Barca Igazolások
- Nervo
- Capitá del Barça
A Sport | szerint Parejot akarja Valverde. Mundo Deportivo | A Barcelona ügynökei csütörtökön találkoznak, és tárgyalnak majd De Jong, illetve az Ajax illetékeseivel Amszterdamban.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.
Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Dijk, Aké, Van de Beek, De Jong, Wijnaldum, Depay, Malen, Bergwijn.

Persze, hogy nem adják el. Az egyedüli középpályásuk, akibe szorult némi ész. Khedira meg Matuidi egy darab labdát nem fog tudni Ronaldóhoz eljuttatni.sneco7 írta:A Juve nem akarja eladni,sőt hosszabítani akarnak vele.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- sneco7
- Capitá del Barça
Miért gondoljátok itt néhányan, hogy a Juvénál idióták dolgoznak?lics írta: Hát ha akár 50+Gomes is eszméletlen boldog leszek. Nem is feltétlen Pjanic miatt, hanem mert megszabadulunk Gomestől. De nekem még azis tetszene ha, 40+Gomes+Vidal+Vermalen. Akkor így adnánk nekik kb 70-80millát. 4.számú védőnek meg ott van Marlon vagy a B-ből valaki(k). Csak az a baj, hogy semmi esély erre. Szomorú, pedig legkönnyebbben, így szsbadulhatnánk meg a feleslegtől. Vermalen csak azért, mert 7hónapot garantáltan sérült.

Mundo:
- az Everton kész kifizetni a 25 M-t, amit a Barcelona Digne-ért kér.
- Minát is eladná a klub, őt 40 M-ért.
- a Lazio megveszi a Sevillától Correa-t, őt pótolhatná Vidal. A Sevilla 7 M-t adna, a Barca 10-et szeretne.
Nos nem lenne semmi, ha három játékosból valóban sikerülne kihozni 75 milliót. Akkor tényleg azt mondanám, hogy valami megváltozott Abidal érkezésével. De szkeptikus vagyok egyelőre.
- az Everton kész kifizetni a 25 M-t, amit a Barcelona Digne-ért kér.
- Minát is eladná a klub, őt 40 M-ért.
- a Lazio megveszi a Sevillától Correa-t, őt pótolhatná Vidal. A Sevilla 7 M-t adna, a Barca 10-et szeretne.
Nos nem lenne semmi, ha három játékosból valóban sikerülne kihozni 75 milliót. Akkor tényleg azt mondanám, hogy valami megváltozott Abidal érkezésével. De szkeptikus vagyok egyelőre.
"It is what it is."
- Chino
- Llegenda del Barça
A La Gazetta szerintem ebben nem nem mérvadó, mert tolják a a City a 100 milliós ajánlatát is, pedig Pep lenyilatkozta, hogy nekik nem kell a bosnyák. Mondjuk ettől függetlenül lehet van egyezkedés, de nem hiszem, hogy megkerülné ilyen esetben a klub Pep-et.Grimaldo írta:Barcás facebookos oldal a La Gazzettara hivatkozva azt mondja ,hogy Pjanicért 40 millió + André Gomest ajánlottuk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ez se lesz rövid saga
A 40 + Gomest szerintem úgy kiröhögnék Agnelliék, hogy Barcelonáig visszhangzana, főleg, hogy most készülnek hosszabbítani vele.
Forca Barca!!!!
Hát ha akár 50+Gomes is eszméletlen boldog leszek. Nem is feltétlen Pjanic miatt, hanem mert megszabadulunk Gomestől. De nekem még azis tetszene ha, 40+Gomes+Vidal+Vermalen. Akkor így adnánk nekik kb 70-80millát. 4.számú védőnek meg ott van Marlon vagy a B-ből valaki(k). Csak az a baj, hogy semmi esély erre. Szomorú, pedig legkönnyebbben, így szsbadulhatnánk meg a feleslegtől. Vermalen csak azért, mert 7hónapot garantáltan sérült.MessiNeymarSuarez írta:Grimaldo írta:Barcás facebookos oldal a La Gazzettara hivatkozva azt mondja ,hogy Pjanicért 40 millió + André Gomest ajánlottuk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ez se lesz rövid saga
![]()
![]()
![]()
Ha ez igaz akkor egy ilyen pofátlan ajánlattal szerintem minden kedvüket elvettük attól, hogy egyáltalán tárgyaljanak velünk.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Grimaldo írta:Barcás facebookos oldal a La Gazzettara hivatkozva azt mondja ,hogy Pjanicért 40 millió + André Gomest ajánlottuk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ez se lesz rövid saga

Ha ez igaz akkor egy ilyen pofátlan ajánlattal szerintem minden kedvüket elvettük attól, hogy egyáltalán tárgyaljanak velünk.

Barcás facebookos oldal a La Gazzettara hivatkozva azt mondja ,hogy Pjanicért 40 millió + André Gomest ajánlottuk
ez se lesz rövid saga

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Fun Fact: https://barcanoticias.blog.hu/2014/12/2 ... rcelonahoz" target="_blank
2014-es cikk arról hogy Malcomot leigazolhatjuk, de nehéz lehet.(remélem nem baj hogy más Barcás oldalt linkeltem be, ha tilos akkor elnézést)
Hát most már itt van.
Amúgy ha azt nézzük, hogy tavaly is sovány volt a középpálya, és emellé még Iniesta és Paula is elment, és csak Arthur jött cserébe, akkor mindenképp kell legalább 1 minőségi középpályás hogy meglegyünk.
Dignet én is csak akkor adnám el, ha van olyan szinten egy fiatal, mert amúgy nem rossz csereember, egyedül támadásokban gyengébb, így ezekkel számolni kell a kezdő összeállításánál(ha marad), hogy lehetőleg ne akkor kezdjen amikor a többi kreatív játékosunk 90%-a pihen.
2014-es cikk arról hogy Malcomot leigazolhatjuk, de nehéz lehet.(remélem nem baj hogy más Barcás oldalt linkeltem be, ha tilos akkor elnézést)
Hát most már itt van.

Amúgy ha azt nézzük, hogy tavaly is sovány volt a középpálya, és emellé még Iniesta és Paula is elment, és csak Arthur jött cserébe, akkor mindenképp kell legalább 1 minőségi középpályás hogy meglegyünk.
Dignet én is csak akkor adnám el, ha van olyan szinten egy fiatal, mert amúgy nem rossz csereember, egyedül támadásokban gyengébb, így ezekkel számolni kell a kezdő összeállításánál(ha marad), hogy lehetőleg ne akkor kezdjen amikor a többi kreatív játékosunk 90%-a pihen.
Szerintem is egy angol klubnak illik ennyit adni.visca el barca írta:30+20 és mehet mind2.Cestus írta:A Catalunya Radio szerint az Everton képviselői Barcelonában voltak, vinnék Minát és Digne-t.
"It is what it is."
-
- Entrenador del Barça
Digne eladása csak akkor lenne ésszerű, ha EV bízik annyira valamelyik fiatalban, hogy számoljon vele az első keretben csereként. Alba fontos játékosunk mind védekezésben, mind támadásban. Viszont nem bír fullba nyomni egy szezont, kell neki a pihenő. Ha erre alkalmas valamelyik fiatal, akkor én ennek örülök, és hajrá. De ha eladjuk a vételi árához képest néhány millió haszonnal és hozunk a helyére valakit kb ugyanannyiért...na annak aztán semmi értelme nem lenne.
Mina nagyon nehéz ügy. Nem tudjuk ,hogy mit tud produkálni Európában. Nekem lassúnak és lomhának tűnik, de ezeket jó helyezkedéssel lehet pótolni (lásd Piqué). Ez megint EV döntése kell legyen...Lenglet lesz a harmadik számú opció. A 4. számú védő kis túlzással tök mindegy ki: Verma, Mina vagy Marlon. Csak ugye azok a fránya eu-s helyek...szóval ha megy is, akkor én végleg adnám, mert mpst magas áron eladható, és kötnék rá visszavásárlásit, hiszen ki tudja mi lesz vele Európában. Lehet berobban, lehet hazakullog. Inkább most járjunk jól, mint soha.
Mina nagyon nehéz ügy. Nem tudjuk ,hogy mit tud produkálni Európában. Nekem lassúnak és lomhának tűnik, de ezeket jó helyezkedéssel lehet pótolni (lásd Piqué). Ez megint EV döntése kell legyen...Lenglet lesz a harmadik számú opció. A 4. számú védő kis túlzással tök mindegy ki: Verma, Mina vagy Marlon. Csak ugye azok a fránya eu-s helyek...szóval ha megy is, akkor én végleg adnám, mert mpst magas áron eladható, és kötnék rá visszavásárlásit, hiszen ki tudja mi lesz vele Európában. Lehet berobban, lehet hazakullog. Inkább most járjunk jól, mint soha.
Jobban örülnék, ha Minát 15-20 millióért inkább a Lyonnak adnánk, visszavásárlásival. Hát, hogy ha faragnak belőle egy majdnem Umtiti 2-t.visca el barca írta:30+20 és mehet mind2.Cestus írta:A Catalunya Radio szerint az Everton képviselői Barcelonában voltak, vinnék Minát és Digne-t.
- davi10
- Llegenda del Barça
Szerintem találunk olyan európai védőt, akinek nem merülnek ki abban az erősségei, hogy magas és ezért tud fejelni. Ha lennének papírjai, akkor szerintem a vezetőség se erőltetné ennyire az elpasszolását.barca0417 írta:Minat remélem csak kölcsönbe adjuk. Nem kene elsietni azt a lemondást róla.Cestus írta:A Catalunya Radio szerint az Everton képviselői Barcelonában voltam, vinnék Minát és Digne-t.
Arthur, Malcom (és Marlon) is elég fiatalok, szóval náluk szerintem nem lehet azzal számolni, hogy fél éven belül elvesznek egy portugál csajszit és megkapják az állampolgárságot, bár nem vagyok otthon a magánéletükbe.
Digne eladása meg szerintem Valverdén múlik. Ha úgy ítéli meg, hogy tudja a B-ből pótolni, akkor mehet, de cserének szerintem simán jó volt a gyerek.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- visca el barca
- Presidente del Barça
30+20 és mehet mind2.Cestus írta:A Catalunya Radio szerint az Everton képviselői Barcelonában voltak, vinnék Minát és Digne-t.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

A Catalunya Radio szerint az Everton képviselői Barcelonában voltak, vinnék Minát és Digne-t.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cestus 2018.07.25. 23:38:07-kor.
"It is what it is."
- barca0417
- Entrenador del Barça
én azt érzem hogy ez Pogba lesz. Az megint olyan lenne hogy nem tudnám hogy örüljek e neki, mert amugy bírom, vagy ne mert drága, nagy fizetéssel, és nem feltétlen illik ide. Bár Valverde alatt kérdéses már hogy ki illik es ki nem.Nervo írta:EPSN | Nem csak Malcom volt a titkos átigazolás - ugyanis a Barcelona még egy meglepetésjátékost szeretne igazolni a nyárra.

Mióta Rossi kijelentette, hogy klub nélküli játékost nem válogat be a keretbe, szerintem eljön ide Dzsudzsi bohóckodniPCsabi írta:Sokáig tartott a szavazásom, köszönöm...![]()
Dzsudzsák? Ingyen igazolható, araboknál meg már ismert.Nervo írta:EPSN | Nem csak Malcom volt a titkos átigazolás - ugyanis a Barcelona még egy meglepetésjátékost szeretne igazolni a nyárra.

430ért igazoltunk az elmúlt egy évben.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- aka Game90
Sokáig tartott a szavazásom, köszönöm...
Vagy esetleg Masi?

Dzsudzsák? Ingyen igazolható, araboknál meg már ismert.Nervo írta:EPSN | Nem csak Malcom volt a titkos átigazolás - ugyanis a Barcelona még egy meglepetésjátékost szeretne igazolni a nyárra.
Vagy esetleg Masi?
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- visca el barca
- Presidente del Barça
andré gomest végre beépítjük és ő lesz új igazolásunk, a titkos fegyver.Nervo írta:EPSN | Nem csak Malcom volt a titkos átigazolás - ugyanis a Barcelona még egy meglepetésjátékost szeretne igazolni a nyárra.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Az lesz meglepcsi, hogy most már mindenki azt hiszi, hogy nem jön Willian, de megvesszük vagy 80 milliáért.Nervo írta:EPSN | Nem csak Malcom volt a titkos átigazolás - ugyanis a Barcelona még egy meglepetésjátékost szeretne igazolni a nyárra.

- Nervo
- Capitá del Barça
EPSN | Nem csak Malcom volt a titkos átigazolás - ugyanis a Barcelona még egy meglepetésjátékost szeretne igazolni a nyárra.
FCB: Stegen, Semedo, Piqué, Eric Garcia, Gaya, Riqui Puig, De Jong, Coutinho, Messi, Depay, Fati.

Hát hosszú éveken és több átigazolási időszakon keresztül üldöztük előbb Thiago Silvát, aztán Marquinhost végül Verrattit, holott kifejezetten megmondták, hogy egyikük sem eladó semmi áron.MessiNeymarSuarez írta:Szomorú ha Rabiot így sem eladó, kenjék a hajukra az arab szemetek, pedig örültem volna neki.Cestus írta: A Sport szerint Nasser kimondta, hogy Rabiot nem igazolhat el, mindenképp hosszabbítanának vele. Én a mostani szavazáson rá nyomtam, hogy őt hoznám. De szerintem elfogynak az opciók, és a végén Thiago jön, aki azért lenne más eset a többi célponthoz képest, mert őt eladnák alapvetően.
Amúgy ők miért is utálnak minket annyira? Azon kívül hogy mi nem egy újgazdag, olajos klub vagyunk hanem elég régóta felépítette már a saját történelmét a klub önerőből.
Ehhez képest fűztük a játékost, hogy gyakoroljon nyomást rájuk, erősködtünk velük, aztán egyszer csak elegük lett és a Neymar-transzferrel bemutatták, hogy kinek is nagyobb a khm... pénzügyi potenciálja.
Ha valakit nem akarnak eladni, inkább hagyják elrohadni a lelátón. Ez nyilván minden piaci alapon működő csapatnál elképzelhetetlen, de a sejk szemével ezek fillérek, szóval megteheti.