brazilfan írta:
Én viszont azt nem értem, hogy miért kell minden évben nagy nevet igazolni. Illetve értem, hogy kell a felhajtás, meg a mezeladás, de szerintem a jelenlegi keret egyáltalán nem szorul rá „hatalmas erősítésre”. Esetleg egy kis finomhangolásra.
Nem feltétlen nagy név kell, hanem érdembeli igazolás. Hogy az most egy sztár, vagy Umtiti-féle surranó emberke akiről kiderül hogy klasszis a csapatban, az teljesen mindegy, de az a lényeg hogy kell!
Nem szabad abba a hamis nyugodtságba esni hogy minden a rendben van, nyertünk 2 trófeát, miközben egész szezonban tudni lehetett hogy erősen foghíjas a keret, és nagyrészt Valverde okos taktikájának hála nyertünk trófeákat, még ha nézhetetlen játékot is produkált.
Ráadásul még fokozódott úgy hogy Iniesta és most már Paulinho is elment.
Van egy Coutinho-Busquets-Rakitic középpályánk, és érdembeli csere konkrétan 0, ismétlem 0.
Ebből még az se biztos hogy Coutinho középpályás lesz amúgy.
Felküldhetjük Gomest meg Denist de akkor ne csodálkozzunk ha pár meccs után Valverdének attól is elmegy a kedve hogy a keretbe nevezze őket, és nyomhatjuk a kezdőt és majd nézhetünk ha végelgyengülésben mozdulni sem tudnak márciusra, vagy jól lesérültek.
Közben meg érdemes átnézni hogy a riválisoknál milyen cserepad van.