talán csak annak, hogy ne a mohamedán afrika légió nyerjen! így inkább az olaszok felé hajoltam... a meccs nem hozott túl nagy izgalmat... talán mert nem is nagyon érdekelt... így majdnem elaludtam rajta... aztán végül nyertek az olaszok... örülnöm kéne??? igen, mert nem a franciáké a kupa. ennek ellenére semmi hajlandóságot nem éreztem magamban, hogy örömködjek... ez is megvolt és lehet aludni... holnap új nap kezdődik alapon... egy dolog azért nagy volt tegnap. egy pillanatra átkapcsoltam az eurosportra, ahol épp K1 volt! olyan gyönyörű lefejelést láttam, hogy hihetetlen!!! a versenyző 2 méterről mellbe fejelte a gyereket, akinek kis híjján eltört a bordája!!! nagyon tuti volt!!! ha láthattátok volna... aztán észrevettem, nem is kapcsoltam el... ez a VB döntő :!: és a mágikus Zidane :!: csodálatos volt! csak gratulálni tudok a szenzációs produkciódhoz Zizu!!! remélem meggondolod magad és nem vonulsz vissza... és akkor örökre eltiltanak téged a focitól!!! mert ekkora tahó nem létezik a földön!!! menj vissza algériába a mohamedán tesóidhoz... ott biztos bejön ez a stílus, te majom!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.10. 08:19:52

Zidane - A francia szaklap, a L? Equipe a brazilok elleni meccs után élete legteljesebb játékaként ítélte meg teljesítményét. A portugálok elleni tizenegyesgólját élete góljaként aposztrofálták. Nagy összegben lehetne rá fogadni, hogy most élete legnagyobb ostobaságaként értékelik a piros lapot. Pedig minden adott volt ahhoz, hogy kivételes pályafutását megkoronázza. Az ugyanis több mint egy hétköznapi zseni, aki egy vb-döntőn ilyen tizenegyest lő a hetedik percben. Utána sokáig csak akkor vettük észre, amikor vizet ivott, vagy éppen csorgott a nyála. A hosszabbítás első félidejében aztán egy fejessel dönthetett is volna, de ehelyett egy másik jól célzott fejessel, Materazzi mellkasába, megpecsételte a sorsát. Nem tudott uralkodni a "népművészeti cserépedény-énjén", így lényegében a franciák a hosszabbításban már nem nyerhettek, ő pedig készakarva ledöntötte saját szobrát. Ebből adódóan óhatatlanul előjöttek azok az emlékek, amikor megtaposott egy szerencsétlen szaúdit egy már eldőlt vb-meccsen nyolc éve, és lefejelt egy hamburgit még a Juventus-színeiben. Aki példaképnek állítja, kéretik ezeket a tényezőket nem figyelmen kívül hagynia. Fogalmunk sincs, mit mondhatott neki az olasz védő, de azt biztos nem, hogy "mi van Zidane, nem vagy vidám?" Azt inkább, hogy korábban mennyiszer doppingolták, vagy éppen az anyját anyázta. (index)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2006.07.10. 08:04:05

köszönöm zidane, h láthattam az érkezésed!
az sem volt semmi fejes, amit kitolt a buffon, de materazzi mellporja mindent vitt! :lol: :lol: :lol:
megmutattad, h csak annyi különbség van közted és kovács 93 jóska között, aki a simagöröngyösi utasellátóban szokta így rendezni a sorokat, h nem az ő, hanem a te mezedben rohangál franciaország mohamedán része.
feltetted az i-re a pontot, szép volt paraszt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2006.07.10. 09:18:03-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
sub_bass
Príncipe Sastre

2006.07.10. 07:54:55

Mióta Zizout rajtakapták a dohányzáson, meg hogy most ezt tette teljesen leírta magát sok ember szemében! A döntőt nem de a vb-t megérdemelten nyerték az olaszok! Sztem Cannavaro lesz az MVP! De hát ennek is vége van, jöhet az átigazolási szezon java 8) :lol:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.07.10. 07:23:59

Jó meccs volt,grat az Olaszoknak megérdemelték. :)

Az algír paraszt nem hazudtolta meg önmagát,így nem visszavonulni fog hanem egy életre eltiltják a futballtól legalábbis nagyon remélem. :?
in to exile
windu
Jugador d'estrella

2006.07.10. 00:46:54

méltő nem méltő ő ilyen ezzel kerek a történet
98ban is megtaposott vkit az durvabb volt
szerintem zidane bánik a labdával a legfinomabban
az emberekkel meg hát...
de aki megérdemli...
Zinedine Zidane
barca52
Jugador d'estrella

2006.07.10. 00:30:35

Zidane: ez nem volt méltó egy olyan nagyszerű játékoshoz, mint ő. Nem így kellett volna befejeznie pályafutását, de erről csak ő tehet...Lényegtelen mit mondott neki Materazzi, egy profi nem tehet ilyet...kíváncsi vagyok, mi lett volna, ha nem állítják ki...tuti kihagyta volna a tizit...De jó ez így is :D legalább nem a csigazabálók nyertek :roll:
windu
Jugador d'estrella

2006.07.10. 00:25:18

szerintem zizu a legnagyobbak közt van
ezek nem futbal gépek hanem emberek ba......
tele feszültséggel
biztos mondott vmit materazzi
vannak olyan emberek akiknél elpattan a húr
csá ennyi ez lesz belőle
nem kellett volna dumálni
bár én is lesápadtam hogy igy vonul le ...
én mindenért hálás vagyok zidane nak és csk köszönni tudom neki az eddigieket ma is hatalmas volt
a mezőnybe is a 11 meg hát .... zidane nak bement ennyi nem volt 8 mm meg semmi Zidane tud oszt csá hehe

raymond domenech meg nagy dolgott vitt végbe

ribery nyilatkozta hogy azé voltak szarok a csoportba mer nagyon fáradtak voltak mivel nagy terhelést kaptak az edzésekes mert hogy a döntőre lettek kondicionálva

hát azt hiszem ez meglett

örülök hogy del piero vb lett
örülök hogy zidane nagyon jól jáccot a vb n
szerintem szépen távozott : )
neki ne szólogassanak a csicskák mer fejelés lesz

és abba is bele kell gondolni hogy vajon mit játszottak volna a régi nagyok ezek ellen az ellenfelek ellen
attól hogy nem szépen jól játszották a futballt nem kapunk rugunk 1et
Zinedine Zidane
cps46
Entrenador del Barça

2006.07.09. 23:56:44

Én pár hete nem igazán láttam úgy, hogy Figo olyan brutális lett volna, épphogy odatolta a buciját, Bommel meg jót színészkedett, mint anno Rivaldo a törökök ellen. Most viszont... Ha Zidane nem vonulna vissza, akkor se engedném többet focipálya közelébe. A 11-ese meg egy kib.szott nagy mák volt, 8 mm-rel feljebb megy, aztán már csak a vonalra pattan. Mindegy, a franciák kb ennyit érdemeltek.

Végül is ezen a VÉBÉN szerintem senki nem érdemelte meg, hogy világbajnok legyen. Bár nekem se tetszik az olaszok stílusa, mert tudom, hogy tudnának ők máshogy is játszani, a keretük megvan hozzá, de Lippi nagyon tudatosan végigvitte ezt a taktikát, és ezzel lehetett VÉBÉT nyerni. Az argentínok ott lehettek volna, ha Pekerman nem hülyül meg, a brazilok ott lehettek volna, ha nem veszik át a [auto_cenzúra] európai stílust, és mivel én végig Kamerunnak szurkoltam, tutkóra Samukáék nyertek volna, ha kijutnak. :D
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Kralo
Entrenador del Barça

2006.07.09. 23:52:25

Nahát történt ezen a vb-n is olyan, amit sose fogok elfeledni:
Zidane mekkora fejes! höőőőőőőőőőőő hóóóóóóóóha :D
Azt hiszem most a falba veregeti a fejét...
Gergolino
Jugador del Barça

2006.07.09. 23:38:38

Azt nem mondom, hogy szerencsére az olaszok nyertek, de szerencsére nem a franciák. Azóta utálom őket, amióta Domenech nem hívta be Giulyt. Sajnálom hogy olasz-francia döntő lett, szerintem a világ két legjobb csapata Argentína és Brazília, csak a brazilok aludtak a franciák ellen, Argentínát pedig az a népművészeti cserépedény Pekerman ejtette ki. Na majd Dél-Afrikában Argentínáé lesz a vb!
dali
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2006.07.09. 23:18:51

Megvaaaaaan :!:Örülök hogy az Olaszok győztek,ha már a Braziloknak nem ment ezen a vbn . Pénteken utazok olaszba ,Barca poloba,és Brazil sapkába :D
SEMPRE BARCA!
Hova tűnnek a szavak, amiket kiradírozunk?
Mardel
Jugador d'estrella

2006.07.09. 23:05:25

Ilyet...én a holland - portugál meccsen nem voltam ilyen ideges, amikor az a szenny le akarta fejelni Van Bommelt...mondhat nekem akárki akármit, ilyet egy valamennyire is értelmes játékos nem csinál, maximum körzeti 2. osztályban, nemhogy egy Zidane, akit szerintem eddig gyerekek százezrei példaképként tiszteltek, méghozzá élete utolsó tétmeccsén...undorító!!Azaddig tulajdonképpen pártatlan voltam,bár kicsivel szimpatikusabbak voltak talán az olaszok, de ezek után...áldom az eget, hogy nem a franciák győztek!! Mérhetetlenül dühös vagyok még mindig!Zidane egy legenda...számomra ezzel egy szánalmas legenda...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mardel 2006.07.09. 23:09:01-kor.
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
Drigo
Eurobarca Staff

2006.07.09. 23:01:50

Nézvén ezt a szavazást ami a fórum fejlécénél található, hát azt kell mondjam hogy a többség - köztük persze én is :wink: - nagyon nem erre számított hiszen a döntős kilétét maximum 27 ember azaz a tippelők max 13%-a azért mondom, hogy max, mert nem hiszem, hogy aki a "más" lehetőséget választotta az a franciákra gondolt volna mindenesetre érdekes így utólag nézegetni az eredményt és összevetni a valósággal
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Charlie
Öreg Harcos

2006.07.09. 22:57:52

Nem szurkoltam az olaszoknak, de a franciák ellen nagyon.Kedvenceim hamar kiestek, így választanom kellett e 2 közül.Nem volt kérdéses kiket...

Aztán a bundabotrány fejleményeit, a döntéseket kíváncsian várjuk.Nem fogják megúszni ez biztos.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Drigo
Eurobarca Staff

2006.07.09. 22:54:33

Hát amit Zidane csinált tényleg az valami undorító egy hatalmas játékos (mert azért az volt ezt mindenkinek el kell ismernie függetlenül attól hogy szerette vagy ahogy - én is - "kevésbé" komálta) méltatlan végjátéka nem tudom mitől borult el így az agya de ezt akkor sem szabad ha valakinek, neki tudnia kellett volna.

Olaszországnak és a drukkereinek pedig gratulálok!

De ettől függetlenül szívből remélem, hogy nem usszák meg!!!Az nem lenne igazságos!

Ez a VB akkor is egy nagy pofáraesés volt számomra sokkal sokkal többet vártam, de úgy néz ki ehhez hozzá kell szokni?Minél inkább a pénz fog dominálni, annál inkább iylen VB-k lesznek?Azért remélem, hogy nem.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Charlie
Öreg Harcos

2006.07.09. 22:52:37

Dévényi Tibi bácsinak telefonáljál, azt kérjél szép focit.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Sylvinho_
Capitá del Barça

2006.07.09. 22:51:56

Egyetértek redlions-sal.Az mindent elmond erről a VB-ről, hogy Brazília és Argentína, a világ 2 legjobb csapata kiesett a negyeddöntőben, és Olaszország megnyerte.
Ennyit erről..
"A játék az nem játék."-Johnny Filpo.
A lónak is négy lába van, mégsem asztal.
A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet.
Schweinsteiger, Hitzlsperger és Kohlschreiber jó barátok.
"Talán nem is vagyok méltó arra, hogy ennek az embernek a mérkőzését közvetítsem" - Farkas Norbi Messi-ről. :)
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.09. 22:51:36

Charlie írta:
redlions írta:Nyert a mocskos antifutball... Szégyen! A franciák fociztak, az olaszok b...tak rá! Mi lesz így a fociból???? Ááááá....
Nézd meg ki focizott eddig a vb-n...

Aztán kinek volt egy zsáknyi mázlija a döntőbe jutásig.A döntőben meg ne várd hogy szép focit látsz mind2 csapattól, itt egy kicsikét nagy a tét.
C.
de nem is antifutballt várok, amit az olaszok csináltak...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.09. 22:49:14

Zidane-t mindig is nagyon utáltam. Ha nem csinálja azt amit csinált talán most a franciák győznek. De hál' isten nem így lett.

Viva Italia!

Hozzáteszem csak a döntőben szurkoltam az olaszoknak. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Shark 2006.07.09. 22:52:24-kor.
Charlie
Öreg Harcos

2006.07.09. 22:47:20

redlions írta:Nyert a mocskos antifutball... Szégyen! A franciák fociztak, az olaszok b...tak rá! Mi lesz így a fociból???? Ááááá....
Nézd meg ki focizott eddig a vb-n...

Aztán kinek volt egy zsáknyi mázlija a döntőbe jutásig.A döntőben meg ne várd hogy szép focit látsz mind2 csapattól, itt egy kicsikét nagy a tét.
C.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.09. 22:46:25

Charlie írta:Fórumos pályafutásom első ordenáré hozzászólása.Nem érdekel.Zidane meg ássa el magát, azt rohadjon meg ott.

Viva Italia.
C.
Azért kiváncsi lennék mit mondot...
By red
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.09. 22:45:42

Nyert a mocskos antifutball... Szégyen! A franciák fociztak, az olaszok b...tak rá! Mi lesz így a fociból???? Ááááá....
By red
Charlie
Öreg Harcos

2006.07.09. 22:42:19

Köszönöm Istenem!!!!!!!!!!!!!!

Materazzi meg lerendezheti most a tahó törülközőgyilkos berbert!
C.
Sacchi
Jugador d'estrella

2006.07.09. 22:36:37

Okké. Viva Italia!!

1-1,,,
Lezárt