Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mit nem értesz rajta?visca el barca írta:mindet láttam már. legalább 3x.mondjuk a puszta formalitást a mai napig nem értem
Kijavítom majd, köszi h szóltáldavi10 írta: A tégla kétszer is rajta van (34, 49),
Kb. a felét nem is láttam, majd fogok róla válogatni.
Egyik kedvenc filmem, ilyen egyszerű. Engem megfogott.visca el barca írta:mindet láttam már. legalább 3x.mondjuk a puszta formalitást a mai napig nem értem
A tégla kétszer is rajta van (34, 49),messideco írta:Én is elkészítettem az ötvenes listámat, szigorúan jelzem, hogy nem top, hanem kedvenc lista
https://www.imdb.com/list/ls024329133/
Vélemények?
Na igen, ezekről is sokáig lehetne dumálni.zola8787 írta: A vallást azért nem kedvelem, mert a gyenge embereket a vallás kebelezi be és teszi ilyenné, mint amit a film bemutat és nem minden vallásos emberre értem ezt, mert látom a pozitív oldalát ennek a szemléletnek is, itt a már túlságosan átkorcsosult, ennek élő, mondhatni szektában létező személyekre értem.
davi10 írta:Én megkockáztatom, hogy tetszettzola8787 írta:Anyám!
Azt, hogy az embereket még jobban megutáltad teljesen megértem, de a vallást miért?
De amúgy abszolút megértem, ha valakinek nem tetszett, nekem inkább bejött, mint nem, de azért nehéz elhelyezni
inkább nézz meg 3-4 bigacsiga és batkamanó epizódot, jobban jársz mint ezzel a fossal.messideco írta:Na, kedvet kaptam a filmhez, pedig nem szerepelt a terveim között
Én megkockáztatom, hogy tetszett, de nem hiszem, hogy az volt a cél, hogy a néző boldogan és emelkedve érezze magát a film után, de azért elgondolkodtatott. Meg utána 1-2 ital mellett jól el lehetett dumálni a filmről.zola8787 írta:Anyám!
Más, amit ajánlani tudok: Confessions, The Call, utóbbival most végeztem, kicsit klisés, de izgalmas kis krimithriller.messideco írta:Ezt a filmet még akkor láttam, amikor kijött. Sokat kerestem, de semmi nem rémlett belőle. Utána viszont elfelejtettem a storyt, errefel felbukkan a fórumon, és unalmas óráimban visszagörgetem a topicot.MatyiG írta:Újabb remek krimire bukkantam: Conviction
Jó színészek, érdekes téma, nem volt idő unatkozni, 8/10.
Köszi, utólag os
Ezt a filmet még akkor láttam, amikor kijött. Sokat kerestem, de semmi nem rémlett belőle. Utána viszont elfelejtettem a storyt, errefel felbukkan a fórumon, és unalmas óráimban visszagörgetem a topicot.MatyiG írta:Újabb remek krimire bukkantam: Conviction
Jó színészek, érdekes téma, nem volt idő unatkozni, 8/10.