lesliejr12 írta:Mondjuk ha ferdítéseket, hülyeségeket és kisebbségi komplexusban lévőket akarok olvasni akkor átmegyek a túlóldalra, van ott olyan hely ahol rajtunk köszörülik páran a nyelvüket és jól mulatnak.
Modric-ról elmondom mi a helyzet. Míg Ronaldo-ról ki nem derült, hogy távozni fog, addig ő volt az idei aranylabdás mindenkinél. Csak vissza kell olvasni, ott van minden. A spanyolok utáni mesterhármasával már Messi koporsójába ütötte a szöget szerintetek. Aztán eltűnt, az EB győztes kiesett hamar. Na onnantól jött a képbe Modric. Most már Modric,Cé,Varane a 3as dobogó. Griezz se ér mert béna szerintetek. Igazából mindenki flop nektek aki nem a Realban játszik.
Modric napjaink legkiválóbb középpályása, ezzek nincs is baj. Én csak a személetet próbáltam megmutatni, hogyan változik meccsről meccsre.
Viszont nagyon egyszerű, ha ennyire gyűlölöd a Barcelona-t és szurkolóit akkor kerüld el őket. A Barca vs Real topicot ne vérre menő harcnak fogd fel, mert nem az.
Azért az tényleg vicces hogy amióta bejött hogy Ronci lelép, azóta mekkora kampány folyik odaát Modric aranylabdájáért.

Amúgy azért durva dolog, szerintem nem sokan tippeltek volna arra hogy ha Cunci elmegy, akkor a Juventusba fog menni.