ultrasur írta:BarcafanTomee írta:Szerintem a deal az egyértelműen win-win-win szituáció.
Kiváncsi leszek, hogy kikre építik majd a jövő csapatát. Gyanús, hogy majd a vb győztes csapatból vesznek valakit.
Tippek?
Szerintem a háttérbe már le van zsírozva valaki. Kétlem, hogy Perez is olyan balek lenne mint Barto.
Hát elvileg Hazard szinte már boritékolható és Bale is marad még 1 szezont tuti.
Odaát nálunk mindenki Mbappét szeretné, és attól tartok el is lesz hozva 300ba, úgy is rühelli Neymart...
Egy Mbappé Bale Hazard hármasal azért neki lehetne vágni a szezonnak...
A PSG-nek nem kell aggódnia az FFP miatt, szóval nem igazán látom értelmét miért adnák el, úgy hogy még most lett a játékosuk. Ráadásul többet keres, mint azt Madrdidban kapna, nincs kivásárlási ára sem. A franciák simán megtehetik, hogy inkább a lelátóra küldik, mint eladják. Hatalmas presztízs is nekik.
Plusz 19 éves, annyira nem hiszem, hogy hajtaná egy erősebb klubba szerződni. Előtte áll még egy hosszú karrier, még 3-4 év múlva is iszonyatosan fiatal lesz, bőven lesz még dobása ütőképes klubokba igazolni már valószínűleg nagyobb fizetésért is és el se kéne egyelőre hagyni Franciaországot, ami azért ilyen fiatalon nem elhanyagolható szempont.
De a PSG szerintem inkább tesz rá egy 400 milliós árcédulát és viheti aki kifizeti. Nem arról híres ilyen anyagi háttérrel rászoruljon a legjobbjai eladására és erősítse a konkurenciát.
Aztán persze lehet, hogy derült égből villámcsapásként csókolgatja majd a Madrid-címert.
Pereznek ettől függetlenül eldurranhat az agya, valszeg Hazard borítékolható, plusz mellé még egy támadó, akár tűzoltásnak. (pl. Lewa)
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy abbahagyja-e Neymar kergetését, mert ez már olyan beteges nála, hogy kinézek belőle egy 280-300 milliós csekket is.