Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Akkor csak fura volt abból a kameraszögből, oké.ferninho írta:Nem ért hozzá egyáltalán.BFC írta:Jól láttam, hogy megpattant Varane-on ?
Nem ért hozzá egyáltalán.BFC írta:Jól láttam, hogy megpattant Varane-on ?

Szomorú hogy a 2016-os EB után a VB-t is úgy tűnik hogy ilyen játékkal meg lehet nyerniknor írta:A Belgák ellen is egy kamu szabadrúgás most is, ennyit tudnak a nagy franciak
Pogba meg lesen volt...knor írta:Nem ért szabadrúgást

Valakit nagyon haza küldött egy szép köténnyelLG írta:Elég pörgősen kezdtek a horvátok, tetszik.
Rakétának már volt két remek passza, remélem figyeltétek.
LG írta:Leírtad a bűnös szót, jöhet a ban.Mekkora rossz már hogy nincs aranylabda a döntőben, és ugyanolyannal játszanak mint a kieséses szakaszban
Én szlovák tv-n nézem, mert szerintem a magyar közvetítés kritikán aluli. Előbb mutatták a szlovák riporternőt Párizsban, már most állatok voltak a szurkolók. Én komolyan félnék most ott, ha meg esetleg kikapnak, akkor tényleg...Bob_Marley írta:Na akkor egy nappal Bastille után, jöhet Moszkva. Párizsban iszonyat mi van, forradalmi most is a hangulat, csak másért. Nem okozhatnak csalódást a kakasok, hosszú út, elbukott döntő, párharcok után odaérhet végre ez a csapat. Remélem fog is, nagyot toltak eddig s be kell vegeztetni. Allez les bleus!!!!
Leírtad a bűnös szót, jöhet a ban.Mekkora rossz már hogy nincs aranylabda a döntőben, és ugyanolyannal játszanak mint a kieséses szakaszban