Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
dinnyesz
Jugador del Barça

2018.08.02. 13:29:07

Ebből a hírből én arra következtetek , hogy Robival már kp-n számolnak. Ebből pedig arra, hogy már nem fog kp érkezni. Én ennek örülnék is , van 3-4 poszta felállástól függően : Cou, Rakitic, Busi, Arthur,Rafi, Denis(ha maradnak az egyik szerintem tuti maradni fog) Robi +a fiatalok. Ezzel már szerinem kényelmesen neki lehet menni a szezonnak.
Kubla9
Capitá del Barça

2018.08.02. 13:13:59

Cestus írta:A sport szerint a szenegáli Moussa Wagué (jobbszélső hátvéd) nemrég megérkezett Barcelonába orvosi vizsgálatra. A B-be fogják leigazolni, de hamar fel szeretnék hozni az A csapatba (és már az első, B-s szezonjában is gyakran feljárna Semedo cseréjének).

Eléggé a semmiből jött a hír, de nem is ismert játékos mondjuk. Mindenesetre valószínűleg ő lesz a csere jobbszélső hátvédünk majd.
Pont ezt a hírt akartam posztolni.
Már régebben is lehetett a srácról olvasni,ha jó áron jön üsse pénisz.
Cestus
Director del Fútbol

2018.08.02. 12:55:25

A sport szerint a szenegáli Moussa Wagué (jobbszélső hátvéd) nemrég megérkezett Barcelonába orvosi vizsgálatra. A B-be fogják leigazolni, de hamar fel szeretnék hozni az A csapatba (és már az első, B-s szezonjában is gyakran feljárna Semedo cseréjének).

Eléggé a semmiből jött a hír, de nem is ismert játékos mondjuk. Mindenesetre valószínűleg ő lesz a csere jobbszélső hátvédünk majd.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Chino
Llegenda del Barça

2018.08.02. 12:37:33

mess2009 írta:
csak egy ötlet: miért is kellene éppen egy "levetettkabát" a Barcának...? Thiagot- ugyanis nem elengedik a Bajorok hanem árulják!
már leírtam, hogy nem hoznám ez nem új de nem lehet hogy az a játék, hogy passzolgatok és jó vagyok...már látványosan megbukott és az ebben jeleskedőkből hogy úgy mondjam, megvagyunk?!
Az, hogy Kovacnak nem szerepel a tervei között, mert más típusú játékot akar játszani ezért nem ragaszkodik hozzá az miért árulás vagy bukás? Érdekes, hogy három olyan edző alatt, mint Pep, Ancelotti, Heynckes meghatározó játékos tudott lenni.
A Real például pont egy ilyenért tenné össze a kezét. Korábban például őt is megpróbáltuk elhozni Verratti helyett, de kellett a bajoroknak. Ha pedig szerinted annyit tud, hogy passzolgatok és jó vagyok akkor pedig alapból nincs miről beszélni.
Főleg ha rajta kívül még 3 alternatíívánk volt, akik mind elérhetetlenek.

De a legnevettségesebb az egészben Segura kijelentése.
És most nem azért írom mert Thiagonak hívják, másról is ez lenne a véleményem adott esetben.

barca0417 írta:Most már tényleg dühítő azért, amit folytatnak itt Thiagoval kapcsolatban. Nyiltan kijelenti egy top 10 es középpályás, hogy szeretné jönni, mindenki várja, eg ember miatt meg húzzák a szájukat.
Egy Busi,Rakitic, Arthur, Thiago, Rafinha, Alena sor esetleg Samperrel, eléggé optimális lenne.
Nem kéne bankot robbantani, se ész nélkül futkozni játékosok után, hogy újra erős, domináns középpályánk legyen.
Én mondjuk ilyen nyílt kijelentésről nem hallottam, de előfordulhat, hogy csak lemradtam róla.
Mondjuk az általad felsoroltakból Samper szinte biztos, hogy megy, Alenaban is sajna egyre kevesebb reményem van, talán ha ez a sérülés nem jött volna és az előszezonban meggyőzi Valverdet számolna vele, de erre sztem kb.5 % esély van. Rafinha pedig még mindig nagy kérdőjel, hogy marad-e.
Arthurban kezdek bizakodni, de még mindig tartom, hogy az őszi szezon vége után lehetne róla mondani valamit.
Rakiticet meg ha Valverde megint agyba-főbe nyomatja Busival együtt megint rámehet a BL.
Viszont amitől tartok, hogy ha Arthur mégsem tudná alapvetően (nyilván nem egy az egyben) pótolni olykor-olykor a horvátot bajban lehetünk, max Robira számíthatunk. De ha Rakitic vagy Busquets például összeszed egy komolyabb sérülést beüt a gebasz. Már nincs egy Paulinhonk sem aki elég mobilis és bármikor be lehetett vetni.

Ami viszont egyre biztosabbnak látszik, hogy Gomes rajtunk marad akár Denis-el együtt. Akkor viszont ugyanott tartunk, hogy van egy rakat csere, de minőségben nem vagyunk meg. Egy 50-60 meccses szezonban pedig legalább olyan fontos a pad mélysége, mint a kezdő minősége.
Forca Barca!!!!
Cestus
Director del Fútbol

2018.08.02. 11:50:49

senkialfonz40 írta:Valahol olvastam itt, hogy pontos-e a statisztika, nem tudom.. a Bayern meccseinek 40 %-án sérülés miatt nem lépett pályára..
Engem ez az ami aggaszt, nyilván ideillik, de én még nem láttam őt úgy játszani, amire csettintettem volna...
Én írtam. A pontos szám azt hiszem 42% (112 sérülés miatt kihagyott meccs). Más megközelítésben összesen 2 évet és 4 napot volt sérült az öt éves Bayern-karrierje alatt. Alant sok szépet írtam róla, de a teljes képhez ez is hozzátartozik.
"It is what it is."

senkialfonz40
Capitá del Barça

2018.08.02. 11:38:19

Subinho írta:.. Thiago...
Valahol olvastam itt, hogy pontos-e a statisztika, nem tudom.. a Bayern meccseinek 40 %-án sérülés miatt nem lépett pályára..
Engem ez az ami aggaszt, nyilván ideillik, de én még nem láttam őt úgy játszani, amire csettintettem volna...
Ezért én nem annyira vágyom arra, hogy itt lássam, magasabb összegért meg pláne...
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
visca el barca
Presidente del Barça

2018.08.02. 11:23:48

mina sztem is bőven jó lenne murinnyó buta erőfocijába. ide nem való, lassú, darabos, nem tud fordulni, neki a pozíciós játék az erőssége, nem az amit mi csinálunk. lényegében egy piqué gyengébb kiadásban. ha 30 milliót kapunk érte az már ajándék lesz.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Subinho
Director del Fútbol

2018.08.02. 11:16:19

Mina a mi rendszerünkbe nem illik. Nálunk magasan fel van tolva a védelem, ebben Mina sokszor azt sem tudta merre van előre és hova helyezkedjen. Hátul betömörült védelem esetén viszont látszik jól fejelgeti ki a labdát, Kolumbiával nem véletlenül volt jó. José játékába szerintem jó lenne, vigyék csak. Főleg, hogy 3x pénzért, szép haszonnal menne el.
Thiago dolgot meg nem értem. Írják itt páran, hogy nem sajnálnák rá a 70 misit sem... Elment 5 éve, a legjobb korban tőlünk talán 18-20 millióért, a BM-nek nem kell, mi meg vegyünk vissza egy rakás pénzért? Arról nem beszélve, hogy felesleges, mert Rakitic helyén tudna játszani, de Rakéta jelenleg jobb nála, a cseréjének meg ott van az Artúr gyerek, aki jelenleg ugyanaz a stílus, mint Thiago. Jelenleg teljesen felesleges lenne idehozni, nincs helye, keveset játszana és a posztján van ilyen stílusú játékosunk. Ha a BM felajánlaná nekünk és nem egy halom pénzért, akkor el lehetne gondolkodni rajta, de nem rohannék utána. Ha ilyen 35-40 misiért eladnák nekünk, nem tiltakoznék, de nem mennék bele egy ilyen 70-80 milliós üzletbe.
Cestus
Director del Fútbol

2018.08.02. 11:07:31

messideco írta:Most olvasom, hogy Mina közel a MU-hoz, 35 millió. Muszáj neki Mourinho kezeibe kerülnie? :roll:
Amúgy szerintem belőle Mourinho ki tudná hozni a maxot. Erőfoci, mély védekezés, szögletekre történő építkezés, ezekben ő nagyon jó lenne. A mi feltolt védelmi vonalunk viszont egyáltalán nem kedvez neki. 35-40 millióért szerintem is el kell engednünk.
"It is what it is."

Nero.
Llegenda del Barça

2018.08.02. 11:03:41

messideco írta:Most olvasom, hogy Mina közel a MU-hoz, 35 millió. Muszáj neki Mourinho kezeibe kerülnie? :roll:
35 millióért felőlem a Realba is mehet. Szogleteknel komoly a mérete miatt, de amugy nem egy labdabiztos jatekos, ide nem kell.

Egyébként igen, nehéz elképzelni hogy a 18as árkatalógusba Thiago 50 lenne, a reális ára valahol 100-120 között mozog.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
messideco
Presidente del Barça

2018.08.02. 10:54:35

Most olvasom, hogy Mina közel a MU-hoz, 35 millió. Muszáj neki Mourinho kezeibe kerülnie? :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2018.08.02. 10:52:48

Cestus írta:
Szerintem várjuk meg, mi lesz Rabiot-val, az lehet a kulcs. Ő a közeljövőben valószínűleg hosszabbít. Pogbával (ha egyáltalán van valós érdeklődés) szintén tuti befürdünk, a PL átigazolási ablaka egy hét múlva zár, ilyenkor már szerintem cserejátékosokat is csak nehezen engednek el az angolok. Ha mindenki kiesik, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy rámegyünk valami nagy összeggel.

Szinte biztos hogy hosszabbít, és ez is csak fizuemelésre használta ki a klubot.
Ezért is kellene még mostanság megszerezni Thiagot, amennyiben lehetséges, utolsó héten már nem szívesen adják oda, mert esélytelen bármilyen pótlás, plusz akkor drágább is lehet.

Én 70 millióig elmennék Thiagoért, de azt is csak azért mert hála Griezmannak, elég jó a mérlegünk, úgy indítottunk volna hogy -100 millió, ehhez képest ha Minát is eladjuk konkrétan 0-n, vagy pluszban is lehetünk.(a többi esedékes transzfert nem számolva)

Ennek ellenére látva Arthurt, nem tartom már 100% fontosságúnak hogy minden áron hozzuk Thiagot, mert ha így folytatja Arthur akkor már idén fontos tényezője is lehet a csapatnak.
(Akit amúgy Busi helyén is kipróbálnék)
Cestus
Director del Fútbol

2018.08.02. 10:16:56

recrea írta:De jól leírtad, hátha megértik.

Összefoglalva...a Bayern München - ahol égető szükség van a pénzre - 50 millióért szabadulna a legjobb korban levő Thiagotól azon a piacon, ahol 100 millió alatt nem lehet kalibert venni kb. a top 10 csapatnak, a Barca pedig 50-ért megveszi...aha...ugyanitt nem iszok több alkoholt a nyáron.
Köszi. :D

Még egy dolgot még hozzáfűznék az eddig leírtakhoz: a bajoroknak azért sem áll érdekükben apróért hozzánk vágni a spanyolt, mert az ő keretükben - a miénkkel ellentétben - nincs még egy olyan kreatív, technikás, labdabiztos játékos, aki mélységből is jól tud előre passzolni, akár nyomás alatt is (és mindezek mellett jól is védekezik). Nálunk itt van Busquets, és talán Arthur is alkalmas lesz erre. Az ő középpályásaik Thiago mellett: Martínez, Rudy, Gnabry, Goretzka, Vidal, Tolisso. Szerintem olyan szintű passzjátékra egyikük sem képes, mint Thiago.

De mondom, mindezek ellenére mégis benne van, hogy rámegyünk a srácra, ha minden más célponttal befürdünk. Csak szerintem nem lesz olyan egyszerű "jövés-menés", mint Malcom vagy Lenglet.
"It is what it is."

palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2018.08.02. 09:43:06

barca0417 írta:Most már tényleg dühítő azért, amit folytatnak itt Thiagoval kapcsolatban. Nyiltan kijelenti egy top 10 es középpályás, hogy szeretné jönni, mindenki várja, eg ember miatt meg húzzák a szájukat.
Lemaradtam valamiről?
barca0417 írta:Egy Busi,Rakitic, Arthur, Thiago, Rafinha, Alena sor esetleg Samperrel, eléggé optimális lenne.
Megvettük Coutinhot is 160 millióért, és így, hogy Malcom is jött a szélre, nem hiszem, hogy ő támadó lenne.
Varatrix
Director del Fútbol

2018.08.02. 09:15:59

recrea írta:De jól leírtad, hátha megértik.
Számtalanszor le lett írva, és ugyanott tartunk. VEB megmondta, ez Thiago siratás.

Most már nem érzem olyan csúfnak a keretet, hogy bármi áron hozzunk valakit. Ugyanakkor számítok valami nagyobb névre, mert a szurkolók sztáréhségét minden évbe ki kell elégíteni...
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
recrea
Llegenda del Barça

2018.08.02. 08:48:40

De jól leírtad, hátha megértik.

Összefoglalva...a Bayern München - ahol égető szükség van a pénzre - 50 millióért szabadulna a legjobb korban levő Thiagotól azon a piacon, ahol 100 millió alatt nem lehet kalibert venni kb. a top 10 csapatnak, a Barca pedig 50-ért megveszi...aha...ugyanitt nem iszok több alkoholt a nyáron.
Cestus
Director del Fútbol

2018.08.02. 08:07:17

Nem lennék abban sem biztos, hogy Thiago-t ténylegesen árulják a bajorok. Egyedül a katalán források számoltak be ilyen árakról, hogy 70 millió, 50+Digne, most meg már csak 50 millió.

Német oldalon az ég adta világon semmi olyan hír nem volt, hogy x millióért kirugdosnák a csapatból. Egyedül azt lehetett a Bildben és a Kickerben olvasni, hogy a Bayern hajlandó tárgyalni róla, ha komoly ajánlat érkezik (ami az én olvasatomban nem aprópénzt jelent).

Rummenigge (Bayern elnök) pedig azt nyilatkozta, hogy Thiago jó játékos, és semmiképpen nem szórnák ki a klubból, mindez csak pletyka.

Szerintem korántsem lenne olyan egyszerű összehozni ezt, mint amilyennek tűnik. A Bayern esetleg eladná, ha nagy pénzt kapnának, nekünk esetleg kellene jó olcsón, ő esetleg váltana. Sok az esetleg. :D

Szerintem várjuk meg, mi lesz Rabiot-val, az lehet a kulcs. Ő a közeljövőben valószínűleg hosszabbít. Pogbával (ha egyáltalán van valós érdeklődés) szintén tuti befürdünk, a PL átigazolási ablaka egy hét múlva zár, ilyenkor már szerintem cserejátékosokat is csak nehezen engednek el az angolok. Ha mindenki kiesik, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy rámegyünk valami nagy összeggel.
"It is what it is."

mess2009
Director del Fútbol

2018.08.02. 07:55:29

.[/quote]
És ámen :)
Egyébként árulja már el nekem valaki miért van a fórumozók többsége hirtelen elájulva Thiago-tól?
Ismét a kisebbséghez tartozom de én nem adnék érte még 50M-t sem, persze nem is az én pénzemről van szó, és bármi lesz, beleszólásunk nincs, csak puffoghatunk mert mi mint született klubvezetők nem így vagy úgy csináltuk volna :lol:
A korábban FM-mel játszó énem reméli, hogy titkon egy Kanté szerződtetés van folyamatban [-o< és Busquets mehet a padra :roll:[/quote] idézet vége.

csak egy ötlet: miért is kellene éppen egy "levetettkabát" a Barcának...? Thiagot- ugyanis nem elengedik a Bajorok hanem árulják!
már leírtam, hogy nem hoznám ez nem új de nem lehet hogy az a játék, hogy passzolgatok és jó vagyok...már látványosan megbukott és az ebben jeleskedőkből hogy úgy mondjam, megvagyunk?!
barca0417
Entrenador del Barça

2018.08.01. 22:36:12

Én speciel nem hirtelen vagyok elajulva tőle, nekem az egyik kedvenc jatekosom, mióta itt játszott. Es most lenne esély hogy visszatérjen a kedvenc csapatomba. Nalam pusztán ennyi. Tetszik benne hogy a látszólagos flegmasága mellett is pontosan és hasznosan játszik, segít a labdakihozatalban, mikor erős letàmadás van, ami ellenünk gyakran előfordul, illetve gólt is képes szerezni, látványosan szepen játszik. Amit a Barcaban tudna kamatoztatni.
Kép
zknym
Jugador del Barça

2018.08.01. 22:27:44

recrea írta:Csak egy ötlet, aztán majd látjátok: várjátok ki az átigazolási szezon végét.
És ámen :)
Egyébként árulja már el nekem valaki miért van a fórumozók többsége hirtelen elájulva Thiago-tól?
Ismét a kisebbséghez tartozom de én nem adnék érte még 50M-t sem, persze nem is az én pénzemről van szó, és bármi lesz, beleszólásunk nincs, csak puffoghatunk mert mi mint született klubvezetők nem így vagy úgy csináltuk volna :lol:
A korábban FM-mel játszó énem reméli, hogy titkon egy Kanté szerződtetés van folyamatban [-o< és Busquets mehet a padra :roll:
recrea
Llegenda del Barça

2018.08.01. 22:19:37

Csak egy ötlet, aztán majd látjátok: várjátok ki az átigazolási szezon végét.
barca0417
Entrenador del Barça

2018.08.01. 22:06:50

Vezetőink ahhoz szoktak, hogy bonyolultan, látszólag értelmetlenül történik a transzfer , ez meg így tul egyszerű lenne,igy mar nem is jó. Olyat kell keresni, akit a klubja nem akar elengedni, hiszen az kihívás.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2018.08.01. 21:51:38

Egy Busi,Rakitic, Arthur, Thiago, Rafinha, Alena sor esetleg Samperrel, eléggé optimális lenne.
Nem kéne bankot robbantani, se ész nélkül futkozni játékosok után, hogy újra erős, domináns középpályánk legyen.
Végre valaki aki nem fizuemelésre meg szívatásra használja a Barcát, persze hogy nekünk nem kell :lol:
barca0417
Entrenador del Barça

2018.08.01. 21:37:44

Most már tényleg dühítő azért, amit folytatnak itt Thiagoval kapcsolatban. Nyiltan kijelenti egy top 10 es középpályás, hogy szeretné jönni, mindenki várja, eg ember miatt meg húzzák a szájukat.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2018.08.01. 21:09:26

Én egyszerűen ezt már nem akarom elhinni, nem létezik hogy ennyire amatőr óvodás izék legyenek. :lol:

Bízom benne hogy azért nem jön mert igazából a Bayern is beintett nekünk, de Bartoék úgy akarják tálalni hogy az ő úri döntésükön múlott hogy nem jön.

Segurának nem fájt visszavenni tavaly Deulofeut miután elment?
Válasz küldése