Nem lennék abban sem biztos, hogy Thiago-t ténylegesen árulják a bajorok. Egyedül a katalán források számoltak be ilyen árakról, hogy 70 millió, 50+Digne, most meg már csak 50 millió.
Német oldalon az ég adta világon semmi olyan hír nem volt, hogy x millióért kirugdosnák a csapatból. Egyedül azt lehetett a Bildben és a Kickerben olvasni, hogy a Bayern hajlandó tárgyalni róla, ha komoly ajánlat érkezik (ami az én olvasatomban nem aprópénzt jelent).
Rummenigge (Bayern elnök) pedig azt nyilatkozta, hogy Thiago jó játékos, és semmiképpen nem szórnák ki a klubból, mindez csak pletyka.
Szerintem korántsem lenne olyan egyszerű összehozni ezt, mint amilyennek tűnik. A Bayern esetleg eladná, ha nagy pénzt kapnának, nekünk esetleg kellene jó olcsón, ő esetleg váltana. Sok az esetleg.
Szerintem várjuk meg, mi lesz Rabiot-val, az lehet a kulcs. Ő a közeljövőben valószínűleg hosszabbít. Pogbával (ha egyáltalán van valós érdeklődés) szintén tuti befürdünk, a PL átigazolási ablaka egy hét múlva zár, ilyenkor már szerintem cserejátékosokat is csak nehezen engednek el az angolok. Ha mindenki kiesik, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy rámegyünk valami nagy összeggel.