Akkor a szenegálit valóban ki fogjuk próbálni baloson is. Engem se győzött meg Cucurella, de ezek szerint senkit a vezetésből.Cestus írta:Ez a Wagué állítólag eléggé kétlábas, játszott már balszélső hátvédet is. Ha Cucurelláva befürdünk (ami sanszos, engem nem győzött meg az ICC-s meccsein eddig), ellenben a szenegáli beválik csereként, elképzelhető, hogy be tud majd ott is szállni.lesliejr12 írta:Wagué érkezésével lehetne egy olyan opció, hogy Roberto-t már csak a középpályán fogjuk használni, de ahogy előttem leírták, előbb Semedo-nak kellene elérni, hogy kiszoríthatatlan legyen. Nagyszerű jövő előtt áll de még nem kész játékos.
Arthuro Vidal-lal nekem semmi bajom. 31 éves, de nem a 19-22 éves fiatal vonallal fogunk BL-t nyerni, azt azért jobb tudni. Ügyesek meg minden, de a nemzetközi porond nem egyszerű, oda nemelég, hogy tehetséges fiatal vagy.
Digne eladása után biztos vagyok benne, hogy szegény Roberto-t látni fogjuk balhátvéd poszton is, Cucu ide meg oda...
Vidal-lal tényleg "csak" az a probléma, ahogy viselkedik. Nem épp minta sportoló. Most eggyel több játékos miatt lehet minket gyűlölni.

Már persze ha tényleg aláír, mert még nem hivatalos.