Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
burokban élsz?messideco írta:Lovecraft neve eddig nem csengett ismerősen.
Ezek kivételével mind megvoltak, Huxley regénye meg erősen várólistás.Cseri írta:Szép új világ,,Garp szerint a világ,védett férfiak,Vakság
épp mostanában vettem elő mindkettőnek az "összes művei" kötetét, én is ajánlom mindkettőt.LG írta:Poe, Lovecraft
Nálam most a fantasy, a sci-fi és a betegebbnél betegebb krimik és thrillerek mellett a Dan Brown könyvek pörögnek.messideco írta:Ha valaki tud valamilyen klasszikus regényt, amit mindenképp érdmes elolvasni, akkor megkérem írjon pár művet, elsősorban világirodalomra gondolok
Hát amit nem olvastál, abba neten bele kell olvasni előbb, mert én megbántam az olyanokat, ahol nem a játékos maga meséli el, hanem egy lelkes újságíró beszélget sok-sok ismerőssel. Messi életéről volt is egy ilyen, amit végig sem bírtam olvasni, olyan unalmas volt. Mondjuk nekem azok eleve nem olyan érdekesek, akik 10 éves koruk óta profiként viselkednek.Gery0704 írta: Plusz az eredeti játékosok által "kiadott" könyvekben általában ők vannak szerzőnek feltüntetve mint Iniesta, Suarez és Zlatan esetében?
Ami mondjuk még lényeges, és nem írtam le, hogy akkora felüdülésre végre nem az olvasni, hogy "Hittem magamba", és ezért jutottam oda ahova. Igazából nagyon tetszik, hogy ő sosem hitt önmagában, inkább a környezete hitt benne.terrer írta:Igazán nincsmit. Úgy látom, akkor sikerült jó döntést hoznod. A leírásod alapján ígéretesnek hangzik, lehet majd én is belevágok, de egyelőre nálam a Cruyff könyv van terítéken.
Igazán nincsmit. Úgy látom, akkor sikerült jó döntést hoznod. A leírásod alapján ígéretesnek hangzik, lehet majd én is belevágok, de egyelőre nálam a Cruyff könyv van terítéken.Varatrix írta: Köszönöm! Igazából sikerült döntést hoznom a véleményed alapján. Vardyért mentem el. Pár óra alatt kivégeztem a felét, nagyon eteti magát, már már tudatosan hagytam abba, hogy picit tovább élvezem a könyvet.
Rettenetesen érdekes élete volt, az Ibra könyv is nagyot ütött, de ott inkább bepillantást nyertél egy sikeres focista mindennapjaiba, itt pedig egy renitens fiatal kalandjairól van szó, és egy 21. századi embernek hitelesebb, mint a Zabhegyező .
Vardy enyhén alkoholista, büntetett előéletű, zsivány fickó. Nagyon ajánlom bárkinek.
Köszönöm! Igazából sikerült döntést hoznom a véleményed alapján. Vardyért mentem el. Pár óra alatt kivégeztem a felét, nagyon eteti magát, már már tudatosan hagytam abba, hogy picit tovább élvezem a könyvet.terrer írta:Csak az Iniesta könyvet olvastam és tényleg természetesen mindenki csak dicséri. Van róla egy kialakult kép, de árnyalódik még a könyv alapján. És azért derülnek ki érdekességek a leigazolásról, párizsi és római bl döntőkről, vb-ről. Mindenképp érdemes elolvasni, de ha nagyon szaftos sztorikra vágysz előbb, akkor gondolom Vardy-nak ebből több jutott.
Csak az Iniesta könyvet olvastam és tényleg természetesen mindenki csak dicséri. Van róla egy kialakult kép, de árnyalódik még a könyv alapján. És azért derülnek ki érdekességek a leigazolásról, párizsi és római bl döntőkről, vb-ről. Mindenképp érdemes elolvasni, de ha nagyon szaftos sztorikra vágysz előbb, akkor gondolom Vardy-nak ebből több jutott.Varatrix írta:Vardy vagy Iniesta élterajzi könyvét olvasta valaki? vacilálok melyik jöjjön előbb. Iniesta az Iniesta, de róla többet tudok, és személyiségként nem tudom mit lehet ragozni róla. Olyan kis jófiú... Vardynak viszont biztosan érdekes élete volt.