Az, hogy Kovacnak nem szerepel a tervei között, mert más típusú játékot akar játszani ezért nem ragaszkodik hozzá az miért árulás vagy bukás? Érdekes, hogy három olyan edző alatt, mint Pep, Ancelotti, Heynckes meghatározó játékos tudott lenni.mess2009 írta:
csak egy ötlet: miért is kellene éppen egy "levetettkabát" a Barcának...? Thiagot- ugyanis nem elengedik a Bajorok hanem árulják!
már leírtam, hogy nem hoznám ez nem új de nem lehet hogy az a játék, hogy passzolgatok és jó vagyok...már látványosan megbukott és az ebben jeleskedőkből hogy úgy mondjam, megvagyunk?!
A Real például pont egy ilyenért tenné össze a kezét. Korábban például őt is megpróbáltuk elhozni Verratti helyett, de kellett a bajoroknak. Ha pedig szerinted annyit tud, hogy passzolgatok és jó vagyok akkor pedig alapból nincs miről beszélni.
Főleg ha rajta kívül még 3 alternatíívánk volt, akik mind elérhetetlenek.
De a legnevettségesebb az egészben Segura kijelentése.
És most nem azért írom mert Thiagonak hívják, másról is ez lenne a véleményem adott esetben.
Én mondjuk ilyen nyílt kijelentésről nem hallottam, de előfordulhat, hogy csak lemradtam róla.barca0417 írta:Most már tényleg dühítő azért, amit folytatnak itt Thiagoval kapcsolatban. Nyiltan kijelenti egy top 10 es középpályás, hogy szeretné jönni, mindenki várja, eg ember miatt meg húzzák a szájukat.
Egy Busi,Rakitic, Arthur, Thiago, Rafinha, Alena sor esetleg Samperrel, eléggé optimális lenne.
Nem kéne bankot robbantani, se ész nélkül futkozni játékosok után, hogy újra erős, domináns középpályánk legyen.
Mondjuk az általad felsoroltakból Samper szinte biztos, hogy megy, Alenaban is sajna egyre kevesebb reményem van, talán ha ez a sérülés nem jött volna és az előszezonban meggyőzi Valverdet számolna vele, de erre sztem kb.5 % esély van. Rafinha pedig még mindig nagy kérdőjel, hogy marad-e.
Arthurban kezdek bizakodni, de még mindig tartom, hogy az őszi szezon vége után lehetne róla mondani valamit.
Rakiticet meg ha Valverde megint agyba-főbe nyomatja Busival együtt megint rámehet a BL.
Viszont amitől tartok, hogy ha Arthur mégsem tudná alapvetően (nyilván nem egy az egyben) pótolni olykor-olykor a horvátot bajban lehetünk, max Robira számíthatunk. De ha Rakitic vagy Busquets például összeszed egy komolyabb sérülést beüt a gebasz. Már nincs egy Paulinhonk sem aki elég mobilis és bármikor be lehetett vetni.
Ami viszont egyre biztosabbnak látszik, hogy Gomes rajtunk marad akár Denis-el együtt. Akkor viszont ugyanott tartunk, hogy van egy rakat csere, de minőségben nem vagyunk meg. Egy 50-60 meccses szezonban pedig legalább olyan fontos a pad mélysége, mint a kezdő minősége.