Európa-bajnokságok & Világbajnokságok
2002 óta ez az első Fúria, akiknek nem tudok szívből szurkolni...
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Amelyiket jobban megküldi, az pedig egyenesen a Holdra megyFecooo írta:Az igen, a hosszabbításban állnak át 2 csatárra??? Noooormális???
Szerk:MNS, Ramos Föld körüli pályára szokta állítani a labdákat

Ez a Godin hogy néz ki amúgy még csak most nézem

Spanyolok szerintem nagyon elbízták magukat.Már csak az lenne a durva ha ők is rögtön haza mennének.
Ronaldinho&Barca: ez igaz, ezért is kellene kicsit átadniuk a területet, nem pedig ennyire ragaszkodni a stílushoz.
Ebbe a keretbe meg a mostani Villa is beférne amúgy

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2018.07.01. 18:15:27-kor.
Golovin nagyon nem kaphat sargat, ez azert gyanus, jatszania kell a kovetekezo korben.

Ez az Isco gyerek is nagy színész, és továbbra se értem miért vannak tőle elájulva....
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Az ilyen betömörült védelem ellen alapból nem lehet a "spanyol" focit játszatni, de nálunk legalább vannak klasszikus támadók, széljáték (néha napjánMessiNeymarSuarez írta:Egyetértek. És sajnos Ernővel is ezt fogjuk majd látni, fel kéne frissíteni ezt a dolgot, ahogy Lucho csinálta, meg is lett az eredménye.Ronaldinho&Barca írta:Tipikus, kb. 85 percet kellett várni egy átlövésre, komolyan, mi a szr értelme van ennek a passzolgatásnak? Már úgy vagyok inkább essenek ki, mert ez valami nézhetetlen maszlag...
Rossz látni ezt a zombi-tiki-takát.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Az igen, a hosszabbításban állnak át 2 csatárra??? Noooormális???

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Egyetértek. És sajnos Ernővel is ezt fogjuk majd látni, fel kéne frissíteni ezt a dolgot, ahogy Lucho csinálta, meg is lett az eredménye.Ronaldinho&Barca írta:Tipikus, kb. 85 percet kellett várni egy átlövésre, komolyan, mi a szr értelme van ennek a passzolgatásnak? Már úgy vagyok inkább essenek ki, mert ez valami nézhetetlen maszlag...
Rossz látni ezt a zombi-tiki-takát.
Fecooo : áhh, azzal hogy madridi CSK, bérelt helye van a kezdőben és a tizirúgásban.
Na nem mintha most Piqué bizonyított volna hogy miért érdemes játszatni őt.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2018.07.01. 18:10:13-kor.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Tipikus, kb. 85 percet kellett várni egy átlövésre, komolyan, mi a szr értelme van ennek a passzolgatásnak? Már úgy vagyok inkább essenek ki, mert ez valami nézhetetlen maszlag...
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Ramos, ha lehet ne rúgjon tizit 
Amúgy 80%, hogy az oroszok jobban fogják rúgni...

Amúgy 80%, hogy az oroszok jobban fogják rúgni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2018.07.01. 18:08:01-kor.
Ha nulla focit játszanak, akkor már bunda?
-
- Jugador del Barça
Mintha bundazva lenne. A spanyolok nem nem tudnak játszani, szandekosan nem akarnak, tagadni se probaljak.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azért nem, mert ott egy messze nem ennyire mélyen bekkelő csapat volt az ellenfél. Akkor tud ez a fajta játék lendületes, és ötletes lenni, ha van hely. Ma nincs. Asensio, Koke teljesen idegen testek, a csapatrészek egyáltalán nincsenek jól összekötve, nem létező tereket keresnek.BarcafanTomee írta:A VB előtt volt egy spanyol-német barátságos meccs. Na ott olyan elánnal játszottak és olyan gyorsan folyt a labda, hogy a németek csak lesték. Nem értem miért nem lehet ugyanazt a játékot elővenni.
Ennek ellenére döntő lesz, hogy az oroszok rettentő fáradtnak tűnnek.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ez már lassan a foci paródiája , egyszerűen nézhetetlen. nem is értem, hogy mi okozhatta ezt a letargiát? csak nem kaptak egy kis zsozsót Putyintól?
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Az a vicc, hogy úgy adogatnak mintha vezetnének vagy 3 góllal. Egyáltalán nem igyekeztek, hátulról is csak sétálgattak előre.
Na de az oroszok kifulladtak. Nem fogják bírni.
Na de az oroszok kifulladtak. Nem fogják bírni.
Nekem itt a végén már mindegy lett volna, ki lő gólt, csak lett volna vége ennek a szenvedésnek. 

Ugyanazok az emberek játszanak,mint a selejtezőn. Csak ott akartak focizni,itt meg nem.Ennyi a különbség,nem az hogy ki áll a pálya szélén. A taktika meg ugyanaz évek óta,minden játékos tudja,de ennek ma nyoma sincs.El Sie7e írta:ott volt egy edzőjük aki elkezdett váltani
de egy vbre minek az edző. jó lesz a tecknikai igazgató is
azért vagyok elfogult mert hülye volt a szövetség amiért a vb előtt kiteszi az edzőt és egy majmot tesz oda? vagy azért mert bár szeretem Iniestát szerintem cserének hasznosabb?Fecooo írta:Aha, szóval a szövetség a hibás, mert picsán rúgták lopeteguit, Iniesta meg a lassú játékért... Még jó, hogy nem vagy elfogultEl Sie7e írta:ott volt egy edzőjük aki elkezdett váltani
jól kezdtek aztán leálltak. rosszul játszanak erre nincs egy edzőjük aki tudna váltani. Koke gyenge de játszik, busquets az egész meccsen sétálgat és alibizik és játszik, Asensio is gyenge de fent van, Albának nemtudom volt e előrepassza a meccsen és játszik. azért lehetne keverni ezt a csapatot de megint edző nélkül nehéz. van Thiago,Saul egy percet nem játszik. Costa jókat fut és sose megy neki a labda.
Én is így vagyok! Előbb nem volt tőle messze. Amúgy is jól szállt be a meccsbe, hozott egy kis lendületet, ami korábban nagyon nem volt a spanyolokban.BarcafanTomee írta:
Na legalább Ini lövése bemehetett volna. Ha az ő góljával mennének tovább akkor még nem is bánkódnék, emigy már az oroszoknak szurkolok.
Amúgy mire fel a hype lopetegui felé? Még annyira se látszott a keze munkája, mint VDB-nek...
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Ez oké. Talán lehet erre fogni. De a portugálok ellen is sokkal jobban játszottak. Voltak bemozgások, most meg mindenki áll. Ezt nem lehet azzal magyarázni, hogy nincs edző.El Sie7e írta:ott volt egy edzőjük aki elkezdett váltani
Ugyanaz a szenvedés megy, mint az előző, VB-n meg EB-n.
Na legalább Ini lövése bemehetett volna. Ha az ő góljával mennének tovább akkor még nem is bánkódnék, emigy már az oroszoknak szurkolok.

Aha, szóval a szövetség a hibás, mert picsán rúgták lopeteguit, Iniesta meg a lassú játékért... Még jó, hogy nem vagy elfogultEl Sie7e írta:ott volt egy edzőjük aki elkezdett váltani

Pontosan. Két gyenge csapat játszik, az oroszok olykor elképesztő technikai hibákat csinálnak, egy komolyabb csapat simán több góllal verné őket, erre a spanyolok szenvednek ellenünk. Bárki megy tovább, a következő körben búcsúzni fog szvsz.Subinho írta:Nagyon nagyon gyenge ez a meccs! Tipikusan az a meccs, amikor elég ha elolvasod a hírekben a végeredményt.
ott volt egy edzőjük aki elkezdett váltani
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára El Sie7e 2018.07.01. 17:36:45-kor.
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Azért a 2010-es passzolgatás nem volt ennyire lassú, meg ötlettelen. Vagy csak a VB cím szépíti meg az emléket?
Ez a fajta foci leáldozott már, csak a spanyolok meg a Barca erölteti, csak az útóbbinak még van egy Messije is hozzá. Újítaniuk kellett volna. Mert nincsenek meg az embereik hozzá.
A VB előtt volt egy spanyol-német barátságos meccs. Na ott olyan elánnal játszottak és olyan gyorsan folyt a labda, hogy a németek csak lesték. Nem értem miért nem lehet ugyanazt a játékot elővenni.
Ez a fajta foci leáldozott már, csak a spanyolok meg a Barca erölteti, csak az útóbbinak még van egy Messije is hozzá. Újítaniuk kellett volna. Mert nincsenek meg az embereik hozzá.
A VB előtt volt egy spanyol-német barátságos meccs. Na ott olyan elánnal játszottak és olyan gyorsan folyt a labda, hogy a németek csak lesték. Nem értem miért nem lehet ugyanazt a játékot elővenni.