davi10 írta:Cestus írta:
*a Sport szerint még két igazolást kért Valverde, hát nem tudom, hogy hova most már.

Eddig csak 1 kp-t kért, meg is kapta Vidalt. Vérszemet kapott?
Szerintem már nem jön senki, ideje elpasszolni a felesleget (ez szerintem az utóbbi 1-2 év legtöbbször elhangzott mondata a fórumon

)
Most jönnek majd a hírek hogy Valverde Verrattit és Eriksent akarja
Furcsa, de augusztus eleje van, és azt lehet mondani hogy kész a keret, ami az érkezőket illeti.
Ha még el sikerülne adni a ballasztot, akkor remek átigazolási szezont zárnánk, és okosan lett elköltve Griezmann ára.(Ami igazából nem is az ő ára, mert lényegében pluszban is lesz a mérlegünk az eladások miatt, amire nem is tudom mikor volt utoljára példa)
Innentől Valverdén múlik minden, remek kezdőcsapata van, remek paddal, ami szinte bármire esélyes lehet ügyes forgatással.
Mennyivel jobban hangzik már egy Lenglet, Robi/Semedo/Wagué, Arthur, Vidal, Malcom/Dembelé cseresor, ehhez képest hurka volt az hogy Gomestől és Denistől vártuk a csodát, és kb ennyi volt a cserelehetőségünk
Viszont ha most is az lesz mint ahogy
hajnesz írta, hogy eszetlenül rotál, aztán az első pontvesztés után végkimerülésig játszatja az alapembereket, és most is majd azt csinálja mint a sérült Piquével, akkor eléggé mérgesek leszünk.