2018.07.30. 11:09:12
Eszembe jutott egy név ma: Milinkovic-Savic.
Előre leszögezem, hogy szerintem nagyon túlfújták a gyereket az elmúlt időszakban, bőven nem egy 100-150 milliós játékos, ahogy egyes helyeken olvasni lehetett. Nem is vagyok a rajongója.
Viszont: ha Valverdének Paulinho kellett volna, és nem szerette volna, hogy elmenjen, akkor egy hozzá hasonló erőember biztosan kellene még neki a keretbe, jelenleg ilyen játékosunk a középpályán nincs. Gondolom Rabiot-t kívántuk idehozni Paula pótlására (meg még felmerült Pogba neve, de csak pár halk pletyka formájában), de ugye ő nagyon úgy néz ki, hogy marad.
Ugye volt olyan hír, hogy Abidalnak lenne egy titkos nagy igazolása, akiről elvileg még nem hallottunk (Malcomon felül). Savic szerintem kb. azt tudja, mint Paula: nem a legjobb összjátékban (bár technikás, vannak jó passzai, de tiki-takára szerintem nem a legalkalmasabb), de birkózik az ellenfelekkel, a felrúgott labdákat lefejeli, és viszonylag gólerős. Ehhez képest érdekes, hogy semmi olyan hír nem volt, hogy érdeklődnénk utána.
Szóval ezek alapján el tudom képzelni, hogy rámegyünk, ha az olaszok értelmes áron bocsátják áruba. Szerintetek?
Szerk.: ja és a slusszpoén: a srác Katalóniában született, és spanyol állampolgár is.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
Cestus 2018.07.30. 11:13:12-kor.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.