Cestus írta:Alissonért most tett a Liverpool 62 M fontos ajánlatot James Pearce szerint. Valahol olyat is olvastam, hogy Courtois is közel van a Realhoz, valami hasonló pénzért. Ezekből úgy tűnik, senki sem fog mélyen a zsebébe nyúlni Cillessenért, az a benyomásom, hogy max ilyen 30 milliót tudnánk érte kapni. Szerintem annyiért meg nem éri meg eladni azt a kapust, aki TS lesérülése esetén szinte tökéletesen tudná őt pótolni még akár a BL-ben is.
Cillessent én amúgy sem adnám el jó ajánlat esetén sem, max akkor ha tényleg menni akar, különben nem találnánk nagyon olcsón helyettest, és még mindig benne van a zsákbamacska faktor.
Amúgy vele kapcsolatban mintha elhalkultak volna a pletykák, nyár elején ment leginkább, lehet azért mert azt hitte a sajtó hogy nem nagyon lesz téma velünk kapcsolatban nyárra mert rögtön jön Grizi és szevasz, aztán tévedtek, így van miről beszélni.
lesliejr12 : Jól mondod, a kezdő keretünk ott van a TOP 3-ban bőven, de pl egy BL győzelemhez a padnak is méltó színvonalúnak kell lennie, amiből elég régóta hiány van.
Valahogy minden évben úgy indulunk neki hogy megvagyunk, aztán szezon közepén derül ki hogy amúgy bőven lehetne jobb is.
Williant én adnám ha értelmes áron hoznánk, Dembelét pedig fokozatosan beépíteni, és a teljesítményével arányosan kapjon több játékidőt.