2018.08.01. 11:11:22
Szerintem nem rossz dolog az, hogy nem az edző kedvenceit hozzuk, hanem az általa meghatározott profilú játékost, aki a csapat szisztémájába bele illik. Szerintem ez akkor működik normálisan, ha az edző és sportigazgató folyamatosan kommunikál, és az edző tudatja, hogy jb melyik posztra, milyen stílusú játékost szeretne. Erre összeraknak egy listát a hasonló profilú játékosokból, és elkezdenek érdeklődni.
Leírtuk már sokan, hogy LE mikor triplázott, a vezetőség minden kívánságát teljesítette. Hozta Pacot, a csúcson lévő Suarez mögé, amire itt lett volna 2 fiatal (Munir és Sandro) egyike. Hozta Gomest, vagy Ardát, akik ugyancsak az ő kifejezett kérésére érkeztek. Ami a legfájóbb volt az egészben, hogy Gomest leszámítva őket sem igazán erőltette egy idő után, szóval nem is kellett hozzá új edző, hogy rájöjjünk, nem ide illő játékosok ők. De lehetne még példálózni tovább...
Ami a középpályás igazolásunkat illeti. Én írtam, hogy Thiagonak tudnék örülni, de nekem kicsit hasonló profilú játékos, mint Arthur, szóval nem biztos hogy ő kell nekünk. Arról nem is beszélve, hogy Rafinha elég jó előszezont csinál eddig, tud lendületet adni a csapatnak, csak nem lenne ennyire sérülékeny...