Dembelé és Malcom közül az egyik biztosan nem fog padozni. Tavaly néhány meccs erejéig előfordult, hogy Roberto volt a jobbszélső mögötte Semedóval és rendszerint hatalmas szenvedés volt azokon a találkozókon (pl Roma)
Én már lassan nem vagyok benne biztos, hogy Parejo rossz igazolás lenne. Paulinho után főleg. De Ő valahogy mégis Pál és Iniesta között helyezkedik el: erős, de nem annyira mint a brazil és nem nyer annyi párharcot, kreatív játékos, jó rúgótechnikával de azért nem lehet összemérni Iniestával. Abban biztos vagyok, hogyha eljönne jobb teljesítményre lenne képes mint azok, akiket a ligából hoztunk el az elmúlt években: jóval tapasztaltabb mindegyiknél és valószínűleg nem szarná magát össze a pályán, tőle minden bizonnyal nem csak alibizését láthatnánk. Szerintem beugrósnak Ő jobb lenne, mint Thiago (annak ellenére, hogy Thiagót jobb képességűnek tartom). Remélem valaki emlékszik még a Getafe elleni szenvedésre szeptemberben. Ott Paulinho húzta ki a csapatot a szarból és azt a fizikai erőt és lendületet sokkal inkább látom Parejóban, mint Thiagoban. Igaz ami igaz, szerintem lenne nála is jobb fogás ezen a téren. Nem azt mondom, hogy hozzuk el 80-100 millió euróért padozni Milinkovic-Savicot de például ezért lett volna jó Goretzkát elvinni ingyen de erre a célra megfelelne N'Zonzi is a 40 millió eurós kivásárlási árával igaz ő nem olyan jó befejező vagy az egyik kis kedvencem, Kessié a Milanból. A szavazásban Pjanicra tettem, Ő elől és hátul is jó teljesítményre képes erős és jó rúgótechnikával rendelkezik. Más kérdés, eljön-e úgy, hogy nem lesz fix kezdő. Ugyanez érvényes Rabiotra is. Biztos nagyon ügyes meg tehetséges játékos a francia, de amit a VB előtt leművelt a kerethirdetéskor, az kabaré volt.
SZERK: És megjelentek a N'Zonzis hírek pedig úgy írtam ezt a kommentet, hogy még nem jutott hozzám el a hír.