Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem siratásról van szó, érveket meg még kevésbé nem hallottam. Max. annyit, hogy nem marasztalják Münchenben. Mondjuk ez is elég fals, mert nem véletlen, hogy egy top 3-as csapatban, 5 szezonon keresztül három nagyon neves edző alatt stabil ember tudott lenni és szóba sem álltak mikor érdeklődtünk utána.visca el barca írta:az ilyen thiago-siratósoknak hiába érvelsz, úgysem jut el hozzájuk. csak tudnám mit istenítenek ezen a totál középszer gyereken.Varatrix írta:
Most jól megmondtad...
Én pl kizártnak tartom hogy Thiagot megvegyük, pont Bartoék hozzáállása miatt, amit nagyon hamar le kellene vetkőzniük, mert rendesen fogynak az amúgy is kevés alternatívák sajnos.Varatrix írta:Ezzel amúgy van még egy baj, Rabiotért elrepültek kétszer is, De Jong menedzserével is tárgyaltunk, viszont Thiago esetében nincs kontaktus, a Bild kéthetente ír egy cikket, hogy vigyétek már innen, amit lefordítanak a spanyol lapok.MessiNeymarSuarez írta:Mivel más alternatíva nem nagyon van, így nem marad mást mint Thiago "siratása":
Nem bántásból írom, de a "Thiago siratósok" nagyítják fel ezt az ügyet ennyire itt a fórumon. A spanyol sajtó nem foglalkozik vele mint komoly céllal.
Ez persze nem zárja ki, hogy titokban Thiago a célpont, de azért ennyire ritkán lőnek mellé.
Ezzel amúgy van még egy baj, Rabiotért elrepültek kétszer is, De Jong menedzserével is tárgyaltunk, viszont Thiago esetében nincs kontaktus, a Bild kéthetente ír egy cikket, hogy vigyétek már innen, amit lefordítanak a spanyol lapok.MessiNeymarSuarez írta:Mivel más alternatíva nem nagyon van, így nem marad mást mint Thiago "siratása":
az ilyen thiago-siratósoknak hiába érvelsz, úgysem jut el hozzájuk. csak tudnám mit istenítenek ezen a totál középszer gyereken.Varatrix írta:Most jól megmondtad...Chino írta:Viszont Rabiot nagyot futott.
Most jól megmondtad...Chino írta:Viszont Rabiot nagyot futott.
Varatrix írta:94 perc volt.visca el barca írta:egyiken se. sztem 100 percet nem játszott összesen...
A teljesítménye meg, hát a csapat egyik, de nem a leggyengébje.
Akkor jól emlékeztem. Egy mezszám egy válogatottban pedig nem tudom, miért sejtet kezdőtagságot vagy sem.visca el barca írta:egyiken se. sztem 100 percet nem játszott összesen...MatyiG írta:Melyik meccsen kezdett Thiago?
94 perc volt.visca el barca írta:egyiken se. sztem 100 percet nem játszott összesen...
egyiken se. sztem 100 percet nem játszott összesen...MatyiG írta:Melyik meccsen kezdett Thiago?
A VB-n jobb volt Pogba, mint Thiago, de ha összességében az elmúlt két szezont nézzük, akkor TA bőven többet mutatott.Baltazar írta:Thiago az elején a vb-én kezdőként kapott szerepet, a mezszáma is erre utalt, nem láttam élni a lehetőséggel.
Pogba végig küzdötte, motiválta is a csapatot, komolyabb arcát mutatta mint ami eddig megszokott volt tőle. Paulinho helyett is, én szívesen látnám a csapatban.
Már csak azért se, mert ha megvennénk, ő lenne az eddigi legdrágábban értékesített La Masia játékos.Varatrix írta:még ne adjuk fel Thiagót.
Nyugi, azért ez egyenlőre csak egy tipp volt tőlem, és Cestustól, még ne adjuk fel Thiagót.MessiNeymarSuarez írta:Pogba? Na neeeeeŐ is a Juventusban volt jó, amikor ott volt mellette egy Pirlo-Vidal kettős.
A mezeladásos résszel miért nem volt problémád? Pedig az a nagyobb hülyeség.mess2009 írta:én nem hoznám Thiagot, már leírtam régen...azt is hogy dettó Fabregas ügy lenne. amiért újra írok az a..." ismeri a Ligát"....szlogen! mondja meg már valaki ez melyik erényhez tartozik? netán kiváló fizikai adottság? vagy kivételes játékintelligencia? netán varázslatos labdakezelés? nos nem szerintem ez egy üres frázis!