Hát az tuti, hogy az Everton lesz a katalánok második kedvenc csapata, ha elviszik három létszámon felüli játékosunkat is 1-2 hét alatt.
Nekem tetszik ez a rövidebb PL-transzferablak, szerintem nekünk ez előnyös. Az angol csapatoknak kevesebb idejük lesz erősíteni, emiatt több lesz a pánikigazolás és a B/C opció, akik gyakran a mi nem kívánatos játékosaink lesznek. Emellett pedig mi is hamarabb tovább tudjuk azokat a játékosokat adni, akikre nem számítunk a nyári összetartások alatt.
Ugyanakkor persze nekünk is (még inkább) nehezebb lesz a PL-ből igazolni.
Pacot elvileg a Watford vinné 2 évre kölcsönbe kötelező vásárlási opcióval a végén (Sport), állítólag Deulofeu is felhívta, hogy győzködje. Marlonnal nem tudom, mit akarunk. Negyedik számú középhátvédnek oké lenne, de mivel nem EU-s, luxus lenne egy helyet rá pazarolni. Pláne hogy Bartoék jó szokásukhoz híven úgy is kergetni fognak valami brazil csodagyereket/öregfiút a jövőben, akinek kelleni fog a nem EU-s hely. Úgyhogy ha számítunk rá, egy helyen kellene tartani pár évig, hogy EU-s állampolgárságot szerezhessen. De ez úgy nem fog sikerülni, ha évente más országba küldjük. Ha meg nem számolunk vele, el kellene adni, valahova csak befér azért, annyira nem rossz játékos.