Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
vadaszita10
Barça B

2018.07.27. 18:22:06

Valószínűbb, hogy középpályás jön. Én megnézném például Leander Dendonckert az Anderlechtből.

FM OFF :D

Úgyis Parejo jön. :D

Piramisra figyelj oda, Matyi.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2018.07.27. 17:51:45

visca el barca írta:
vadaszita10 írta:Én Pavardot hoznám. Ő eredetileg középhátvéd de láttuk a VB-n milyen jól teljesített a védelem jobb oldalán is.
a vb alapján egy nagy nulla játékos.
Plusz érdemes nála megemlíteni még azt is, hogy szinte biztos a Bayern München játékosa lesz. Bár Malcom után ilyet nyilván nem lehet kijelenteni. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2018.07.27. 17:40:22

vadaszita10 írta:Én Pavardot hoznám. Ő eredetileg középhátvéd de láttuk a VB-n milyen jól teljesített a védelem jobb oldalán is.
a vb alapján egy nagy nulla játékos.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cestus
Director del Fútbol

2018.07.27. 17:27:23

LG írta:Könnyen lehet, hogy így van. Én nem bánnám az érkezését, de túl sokat nem adnék érte, nem azért, mert anno elment, hanem a sérülékenysége miatt, ami azért eléggé visszavetette eddigi karrierjében. Semmi garancia nincs rá, hogy nálunk elkerülnénk a sérülések.
Nos igen. Az öt éves Bayern-karrierje alatt kb. 110 meccsen nem volt bevethető sérülés miatt, ez első blikkre az összes meccs kb. 40%-a. Le merném fogadni, hogy például az üvegembernek csúfolt Vermaelennél ez a szám kisebb. A legoptimistább becslés szerint is a meccsek 25-30%-án nem lenne bevethető az emberünk, ha visszavennénk. Egyébként én sem tartozom a fő ellenzői közé, mert emellett nyilván vannak erősségei is.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
LG
Az Év fórumozója 2016

2018.07.27. 17:19:05

Cestus írta:
Chino írta:Thiago esetében nekem az a legfőbb gondom, hogy olyan indokkal nem hozzuk el, hogy egyszer már elment egyszerűen nevetséges, pedig profilját tekintve tökéletes lenne.
Thiagoról a Bayern vezetősége nemrég kijelentette, hogy nem szeretnék eladni. Szerintem egyszerűen csak túl sokat kérnek a bajorok (többet, mint a 40+Digne vagy a 70, amik be lettek dobva), azért nem kell Bartoéknak. Ez a "saját játékost nem veszünk vissza" sztori csak duma szerintem, hogy azt mutassák, az ő kezükben a döntés.
Könnyen lehet, hogy így van. Én nem bánnám az érkezését, de túl sokat nem adnék érte, nem azért, mert anno elment, hanem a sérülékenysége miatt, ami azért eléggé visszavetette eddigi karrierjében. Semmi garancia nincs rá, hogy nálunk elkerülnénk a sérülések.
vadaszita10
Barça B

2018.07.27. 16:11:08

Szerintem Ő se kerülne 40 milliónál többe. Nagyon max még megtartanánk Vermaelent vagy Sampert és meg is van a keret.
Cestus
Director del Fútbol

2018.07.27. 16:04:37

vadaszita10 írta:Én Pavardot hoznám. Ő eredetileg középhátvéd de láttuk a VB-n milyen jól teljesített a védelem jobb oldalán is. Akkor akár még Vermaelen is mehetne.
Nálam így nézne ki a keret:
Kapusok: ter Stegen, Cillessen
JHV-ek: Semedo, Pavard
BHV-ek: Alba, Cucurella
KH-ek: Piqué, Umtiti, Lenglet
Középső középpályások: Rakitic, Busquets, Artur, Roberto,
Jobbszélsők: Dembele, Malcom
Balszélsők: Coutinho, Denis Suarez
Támadó középpályások: Messi, Alena
Csatárok: Suarez, Paco Alcacer
Nekem tetszik. Valverde kisebb keretéhez amúgy is kellenek többfunkciós emberek, meg így kisebb eséllyel fognak rinyálni a játékosok a játékidő miatt.
"It is what it is."

vadaszita10
Barça B

2018.07.27. 15:54:26

lesliejr12 írta:Kérdés, hogy ha jobbhátvéd, akkor kik jöhetnek szóba. Az az afrikai srác, akit a B csapathoz szeretnénk nem elég. Semedo is még tanuló fázisban, valaki olyat kellene hozni aki picit rutinosabb.
Én Pavardot hoznám. Ő eredetileg középhátvéd de láttuk a VB-n milyen jól teljesített a védelem jobb oldalán is. Akkor akár még Vermaelen is mehetne.
Nálam így nézne ki a keret:
Kapusok: ter Stegen, Cillessen
JHV-ek: Semedo, Pavard
BHV-ek: Alba, Cucurella
KH-ek: Piqué, Umtiti, Lenglet
Középső középpályások: Rakitic, Busquets, Artur, Roberto,
Jobbszélsők: Dembele, Malcom
Balszélsők: Coutinho, Denis Suarez
Támadó középpályások: Messi, Alena
Csatárok: Suarez, Paco Alcacer
MatyiG
Adminisztrátor

2018.07.27. 15:51:28

Akkor őt ki is húzhatjuk a listáról.
Tomix354
Entrenador del Barça

2018.07.27. 15:42:59

Pjanic (Juventus): "The rumors I read about me make me laugh, I'm good at Juve and I want to win the Champions League here, we have this goal in mind and we will give our best to win everything." [@forumJuventus]
lesliejr12
Jugador del Barça

2018.07.27. 15:30:59

Kérdés, hogy ha jobbhátvéd, akkor kik jöhetnek szóba. Az az afrikai srác, akit a B csapathoz szeretnénk nem elég. Semedo is még tanuló fázisban, valaki olyat kellene hozni aki picit rutinosabb.
Cestus
Director del Fútbol

2018.07.27. 13:13:47

Chino írta:Thiago esetében nekem az a legfőbb gondom, hogy olyan indokkal nem hozzuk el, hogy egyszer már elment egyszerűen nevetséges, pedig profilját tekintve tökéletes lenne.
Thiagoról a Bayern vezetősége nemrég kijelentette, hogy nem szeretnék eladni. Szerintem egyszerűen csak túl sokat kérnek a bajorok (többet, mint a 40+Digne vagy a 70, amik be lettek dobva), azért nem kell Bartoéknak. Ez a "saját játékost nem veszünk vissza" sztori csak duma szerintem, hogy azt mutassák, az ő kezükben a döntés.
"It is what it is."

Chino
Llegenda del Barça

2018.07.27. 12:58:06

Cestus írta: Szerintem leginkább erre van esély. Thiago, Pjanic, Rabiot a viszonylag elérhetőbb középpályások, akik azonnali erősítést jelenthetnének. Pogba és társai szerintem már eleve nem reális opciók. Viszont ha az említett hármasból nem tudunk megszerezni egyet sem, akkor jóval többre megyünk azon a poszton Robival (csereként/rotáláshoz lehetőségként), mint valami noname igazolással.
Ezzel maximálisan egyetértek, bár utóbbi kettő kilőve. Csak azért venni vkit 40-50 millióért, hogy elmondhassuk, hogy vettünk vkit oda értelmetlen. Kb. mint anno Douglas esetében. Akkor jh gondok voltak, de nem tudtunk megszerezni senkit, aztán hoztuk a brazilt, nehogy az legyen, hogy nem igazoltunk oda senkit.
Thiago esetében nekem az a legfőbb gondom, hogy olyan indokkal nem hozzuk el, hogy egyszer már elment egyszerűen nevetséges, pedig profilját tekintve tökéletes lenne.
De Jong pedig még közel sem kiforrott játékos, nagyon sok játékperc kellene neki, de azt Arthur sínylené meg (+Alena). Két ilyen fiatalt beintegrálni nem tudom hogy képzeltek. Amellett már kicsit nevetséges ez a loholás érte, főleg egy 21 éves játékosért, aki azért még közel sem bizonyított, mint mondjuk de Ligt, de akár van de Beek, ha már az az Ajaxnál tartunk. Kijelentették, hogy nem eladó, erre még mindig ezerrel prbálkozunk.
Amúgy már várom, hogy Verrattit mikor fogják belökni. :mrgreen:
Forca Barca!!!!
Cestus
Director del Fútbol

2018.07.27. 11:48:33

lesliejr12 írta:Esetleg jobbhátvéd vétele és Roberto mehet egy sorral feljebb. Akkor nem kellene igazolni középpályást.
Szerintem leginkább erre van esély. Thiago, Pjanic, Rabiot a viszonylag elérhetőbb középpályások, akik azonnali erősítést jelenthetnének. Pogba és társai szerintem már eleve nem reális opciók. Viszont ha az említett hármasból nem tudunk megszerezni egyet sem, akkor jóval többre megyünk azon a poszton Robival (csereként/rotáláshoz lehetőségként), mint valami noname igazolással.
"It is what it is."

lesliejr12
Jugador del Barça

2018.07.27. 11:38:34

Alena maradni fog, egyelőre komoly reményeket fűzünk hozzá.
55 millióért eladnám a Digne-Mina párost, ha a kolumbiai tényleg menni akar v inkább váltana.
Amit a kis francia tud, azt sztem tudja Cucurella is. Előre játékban halott Dinnye és hátul is többször rosszul vált. Amúgy egy erős közepes játékos, Evertonba tökéletes lenne.
Gomes-nek is találni kéne egy csapatot, Vidal talán már sínen van. Rafinha-t is passzolnám, Denis-t nem.
A középpályára pedig hoznék még vkit. Nekem Pjanic az álmom, de abból semmi nem lesz sztem. Thiago és Frenkie is oké, csak vmelyik jöjjön össze.
Esetleg jobbhátvéd vétele és Roberto mehet egy sorral feljebb. Akkor nem kellene igazolni középpályást.
Cestus
Director del Fútbol

2018.07.27. 10:11:57

Hírek még:

- Abidal ismét Párizsba utazik, hogy Rabiot-ról tárgyaljon, bár a PSG már visszautasította a Barcát egyszer. Abidal baráti viszonyban van a PSG elnökével, így azt reméli, normalizálni tudja a két klub viszonyát, amely Neymar kivásárlásakor megromlott (SER).

- A Leganés megegyezett Arnáizzal, 6 millióért viszi a játékost (Onda Cero, MD).

Örülök, ha tényleg sikerül eladogatni az embereket. Még Marlon, Samper, Munir, Alená, Rafinha és Gomes azok, akikkel el kellene dönteni, mi legyen.
El Pistolero írta:Én már lassan nem vagyok benne biztos, hogy Parejo rossz igazolás lenne. Paulinho után főleg. De Ő valahogy mégis Pál és Iniesta között helyezkedik el: erős, de nem annyira mint a brazil és nem nyer annyi párharcot, kreatív játékos, jó rúgótechnikával de azért nem lehet összemérni Iniestával. Abban biztos vagyok, hogyha eljönne jobb teljesítményre lenne képes mint azok, akiket a ligából hoztunk el az elmúlt években: jóval tapasztaltabb mindegyiknél és valószínűleg nem szarná magát össze a pályán, tőle minden bizonnyal nem csak alibizését láthatnánk. Szerintem beugrósnak Ő jobb lenne, mint Thiago (annak ellenére, hogy Thiagót jobb képességűnek tartom).
Ha tudnánk úgy hozni, hogy Gomesért + potom pénzért, úgy azt mondanám, hogy oké, jöjjön. Mert különben sanszosan rajtunk marad a portugál, tőle viszont Parejo tényleg ezerszer jobb lenne a padra, ha bevállalja.
"It is what it is."

Grimaldo
Capitá del Barça

2018.07.26. 23:09:35

Cestus írta:- Vidal közel a Sevillához, az andalúziai csapat kifizetné a Barca által kiszabott 10 milliós árat, hivatalos bejelentés is lesz hamarosan (InfoSevillismo).

- A Sport szerint Mináért és Digne-ért együtt 55 milliót adna az Everton.

Nem tudom, mennyire igazak ezek, de most már erősen körvonalazódik a távozásuk ezeknek a játékosoknak.
Remélem igazak ,teljesen korrekt árak.
Cestus
Director del Fútbol

2018.07.26. 22:48:38

- Vidal közel a Sevillához, az andalúziai csapat kifizetné a Barca által kiszabott 10 milliós árat, hivatalos bejelentés is lesz hamarosan (InfoSevillismo).

- A Sport szerint Mináért és Digne-ért együtt 55 milliót adna az Everton.

Nem tudom, mennyire igazak ezek, de most már erősen körvonalazódik a távozásuk ezeknek a játékosoknak.
"It is what it is."

Sinya22
Director del Fútbol

2018.07.26. 21:03:14

Folyamatosan röpködnek a nevek,kezdték a Thiago,Pjanic duoval,azóta meg jött már ki tudja hány újabb név. Szerintem a vége az lesz,hogy marad Gomes és Denis is(utóbbiban kb biztos vagyok, hogy marad) és nekimegyünk így a szezonnak. Időnk még van,és szerintem már így is erősödött a pad(és a kezdő is ,ez majd Arthur+Malcom teljesítményétől is függ),én nem dőlök a kardomba ha már csak távozók lesznek. Azt remélem hogy ha tényleg nem jön össze egyik kiszemelt sem,nem keresnek valami vészmegoldást,mert abból ritkán sül ki jó. Gondolom azért Malcomot is figyeltük egy ideje,és nem 10 perc alatt lett eldöntve hogy na akkor próbáljuk meg :D
Én személy szerint még mindig attól parázok,hogy rá lehet e bízni a B-s srácra a 2. számú bhv posztot úgy,hogy 1 percet nem játszott még a felnőttben. Nekem Digne teljesítményével semmi bajom,arra a 10-15 meccsre tökéletes,Alba meg hiába egy robot,neki is bejöhet egy sérülés,aztán hátvéd nélkül maradunk,vagy jönnek a "devermaelen is tud ott játszani" vészmegoldások amiket utálok :D
dinnyesz
Jugador del Barça

2018.07.26. 20:32:09

Hát ha már csak ilyen nevek maradtak akkor én se hoznék már senkit. Zonzit már csak azért se mert Sevillás, engem kicsit zavar, hogy kb fiókcsapatunk a Sevilla és minden évben hozunk onnan játékost. Csak azért , hogy jöjjön valaki kár igazolni szerintem. Sokkal inkább Rafinha és Alena kapná meg nálam a lehetőséget, de még Gomest is szívesebben nézném egy fölösleges igazolás helyett. Ennek ellenére én titkon még remélem, hogy jön Thiago és eltudjuk passzolni Rafiékat :D Bár erre egyre kevesebb esély .
El Pistolero
Jugador del Barça

2018.07.26. 18:52:31

Dembelé és Malcom közül az egyik biztosan nem fog padozni. Tavaly néhány meccs erejéig előfordult, hogy Roberto volt a jobbszélső mögötte Semedóval és rendszerint hatalmas szenvedés volt azokon a találkozókon (pl Roma)

Én már lassan nem vagyok benne biztos, hogy Parejo rossz igazolás lenne. Paulinho után főleg. De Ő valahogy mégis Pál és Iniesta között helyezkedik el: erős, de nem annyira mint a brazil és nem nyer annyi párharcot, kreatív játékos, jó rúgótechnikával de azért nem lehet összemérni Iniestával. Abban biztos vagyok, hogyha eljönne jobb teljesítményre lenne képes mint azok, akiket a ligából hoztunk el az elmúlt években: jóval tapasztaltabb mindegyiknél és valószínűleg nem szarná magát össze a pályán, tőle minden bizonnyal nem csak alibizését láthatnánk. Szerintem beugrósnak Ő jobb lenne, mint Thiago (annak ellenére, hogy Thiagót jobb képességűnek tartom). Remélem valaki emlékszik még a Getafe elleni szenvedésre szeptemberben. Ott Paulinho húzta ki a csapatot a szarból és azt a fizikai erőt és lendületet sokkal inkább látom Parejóban, mint Thiagoban. Igaz ami igaz, szerintem lenne nála is jobb fogás ezen a téren. Nem azt mondom, hogy hozzuk el 80-100 millió euróért padozni Milinkovic-Savicot de például ezért lett volna jó Goretzkát elvinni ingyen de erre a célra megfelelne N'Zonzi is a 40 millió eurós kivásárlási árával igaz ő nem olyan jó befejező vagy az egyik kis kedvencem, Kessié a Milanból. A szavazásban Pjanicra tettem, Ő elől és hátul is jó teljesítményre képes erős és jó rúgótechnikával rendelkezik. Más kérdés, eljön-e úgy, hogy nem lesz fix kezdő. Ugyanez érvényes Rabiotra is. Biztos nagyon ügyes meg tehetséges játékos a francia, de amit a VB előtt leművelt a kerethirdetéskor, az kabaré volt.

SZERK: És megjelentek a N'Zonzis hírek pedig úgy írtam ezt a kommentet, hogy még nem jutott hozzám el a hír. :D
westerngom
Entrenador del Barça

2018.07.26. 18:24:59

Tomix354 írta:Barça will not wait for PSG until the end to negotiate for Rabiot and their alternative is Sevilla’s Steven N’Zonzi. The midfielder would cost €40 million. [md]
ha azt mondom maradjon Gomes, van lejjebb? csak hogy mielőbb a lista végére érjünk. :mrgreen:

(Parejo nem ér!!) :mrgreen:
Cestus
Director del Fútbol

2018.07.26. 18:16:06

Tomix354 írta:Barça will not wait for PSG until the end to negotiate for Rabiot and their alternative is Sevilla’s Steven N’Zonzi. The midfielder would cost €40 million. [md]
Hát inkább vele pihentetném Busquets-t, mint valami ifjú titánnal. De úgy látszik, tényleg nem tudunk semmi komoly nevet hozni, ha már ilyen La Ligás középszerű játékosok kerülnek szóba. A kezdőnk megvan mindenesetre így is.
"It is what it is."

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2018.07.26. 18:15:36

visca el barca írta:pogbát kihagytad, lehet vele durrantunk még 1 nagyot (remélem nem)
Úristen, csak nehogy akkorát durrantson hogy barna legyen a naci. Pogba rettentően túlértékelt, jó neki a mu bőven. Én kp-re tuti nem hoznék már senkit, eladásokon kellene melózni, illetve ott lehetne "még" mit...
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Tomix354
Entrenador del Barça

2018.07.26. 18:07:17

Barça will not wait for PSG until the end to negotiate for Rabiot and their alternative is Sevilla’s Steven N’Zonzi. The midfielder would cost €40 million. [md]
Válasz küldése