FM OFF

Úgyis Parejo jön.

Piramisra figyelj oda, Matyi.
Plusz érdemes nála megemlíteni még azt is, hogy szinte biztos a Bayern München játékosa lesz. Bár Malcom után ilyet nyilván nem lehet kijelenteni.visca el barca írta:a vb alapján egy nagy nulla játékos.vadaszita10 írta:Én Pavardot hoznám. Ő eredetileg középhátvéd de láttuk a VB-n milyen jól teljesített a védelem jobb oldalán is.
a vb alapján egy nagy nulla játékos.vadaszita10 írta:Én Pavardot hoznám. Ő eredetileg középhátvéd de láttuk a VB-n milyen jól teljesített a védelem jobb oldalán is.
Nos igen. Az öt éves Bayern-karrierje alatt kb. 110 meccsen nem volt bevethető sérülés miatt, ez első blikkre az összes meccs kb. 40%-a. Le merném fogadni, hogy például az üvegembernek csúfolt Vermaelennél ez a szám kisebb. A legoptimistább becslés szerint is a meccsek 25-30%-án nem lenne bevethető az emberünk, ha visszavennénk. Egyébként én sem tartozom a fő ellenzői közé, mert emellett nyilván vannak erősségei is.LG írta:Könnyen lehet, hogy így van. Én nem bánnám az érkezését, de túl sokat nem adnék érte, nem azért, mert anno elment, hanem a sérülékenysége miatt, ami azért eléggé visszavetette eddigi karrierjében. Semmi garancia nincs rá, hogy nálunk elkerülnénk a sérülések.
Könnyen lehet, hogy így van. Én nem bánnám az érkezését, de túl sokat nem adnék érte, nem azért, mert anno elment, hanem a sérülékenysége miatt, ami azért eléggé visszavetette eddigi karrierjében. Semmi garancia nincs rá, hogy nálunk elkerülnénk a sérülések.Cestus írta:Thiagoról a Bayern vezetősége nemrég kijelentette, hogy nem szeretnék eladni. Szerintem egyszerűen csak túl sokat kérnek a bajorok (többet, mint a 40+Digne vagy a 70, amik be lettek dobva), azért nem kell Bartoéknak. Ez a "saját játékost nem veszünk vissza" sztori csak duma szerintem, hogy azt mutassák, az ő kezükben a döntés.Chino írta:Thiago esetében nekem az a legfőbb gondom, hogy olyan indokkal nem hozzuk el, hogy egyszer már elment egyszerűen nevetséges, pedig profilját tekintve tökéletes lenne.
Nekem tetszik. Valverde kisebb keretéhez amúgy is kellenek többfunkciós emberek, meg így kisebb eséllyel fognak rinyálni a játékosok a játékidő miatt.vadaszita10 írta:Én Pavardot hoznám. Ő eredetileg középhátvéd de láttuk a VB-n milyen jól teljesített a védelem jobb oldalán is. Akkor akár még Vermaelen is mehetne.
Nálam így nézne ki a keret:
Kapusok: ter Stegen, Cillessen
JHV-ek: Semedo, Pavard
BHV-ek: Alba, Cucurella
KH-ek: Piqué, Umtiti, Lenglet
Középső középpályások: Rakitic, Busquets, Artur, Roberto,
Jobbszélsők: Dembele, Malcom
Balszélsők: Coutinho, Denis Suarez
Támadó középpályások: Messi, Alena
Csatárok: Suarez, Paco Alcacer
Én Pavardot hoznám. Ő eredetileg középhátvéd de láttuk a VB-n milyen jól teljesített a védelem jobb oldalán is. Akkor akár még Vermaelen is mehetne.lesliejr12 írta:Kérdés, hogy ha jobbhátvéd, akkor kik jöhetnek szóba. Az az afrikai srác, akit a B csapathoz szeretnénk nem elég. Semedo is még tanuló fázisban, valaki olyat kellene hozni aki picit rutinosabb.
Thiagoról a Bayern vezetősége nemrég kijelentette, hogy nem szeretnék eladni. Szerintem egyszerűen csak túl sokat kérnek a bajorok (többet, mint a 40+Digne vagy a 70, amik be lettek dobva), azért nem kell Bartoéknak. Ez a "saját játékost nem veszünk vissza" sztori csak duma szerintem, hogy azt mutassák, az ő kezükben a döntés.Chino írta:Thiago esetében nekem az a legfőbb gondom, hogy olyan indokkal nem hozzuk el, hogy egyszer már elment egyszerűen nevetséges, pedig profilját tekintve tökéletes lenne.
Ezzel maximálisan egyetértek, bár utóbbi kettő kilőve. Csak azért venni vkit 40-50 millióért, hogy elmondhassuk, hogy vettünk vkit oda értelmetlen. Kb. mint anno Douglas esetében. Akkor jh gondok voltak, de nem tudtunk megszerezni senkit, aztán hoztuk a brazilt, nehogy az legyen, hogy nem igazoltunk oda senkit.Cestus írta: Szerintem leginkább erre van esély. Thiago, Pjanic, Rabiot a viszonylag elérhetőbb középpályások, akik azonnali erősítést jelenthetnének. Pogba és társai szerintem már eleve nem reális opciók. Viszont ha az említett hármasból nem tudunk megszerezni egyet sem, akkor jóval többre megyünk azon a poszton Robival (csereként/rotáláshoz lehetőségként), mint valami noname igazolással.
Szerintem leginkább erre van esély. Thiago, Pjanic, Rabiot a viszonylag elérhetőbb középpályások, akik azonnali erősítést jelenthetnének. Pogba és társai szerintem már eleve nem reális opciók. Viszont ha az említett hármasból nem tudunk megszerezni egyet sem, akkor jóval többre megyünk azon a poszton Robival (csereként/rotáláshoz lehetőségként), mint valami noname igazolással.lesliejr12 írta:Esetleg jobbhátvéd vétele és Roberto mehet egy sorral feljebb. Akkor nem kellene igazolni középpályást.
Ha tudnánk úgy hozni, hogy Gomesért + potom pénzért, úgy azt mondanám, hogy oké, jöjjön. Mert különben sanszosan rajtunk marad a portugál, tőle viszont Parejo tényleg ezerszer jobb lenne a padra, ha bevállalja.El Pistolero írta:Én már lassan nem vagyok benne biztos, hogy Parejo rossz igazolás lenne. Paulinho után főleg. De Ő valahogy mégis Pál és Iniesta között helyezkedik el: erős, de nem annyira mint a brazil és nem nyer annyi párharcot, kreatív játékos, jó rúgótechnikával de azért nem lehet összemérni Iniestával. Abban biztos vagyok, hogyha eljönne jobb teljesítményre lenne képes mint azok, akiket a ligából hoztunk el az elmúlt években: jóval tapasztaltabb mindegyiknél és valószínűleg nem szarná magát össze a pályán, tőle minden bizonnyal nem csak alibizését láthatnánk. Szerintem beugrósnak Ő jobb lenne, mint Thiago (annak ellenére, hogy Thiagót jobb képességűnek tartom).
Remélem igazak ,teljesen korrekt árak.Cestus írta:- Vidal közel a Sevillához, az andalúziai csapat kifizetné a Barca által kiszabott 10 milliós árat, hivatalos bejelentés is lesz hamarosan (InfoSevillismo).
- A Sport szerint Mináért és Digne-ért együtt 55 milliót adna az Everton.
Nem tudom, mennyire igazak ezek, de most már erősen körvonalazódik a távozásuk ezeknek a játékosoknak.
ha azt mondom maradjon Gomes, van lejjebb? csak hogy mielőbb a lista végére érjünk.Tomix354 írta:Barça will not wait for PSG until the end to negotiate for Rabiot and their alternative is Sevilla’s Steven N’Zonzi. The midfielder would cost €40 million. [md]
Hát inkább vele pihentetném Busquets-t, mint valami ifjú titánnal. De úgy látszik, tényleg nem tudunk semmi komoly nevet hozni, ha már ilyen La Ligás középszerű játékosok kerülnek szóba. A kezdőnk megvan mindenesetre így is.Tomix354 írta:Barça will not wait for PSG until the end to negotiate for Rabiot and their alternative is Sevilla’s Steven N’Zonzi. The midfielder would cost €40 million. [md]
Úristen, csak nehogy akkorát durrantson hogy barna legyen a naci. Pogba rettentően túlértékelt, jó neki a mu bőven. Én kp-re tuti nem hoznék már senkit, eladásokon kellene melózni, illetve ott lehetne "még" mit...visca el barca írta:pogbát kihagytad, lehet vele durrantunk még 1 nagyot (remélem nem)