visca el barca írta:
de érted... legalább annyi tartás lenne benne, h írna egy üzenetet messengeren/küldene egy smst/fehívna, hogy figyelj, meggondoltam magam, egyedül akarok lenni, vagy túl csóró vagy hozzám, vagy találtam magamnak mást... de nem b+, letilt facebookról meg a telefont kinyomja. hetekig nyaltam a seggét és ennyit érdemlek...

Annyi, de annyi sztorit tudnék mesélni...
Nah jó egyet:
tavaly januárban összejöttem egy csajjal, hirtelen találkoztunk egy héten belül 5x. Utána el kellett mennie egy hónapra Pestre tanfolyamra és alig találkoztunk, de beszéltünk mindennap. január végén volt a születésnapja, megkapta a nagy meglepit, pincér hozta ki a rózsát, pezsgőt (én retardált marha...), jól esett neki, minden hepi...
letelt az 1 hónap, találkoztunk valentin napon is... gyanús volt, hogy vmivel visszafogottabb, előadta, hogy hirtelen kéne neki 15 rugó, nem tudja honnan szerezzen. Én vadbarom felajánlottam neki, ő kis noszogatásra, de elfogadta...
Nem kerestem a következő napon, vártam, hogy hívjon. Két nappal később írt fácsén, hogy elmúlt a varázs, már érezte korábban, hogy nem az igazi a dolog, de még nem akart szólni. Többé nem vette fel a telefont... (de azért elfogadta a pénzt, mikor már tudta, hogy szakítani akar...)
Pár hónappal később megtudtam, hogy összejött egy volt alkesszal (tudom, hogy az, ismertem a srácot...) eltelt egy év, megint szülinapja volt, én nem írtam neki, de ő igen: "köszönöm a tavalyi szülinapomat!" Nem reagáltam erre, gondoltam magamban wtf volt ez az üzi...
Két hónappal később rám írt, hogy haragszom-e még rá.. mondom nem, de mit számít neki, hisz úgyse találkozunk többet... "gondolom, nem jöhet szóba nálad semmi". Mondtam neki, hogy nem lett nekem teljesen közömbös. "újra belém tudnál szeretni? Lehetne tiszta lappal kezdenünk?" Mondtam, hogy nincs kizárva...
Beszélgettünk egy kicsit, elköszöntem tőle telón. Két nappal később írt üzit, hogy jobb lesz, ha ott folytatjuk, ahol abbamaradt, külön utakon...
Nem töröltem az ismerősök közül, most a napokban rakott fel képet az új pasijával, aztán megjelent az idővonalon egy bejegyzés: "kapcsolatban május 22 óta" (láthatóságnál a fogaskerékkel...

alig átlátszó, hogy tiltásban tartott, hogy ne láthassam, hogy bepasizott...)
Szánalmas a csaj, de én is, hogy hittem neki... most is írt a születésnapomra, de arra nem méltattam, hogy megköszönjem neki...
A lényeg: a nők egyformák...