Szerintem nagyon olcsón adtuk el. Én biztos hogy elkértem volna 10-15 millió közötti összeget.
Nem tudom ezt a névsort meg a számokat honnan vetted, de igen, valami ilyesmi lenne az ideális.MatyiG írta:
Közülük szerintem menni fog Paco (25m), Vidal (10m), Arnáiz (5m), Alená (kölcsön), Gomes (15m), Samper(kölcsön), Marlon (10m), Mina (35m). Ez 100 millió euró, és pluszos lenne az egyenleg.
MatyiG írta:Gomest a West Ham vinné.dinnyesz írta:Én is egyetértek abban , hogy az idei év más mint az előzőek.Az igazolásainkat gyorsan letudjuk rendezni. És van b tervünk! Rabiot nem jött össze nem kergettük augusztus 26.-ig hanem rámentünk Vidalra. Én mondjuk pont nem örülök az érkezésének, de profi módon zajlott az egész szerintem. Most már tényleg csak az eladások maradtak, viszont én Minán kívül nem igazán olvasok hírt távozókról. Valaki esetleg csak pletyka szinten látott valamit, hogy valamelyik középpályásunk után érdeklődnek?
Gomest a West Ham vinné.dinnyesz írta:Én is egyetértek abban , hogy az idei év más mint az előzőek.Az igazolásainkat gyorsan letudjuk rendezni. És van b tervünk! Rabiot nem jött össze nem kergettük augusztus 26.-ig hanem rámentünk Vidalra. Én mondjuk pont nem örülök az érkezésének, de profi módon zajlott az egész szerintem. Most már tényleg csak az eladások maradtak, viszont én Minán kívül nem igazán olvasok hírt távozókról. Valaki esetleg csak pletyka szinten látott valamit, hogy valamelyik középpályásunk után érdeklődnek?
Pont ez az. Tavaly is sokan voltak a KP-re.MatyiG írta:Gomes is menni fog, tehát ugyanannyian leszünk, mint tavaly.
Ezt már csak azért írják, mert félnek, hogy elfogynak a drága Barcás hírek.Tomix354 írta:Although the operation will be very difficult and even now that the club have signed Vidal, Barça are still looking to sign Paul Pogba this summer. The club still have to sell Mina, Aleix Vidal, Alcácer and maybe Rafinha and this could fund the transfer of the Frenchman. [md]
Inkább egy normális jobbhátvédet néznének...
Meg úgy néz ki Gomes rajtunk marad
A hátralevő 1 hónapban 2-3 játékost (Mina, Vidal, Paco/Munir) el fogunk adni s kész.mess2009 írta:miután sokat és sokszor szidtam a Barca igazolás-tevékenységét, illik megemlítenem, hogy így félidőben dicséretes változást könyvelhetünk el.
remélem nem "kiabáltamel" és a hátralévő egy hónapot még ügyesen használják ki.
Én úgy tudom, hogy a "nagy" keretbe lehet 4, de egy meccsre csak 3-at lehet nevezni.MatyiG írta:A keretben nem lehet háromnál több. Vidal, Malcom, Arthur lesz ez a hármas, úgyhogy igen, Verma marad.mvik írta:üdv. ezt a 3 nem EU-s helyet ezt pontosan, hogy kell érteni, nem lehet egyszerre 3-nál több a kezdőben vagy a keretben nem lehet ennél több? mert ha a keretben nem lehet több akkor sajna még Marlon is megy, pedig inkább őt tartanám meg mint Vermát.
visca el barca írta:ezt most a realnal menő cucc... perez sajnálta a pénzt mindenkire, így most eteti a népet a jövő csapata szlogennel.... majd meglátjuk mire mennek ilyen asensio, lucas v. féle nullákkal semmire...csak figyeljétek meg...lesliejr12 írta:a jövő csapatát építjük
Benne van a bukás lehetősége is, de soha ne írd le őket. Remélem az elvárások is nagy terhet tesznek rájuk, mert ha le vannak sajnálva akkor mindig összekapják magukat.visca el barca írta:ezt most a realnal menő cucc... perez sajnálta a pénzt mindenkire, így most eteti a népet a jövő csapata szlogennel.... majd meglátjuk mire mennek ilyen asensio, lucas v. féle nullákkal semmire...csak figyeljétek meg...lesliejr12 írta:a jövő csapatát építjük