Nero. írta:Léfe írta:Na Bommel nem jó példa. Csak 1 szezont volt itt.
Egyébként nem volt rossz, elég sokat is játszott. Mai napig nem ertem az eladását.
LG példája jogos. Davids, Casemiro, Makelele, Kanré stb. ilyen típusú emberekkel hatalmasat lehet nyerni.
MvB szerintem is elég jó volt nálunk, ráadásul ingyen jött, ha jól emlékszem. Mondjuk abban, hogy olyan sokat játszott, benne volt Xavi sérülése is benne volt. A következő szezonban úgy tűnt, hogy csak 4. számú lehet Xavi, Ini és Deco mögött, így szerintem érthető a távozása, Deco visszaesésével előzetesen nem nagyon számolhattunk.
Edmilson is elég sokat volt sérült, szerintem ez is benne volt abban, hogy csalódás volt, amit nálunk nyújtott, előtte szerintem jó kis játékos volt.
Mottának szintén a sérülések tettek be, kár érte, mert később megmutatta, hogy nagyon jó játékos, de nem sokkal a távozása után jött Yaya, aztán meg Busquets, a többi meg már történelem.
Kicsit off, amiket írtam, de azért nem teljesen, a lényeg, hogy az ilyen pitbull típúsú középpályások egyáltalán nem elveszettek nálunk, sőt! Csak ugye volt az a bizonyos Pep-éra, és sokan elhitték, hogy nálunk most már csak művészek fognak játszani a középpályán.
Nem, viszont így nagyjából kétszer annyit kap, mint Sergi Roberto. Rakitic, Alba, Umtiti, csak hogy még néhány oszlopos kezdőt említsek, akik nem keresnek ennyit.
Részben egyet értek veled, de Vidalnak azért elég jó a marketing értéke, míg az általad felsorolt játékosoknak kevésbé. Mondom úgy, hogy nagyon kedvelem az olyan játékosokat, akik nem feltűnősködnek, ripacskodnak, hanem csendben teszik a dolgukat és hozzák a magas szintet, de sajnos a mai világ őket nem sokra becsüli, és ez bizony meglátszik az értékükön és a fizetésükön is.