Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
De igen. A világ legnagyobb színésze a mi csapatunkban játszik.Fecooo írta:Ezt remélem te se gondoltad komolyan…brazilfan írta: (vagy Neymar) színészkedésben sehol sincs a mi Suárezünkhöz képest, aki legutóbb a portugálok elleni meccsen alakított nagyot.
Ezt remélem te se gondoltad komolyan... Donatello meg még jobban szégyellheti magát, mert ha már most ennyi mindent megenged magának, mi lesz később?brazilfan írta: (vagy Neymar) színészkedésben sehol sincs a mi Suárezünkhöz képest, aki legutóbb a portugálok elleni meccsen alakított nagyot.
Ez a srác minden pénzt megérne, pedig sokáig nem voltam elájulva tőle. Valahogy meg kéne szerezni mindenképp, Messi után nagyon úgy néz ki hogy ő fogja uralni a focit, ha okosan fejlődik.BarcafanTomee írta: Ez még az érthetőbb dolog, húzta csak az időt, mint bárki más tenné. Volt egy szitu, mikor Verthongen épp csak, hogy hozzáért és ő is úgy esett hanyatt a fejét fogva, mint ha golyót kapott volna. Pár pillanat múlva meg mosolyogva kelt fel. Ott jöhetett volna a második sárga lap és kifelé. Uruguay ellen szintét ezt csinálta már 2-0nál, Godin össze is akarta törni a gyereket.
De sajnos ő már ebbe született bele. Ezt látta ahogy nőtt fel. Persze ettől lehetne annyi esze, hogy ő nem csinálja. Mert a tehetsége az elképesztő. Az a sarkazós passza Giroudnak...
A PSG még olcsón vette meg tavaly. 300 alatt nem fogják elengedni szerintem. Jobban félnék tőle, mint CRtől ha a Realba menne, de előbb utóbb ott fog kikötni.
Ez még az érthetőbb dolog, húzta csak az időt, mint bárki más tenné. Volt egy szitu, mikor Verthongen épp csak, hogy hozzáért és ő is úgy esett hanyatt a fejét fogva, mint ha golyót kapott volna. Pár pillanat múlva meg mosolyogva kelt fel. Ott jöhetett volna a második sárga lap és kifelé. Uruguay ellen szintét ezt csinálta már 2-0nál, Godin össze is akarta törni a gyereket.messideco írta:Mbappe... ettől a gesztustól nem lett szimpatikusabb...
Bíró helyében kivágtam volna egy piroslappal, utána egy életen át gondolkodhatott volna hogy megérte-e emiatt lemaradni a VB döntőről!messideco írta:Mbappe... ettől a gesztustól nem lett szimpatikusabb...
Csak egy apró megjegyzés, szerintem 98-ban Dugarry–Djorkaeff-kettős.Alcantara írta:Dugarry-Guivarc'h kettős
Lehetne, de Deschamps bízik benne. A világon minden edzőnek vannak ilyen emberei, kivétel nélkül, aztán hol meghálálják, hol nem a bizalmat. Ha döntő elmegy rajta, akkor jogosan lehet elővenni a játékost, az edzőt is, de addig felesleges. Ha az ő góljával nyerik a döntőt, az pedig egy hatalmas igazolás lesz DD-nak.ezzel nekem nincs is gondom, de nem értem miért képtelenség Giruod nélkül okosan játszani.
Kiveszel egy idegen testet, akárkire, semmivel nem csökkenne a védekezési hatékonyság.
amiket láttam meccsek a vb-ről, azokon ezekből semmit nem tett meg.optimus írta:támadásban nagyon fontos, meg tudja tartani a labdákat, le tud fordulni, kiosztja a labdákat a szélre Mbappénak, vele fejesekre is lehet építeni,
ezzel nekem nincs is gondom, de nem értem miért képtelenség Giruod nélkül okosan játszani.LG írta:
A franciak azt hozták amit kell, teljesen jogosan jutottak a döntőbe, szerintem be is húzzák. Jól és okosan játszanak.
Ezzel a játékkal hozzák végig a vb-t, mi okuk lenne máshogy játszani? Gyakorlatilag nem lehet ellenük ziccert kialakítani, és elől minden meccsen megoldja valaki. Nem értem ezt komolya, a Zsiruzásról nem is beszélve, a csávó végig hajt minden meccset, támadásban nagyon fontos, meg tudja tartani a labdákat, le tud fordulni, kiosztja a labdákat a szélre Mbappénak, vele fejesekre is lehet építeni, fontos eleme a csapatnak. Emellett végig hajtja a meccset, folyamat védekezik, és szögleteknél is hasznos. De ja játszhatna Dembele mint rendes focista, vékonyabb meg gyorsabb is, igaz hogy 3ból 2szer rosz döntést hoz, védekezni meg nem tud, de ő rendes focista.csababarca írta: Franciák tudtam, hogy ezt hozzák, őrült módon le van butítva ez a tehetséges keret.
Zsiru meg minusz 1 ember, nem tanultak az eb döntőből, hogy nem szabad játszatni.
Meglátjuk mi lesz, én franciáknak szurkolok, de elhányom magam ettől a játéktól, miközben a padon meg ülnek rendes focisták.
"A helyzet egy februári, Toulouse elleni meccsen mérgesedett el végérvényesen, amikor Neymar állítólag szándékosan nem passzolt Mbappénak. "MessiNeymarSuarez írta:https://index.hu/sport/futball/2018/07/ ... alves_psg/
Szép kis" csapat"
Ha Babné VB-t nyer, azt hiszem azzal eléggé visszavág nekik.
mégis miért?knor írta:Melyik meccset nézted?mess2009 írta:jól van. a Franciáknak szurkoltam, az ő győzelmüket jósoltam, bejött.
azt röhögöm, hogy az egész M4 brancs a Belgák győzelmére rendezkedett be és be is égtek rendesen.
ja és Umtiti Mina nyomdokain!
amúgy jó kis meccs volt.
Melyik meccset nézted?mess2009 írta:jól van. a Franciáknak szurkoltam, az ő győzelmüket jósoltam, bejött.
azt röhögöm, hogy az egész M4 brancs a Belgák győzelmére rendezkedett be és be is égtek rendesen.
ja és Umtiti Mina nyomdokain!
amúgy jó kis meccs volt.
De lesz madridos is akkorvisca el barca írta:a franciáknak szurkoltam, külön öröm, hogy a mi fiunk döntötte elholnap hajrá horvátok és akkor biztos lesz világbajnok barcás!