Chino írta:
Ezzel alapvetően egyetértek,de ebben az esetben akkor nem úgy kellene tálalni, hogy "saját neveléseket xsak ingyen lehet visszahozni", ha pedig tényleg igaz ez Seguratól nemhogy távol áll a sportszakmai indokokkal, hanem egyenesen dilettatizmusnak tűnik. Arról nem beszélve, egyetértve az előttem szólóval, ez tényleg nagyon rossz üzenet a fiatalok felé, akik így sem nagyon jutnak szerephez. Kifelé pedig folyamatosan azt kommunikálják, hogy fontos az utánpótlás stb.
Arthurral kapcsolódnak pedig nem tudni, hogyan volt, lehet hogy tényleg Valverde is volt beleszólása, ha szem előtt tartjuk, hogy elvileg nem most érkezett volna, aztán mégis hirtelen fontos lett.
És több dolgot is fel lehetne hozni, ami könnyen elképzelhető, hogy EV kérése ellenére zajlott. Paulinho elengedése, Malcom stb. Persze ezekre nincsenek bizonyítékok, de ha Valverde odáig jutott, hogy már a sajtó előtt is virágnyelven ezt kommunikálja szerintem nem egy dologban kerülte meg/vette semmibe a kérését.
Thiagora visszatérve, pedig ha minden igaz volt 4 alternatívánk. De Jong/Rabiot/Pjanic/Thiago. Elsővel kapcsolatban csúnyán beintettek nekünk, a franciát nem engedik el, Pjanic egy vagyon lenne plusz ő se akar jönni, utóbbi kézenfekvő lenne. Valverdenek is megfelelő a nyilatkozataibl ítélve, az öltöző is nagyon szívesen látná és bankot se kellene robbantani, Segura pedig egyszemélyben, mondvacsinált indokkal megtorpedózza.
És ezt most Thiago személyétől függetlenül mondom, ha a fenti négyesből bármelyik lenne hasonló helyzetben ugyanezt tartanám.
Nekem tényleg az a gyanús, hogy Segura már nagyon szembement EV-vel, nem olyannak tűnnik aki egyből a nyilvánossághoz rohan. Én pedig személy szerint meg is értem. Tőle várják az eredményeket és ő lesz elővéve legelőször, ha nem úgy alakul a szezon ahogy azt elvárják.
+1
Persze nem az edzőnek kell konkrétan igazolnia, mert hiába szerelmesedett be egy játékosba 1 meccs alapján, ha közben meg a többi összesen gyenge, de ez nem az ő dolga hogy lássa az összes többi meccsét az adott kiszemeltnek.
Nameg hiába mondja valaki hogy Iniestát szeretné, ha nem lehetséges, viszont ilyenkor a Bartomeuék napközis csoportjának a feladata, hogy hasonló stílusú játékost keressenek amelyik belefér az edző elképzeléseibe stílusban és minőségben is.
Viszont nem is szép dolog teljesen szembe menni az edző kéréseivel, ha ő egy tapasztaltabb, idősebb védőt kért akit bátran bevethet komolyabb meccseken akkor mi a fenéért kell leigazolni neki erre a szerepre egy 0 európai focit látó(de tehetséges) Yerry Minát?
Ha meg nem tetszik az edző felfogása, akkor nem a legjobb embert nevezték ki a padra.
SeggUrának meg különösen poénos a felfogása, különösen úgy hogy tavaly Deulofeut mint saját nevelést visszavásároltak, akkor hogy is megy ez?

Az egy dolog ha elszalasztjuk most az egyetlen reális lehetőséget ezzel Thiago személyében, de mint mondtam nagyon rossz képet vet a fiatalokban.
Ha mondjuk elmenne a fiatal a RM-hoz, és csókolgatná egész nap a címert, és úgy örülne az ellenünk szerzett góljának mintha BL-t nyert volna, akkor megérteném ezt a gyerekes, szemellenzős sértődöttséget, de így semmiképp.