MRI belecsapott a lecsóba, Wenger ilyenkor szakkommentátorkodni meg nyaralni szokott
1. Kellett egy kapus, mert Cech már nem megoldás, jött Leno 22 millióért, sokat nem tudok róla, de jó korban van, 7 évig első számú kapusa volt a Leverkusen-nek, válogatott, csak nem szívjuk meg vele, már csak az a kérdés, hogy a bukósisakos vagy Ospina lesz a második számú kapus.
2. Védelembe valószínűleg jön Sokratis, és ő lesz Mustafi párja decemberig/januárig, míg Koscielny felépül (mondjuk egy ilyen sérülés után nem tudom, hogy hogyan fog visszatérni 33 évesen).
3. Középpálya érdekes lesz, ide kéne még minimum két ember, akit mostanában nagyon pletykálnak, az a Samp-os Torreira 30 millióért, plusz állítólag képben van Seri/Banega/Pellegrini, de én Max Meyer-nek örülnék a legjobban, aki ráadásul ingyen lenne.
4. Támadósorban annyi változás lesz, hogy Lucas Perez visszatér és megkapja az esélyt, de rajta kívül szerintem senki sem fog jönni.
5. MRI nem viccel, Wilshere belement, hogy kevesebb fizetésért hosszabbít, de bónuszokkal (pályára lépések) mégis többet kereshetett volna, de az új edző megmondta neki, hogy nem lesz biztos helye a csapatban, lehet, hogy kevesebbet fog játszani a következő szezonban, ezért Wilshere 17 év után távozik

Én nagyon sajnálom őt, mert a sérülések tönkretették a karrierjét, két éve a Bournemouth-ból sem emelkedett ki és az előző szezonja sem sikerült valami fényesen, de azért remélem, hogy egy Everton/West Ham-szintű csapatban tud majd még bizonyítani.