davi10 írta:zola8787 írta:Anyám!
Én megkockáztatom, hogy tetszett
Azt, hogy az embereket még jobban megutáltad teljesen megértem, de a vallást miért?
De amúgy abszolút megértem, ha valakinek nem tetszett, nekem inkább bejött, mint nem, de azért nehéz elhelyezni

Volt benne 1-2 olyan metafora amitől leesett az állam, viszont ahogy tálalta a rendező ezt az egészet az számomra gyomorforgató volt. Volt egy pont
, ahol ha abbahagyja, ez a film tökéletes lett volna, az utána lévő jelenetek teljesen feleslegesek voltak, aki érti miről szól, annak szerintem lényegtelen és értelmetlen volt még egyszer, még durvábban bemutatni amit már bemutatott.
Amúgy meg nesze neked metoo,
A vallást azért nem kedvelem, mert a gyenge embereket a vallás kebelezi be és teszi ilyenné, mint amit a film bemutat és nem minden vallásos emberre értem ezt, mert látom a pozitív oldalát ennek a szemléletnek is, itt a már túlságosan átkorcsosult, ennek élő, mondhatni szektában létező személyekre értem.
A végét amúgy elmagyarázza valaki, pontosan mi is volt
Jó kis isten ellenes film ez amúgy, olyan szinten ellenszenves a mi urunk, hogy na
177 volt a film között a max pulzusom, haverom aki ajánlotta mondta, hogy néha mérjem