A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026

Eddig 3 volt, nem tudok róla, hogy megváltoztatták volna.Samper írta:Tudja valaki, hogy a szuperkupa döntőn a szokott 3 cserelehetőség van-e, vagy többet enged a szabály?

Szerintem nem lesz olyan nagyon "B-kezdő".hajnesz írta: Szerintem részben igaza van Sampernek.
Ezen a meccsen várhatóan több fiatal is kezdeni fog, itt lesz az esély a bizonyításra.

Szerintem részben igaza van Sampernek.Maxi írta:
![]()
Igen, szerintem aki rosszul játszik adjuk is el!
semmi gond. majd beszámoltatjuk őket szóban és írásban is.Samper írta:egy vereség sokba kerülhet azoknak az újaknak

Samper írta:Elvben a Szuperkupa nem fontos trófea és a Barca a nem együttes felkészülés miatt elég esetlegesen fog felállni. Ennek ellenére egy győzelem nagyon megerősítheti egyesek helyét a csapatban, illetve egy vereség sokba kerülhet azoknak az újaknak, aki most esetleg gyengén játszanak.
Nekik se mindegy, mert pont Európa Liga selejtezőn lesznek, egyedül ha jól tudom azon ment a vita hogy ők szerették volna hogy a Pizjuánban lehessen a döntő.Varatrix írta:Megmondom őszintén a Sevillának van igaza, miért érdekelje őket, hogy mi nekünk kényelmesebb egy meccsen nyerni, mint fáradtan kettőn. Szívás, de ezt nem így kelett volna szervezni, de hát mellettünk döntöttek.