Pjanicról volt valami komolyabb hír is vagy csak ő is be lett ide lökve?MessiNeymarSuarez írta: Megoldás: Hozzuk ide Moncsit is![]()
Szomorú ha Rabiot így sem eladó, kenjék a hajukra az arab szemetek, pedig örültem volna neki.
Amúgy ők miért is utálnak minket annyira? Azon kívül hogy mi nem egy újgazdag, olajos klub vagyunk hanem elég régóta felépítette már a saját történelmét a klub önerőből.
Marad Pjanic meg Thiago, bár Pjanicnál is maximum az új ügynöke túlbuzgásában bízhatunk, alapvetően nem hiszem hogy váltani akarna mikor Ronaldokat igazolnak.
Maradt Thiago, csak aztán nehogy ő is eligazoljon máshová, vagy megelégelje hogy 560. opció nálunk és hosszabbítson.
Vagy egy ismeretlen, Malcom-féle semmiből előbukkanó igazolás.
Mondjuk nem tudom mennyire szeretne ide jönni, mikor most egy CR-el megerősödött Juve alapembere, nálunk meg még a kezdőtagsága sem biztos, hogy borítékolva lenne. Az ára megint jó kérdés, a Juve úgy néz ki komoly projektbe kezdett, a pénz nem kell nekik és nem is egy lejáró szerződésű játékosról beszélünk.
Kíváncsi vagyok, hogy van-e a vezetőségnek valami B-terve, mint az Malcommal volt, mert gyakorlatilag kifújtak az eddigi célpontok. De Jongról kijelentették, hogy idén felejtsük el, ha minden igaz az olajosok is beintettek, Thiagot meg Segura a múltja miatt nem akarja.
Kezdek tartani tőle, hogy marad is Gomes helyettük.