Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát persze. nem volt az egész vébén 5 jó labdája, amiből lehetett volna gólt szerezni. Az a baj, hogy nálatok ez nem így lesz...Los Banditos írta:Pedig hiába adtam a jobbnál jobb zsugákat Ron,nem nagyon élt vele a kis dagiSwineherd írta:
A franciák ellen elárulom, hogy egy ember küzdött a támadók közül.
Pedig hiába adtam a jobbnál jobb zsugákat Ron,nem nagyon élt vele a kis dagiSwineherd írta:
A franciák ellen elárulom, hogy egy ember küzdött a támadók közül.
sztem még nem elég, h jön Capellohuevos írta:az biztos hogy Capello seggbe fog rúgni egy-két "galacticot"...sub_bass írta:De most idén vanÉs Capello!
Ezt mondtuk tavaly is, miután jól bevásárolt a margit...sub_bass írta:Sztem akárhogy nézzük, jövőre igazi Barca-Real versenyfutás várható majd a bajnoki címért! F.C. mondjuk lehet nem a látványos játék játszatásába fog belehalni, de a pontokat már nem fogják két kézzel szórni, az tuti! Tehát fel kell kötnünk az a bizonyost
sztem is többet ér, uefa kupa a Sevillával, jó vb szereplés, plusz ha nem is játszott mostanában, akkor is a világ legjobban támadó csapatának egyik csatáraSaviola írta:Nagyon jó futballista de egy hulye nagykepu primadonna..nagyon megutaltam ezen a Vb-n..ah..Saviola,ah oda megy akkor jol jar,csak jo penzert adjuk el..mert tobbet er o 8 milkánál..sztem..
akkor jó, egyébként ha maradna az arsenalban, akkor legalább elleshetne egy két értékelhető dolgot Henrytól, mert akármilyen nagy egoja is van, és akármilyen színészi tehetsége, akkor is nagyon jó futbalista.Rivaldinho írta:jah okés, jo-jo, csak először ugy értettem h jöjjön spanyolba meg abl-be légióskodni, de akko pííszlionelmessi19 írta:ezt most nem egészen értem, de !Rivaldinho írta: ez teccik, ez olyan "mágusos" voltde nembaj.
úgy értettem, h ha már légióskodik, amíg a barcába nem jön, akkor egy technikásabb bajnokságban tegye azt.
jah okés, jo-jo, csak először ugy értettem h jöjjön spanyolba meg abl-be légióskodni, de akko pííszlionelmessi19 írta:ezt most nem egészen értem, de !Rivaldinho írta:ez teccik, ez olyan "mágusos" voltlionelmessi19 írta:]
De ha már légióskodik, akkor ne angliában, ott nem sok jót tanulhat, aminek haszna lenne spanyol bajnokságban, vagy bl-ben.de nembaj.
úgy értettem, h ha már légióskodik, amíg a barcába nem jön, akkor egy technikásabb bajnokságban tegye azt.
ezt most nem egészen értem, de !Rivaldinho írta:ez teccik, ez olyan "mágusos" voltlionelmessi19 írta:]
De ha már légióskodik, akkor ne angliában, ott nem sok jót tanulhat, aminek haszna lenne spanyol bajnokságban, vagy bl-ben.de nembaj.
ez teccik, ez olyan "mágusos" voltlionelmessi19 írta:]
De ha már légióskodik, akkor ne angliában, ott nem sok jót tanulhat, aminek haszna lenne spanyol bajnokságban, vagy bl-ben.