Sajnos tudják, hogy van pénz Barcelonában, hülyék lennének nem lerántani a klubot. A Rómát viszont nem hiszem, hogy aranybányaként tartanák számon. Meg azért Malcom, Kluivert más szintű tehetségek, mint akiket mi hajkurászunk. Ők simán érvényesülhetnek az AS Roma szintjén, de nem biztos, hogy a Barcelonában is beválnának. Mi csak jóval kisebb kockázatot vállalhatunk (a sokkal komolyabb eredménykényszer és az itteni játékosokkal szemben támasztott jóval nagyobb elvárások miatt), mint a Róma, így sajnos többet is kell költeni amellett, hogy le is akarnak húzni minket.dinnyesz írta:Persze az világos, hogy nincs akkora hype körülöttük így annyi esztelen találgatás se. De azért érzed te is, hogy 2 bomba tehetséget igazoltak kevesebb pénzből mint amennyit mi elvileg 30 éves Willianekért ajánlunk. Kicsit off már inkább a mi átigazolásainkba kanyarodik a téma, de én ezt a fajta tudatosságot hiányolom a mi átigazolásainkban. Az utóbbi 1-2 év arról szólt, hogy kergetjük a játékosokat brutál összegért és hozzájuk akarjuk vágni a brutál fizut. Azt hiszem ennyire mindenki tud tárgyalni
Európai játékospiac
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Persze az világos, hogy nincs akkora hype körülöttük így annyi esztelen találgatás se. De azért érzed te is, hogy 2 bomba tehetséget igazoltak kevesebb pénzből mint amennyit mi elvileg 30 éves Willianekért ajánlunk. Kicsit off már inkább a mi átigazolásainkba kanyarodik a téma, de én ezt a fajta tudatosságot hiányolom a mi átigazolásainkban. Az utóbbi 1-2 év arról szólt, hogy kergetjük a játékosokat brutál összegért és hozzájuk akarjuk vágni a brutál fizut. Azt hiszem ennyire mindenki tud tárgyalniCestus írta:Azért a Róma helyzete merőben más, mint a Barcáé, ebből felesleges következtetéseket levonni.dinnyesz írta:Ha jól számolom 53,5 millióból elhoztak 2 hatalmas tehetséget. Ráadásul egyik transzfer előtt se hallottam pletykákat róluk, szinte fű alatt sikerült lezárni az ügyeket. Azt hiszem , így kéne mennie a dolgoknak amikor hozzáértő emberek végzik a munkájukat. Ráadásul még a kapusukért kapott összeget se költötték el:D

Azért a Róma helyzete merőben más, mint a Barcáé, ebből felesleges következtetéseket levonni.dinnyesz írta:Ha jól számolom 53,5 millióból elhoztak 2 hatalmas tehetséget. Ráadásul egyik transzfer előtt se hallottam pletykákat róluk, szinte fű alatt sikerült lezárni az ügyeket. Azt hiszem , így kéne mennie a dolgoknak amikor hozzáértő emberek végzik a munkájukat. Ráadásul még a kapusukért kapott összeget se költötték el:D
"It is what it is."
Ha jól számolom 53,5 millióból elhoztak 2 hatalmas tehetséget. Ráadásul egyik transzfer előtt se hallottam pletykákat róluk, szinte fű alatt sikerült lezárni az ügyeket. Azt hiszem , így kéne mennie a dolgoknak amikor hozzáértő emberek végzik a munkájukat. Ráadásul még a kapusukért kapott összeget se költötték el:D
- visca el barca
- Presidente del Barça
az. volt szerencsém tavaly látni párszor, jó játékos, ennyiért apró. tud futni, jó 1vs1-ben, jól lő, mi kell még.PCsabi írta:Malcom -> Roma, 36 millió euró.
Hatalmas igazolás.
tavalyi gólját a dijon ellen még élek nem felejtem el:
https://www.youtube.com/watch?v=J3PyPZ0vjDA" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- aka Game90
Malcom -> Roma, 36 millió euró.
Hatalmas igazolás.
Hatalmas igazolás.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Majd eladjuk Cillessent és hozzuk Kariust? 
Karius meg egyenesen már fogalom lett, én a helyében keményen ráépítenék erre, például csinálnék lepkeháló márkát

Karius meg egyenesen már fogalom lett, én a helyében keményen ráépítenék erre, például csinálnék lepkeháló márkát

Végy egy jó kapust! Anno Buffont is méregdrágán vette meg a Juventus, de bőven megérte nekik, nyugodtan mondhatjuk utólag.PCsabi írta:Kb. hivatalos, hogy Alisson -> Liverpool, 75 millió euró.
Fele annyiba került, mint Coutinho...
Mondjuk nem biztos, hogy Alissont lehet-e az olaszhoz hasonlítani (annyit nem láttam játszani, hogy véleményt tudjak róla mondani), de ha van annyira jó, mint amennyire felkapott volt mostanság (ha jól tudom, mások is akarták), akkor megérheti a Liverpoolnak, már évek óta súlyos problémát jelentettek nekik a gyenge kapusok.
-
- aka Game90
Kb. hivatalos, hogy Alisson -> Liverpool, 75 millió euró.

Jorginho
Chelsea (57 M)
Megy Sarri után.

Megy Sarri után.
"It is what it is."
- Varatrix
- Director del Fútbol
Seri
Fulham
Barca vagy Fulham...
"Havannáról Havannára, ugye érzed a különbséget?"

Barca vagy Fulham...
"Havannáról Havannára, ugye érzed a különbséget?"
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Mahrez —-> city
60M font.
Rengeteg.
60M font.
Rengeteg.
" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
- terrer
- Jugador del Barça
Buffon a piqués interjúban elmondta, hogy mindig is vágyott más futballkultúra megismerésére, csak amikor visszaküldték a juvét a másodosztályba hűséges maradt. Most már nem oszt nem szoroz, így is juve legenda. És így egy kicsit ismerkedhet még a francia futballközeggel. Ha a szakmában marad játékospályafutás után, akkor nem hátrány azért.
- davi10
- Llegenda del Barça
Talán van akkora tekintélye, hogy kicsit helyrerakja a brazil brigádot.La Pulga írta:Valaki magyarazza mar el nekem mi szuksege van egy 40 eves Buffonra a PSG-nek?
Nagy erősítés a PSG-nek a pályán is és azon kívül is, de én is osztom, hogy a Juvéból kellett volna visszavonulnia.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- visca el barca
- Presidente del Barça
abszolut nem néztem ki belőle, hogy elmegy még máshova "bohockodni". neki a juvéból kellett volna visszavonulni és kész.PCsabi írta:Hivatalos: Buffon -> PSG.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- aka Game90
Hivatalos: Buffon -> PSG.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Gabi
Al Sadd
Xavi kapott egy játszótársat maga mellé. Nagy motor volt ő az Atleti KP-n.

Xavi kapott egy játszótársat maga mellé. Nagy motor volt ő az Atleti KP-n.
Politanot is leigazolta az Inter. Kezdenek tetszeni.
Milant meg megint megakarják venni,illetve mennének Immobilie-ért,Halilovicot leigazolták,Ő róla mit lehet tudni,régen messi2.0 volt,aztán szépen eltűnt Odegaardal...

Milant meg megint megakarják venni,illetve mennének Immobilie-ért,Halilovicot leigazolták,Ő róla mit lehet tudni,régen messi2.0 volt,aztán szépen eltűnt Odegaardal...

" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
Rafinhát meg kozben szepen hazaküldték.
Mar akkor láttam hogy halott biznisz lesz, de a jo teljesítménye (?) láttán hátha más elviszi.

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- aka Game90
Nainggolan-ért nem csak a 21 millió ment, hanem Santon és Zaniolo is. Érzékeny veszteségek.
Kéne még egy jobbhátvéd (Zappacosta?), egy középpályás (Dembélé?), egy támadó (Depay/Suso/Malcom?), és kész is a csapat.
Kéne még egy jobbhátvéd (Zappacosta?), egy középpályás (Dembélé?), egy támadó (Depay/Suso/Malcom?), és kész is a csapat.