Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
passz. nincs más. jó lenne ha valaki új kapná. mondjuk Modric egy vb cím utánbali 15 írta:Csak erre miért osztogatnak aranylabdákat?

Ezzel semmi baj sincsen. Szerintem fantasztikus, hogy ilyen jól kiaknázza az adottságait, és képes azt a csapata szolgálatába állítani.ok barca fórum de most komolyan 34 évesen még mit csináljon? amíg bírta nem ez volt a játéka. ok hogy utálod de ilyenbe belekötni.
Rivaldo11 írta:Nem tudom, számomra gusztustalan ronci. Ez a beállás a szabikhoz a feltűrt nacival...hányingerkeltő.
Ezen kívül ez az ember nem több, mint egy szimpla-ámde rendkívül gólérzékeny csatár. Leadja, majd rohan a kapu elé. Ennyi az ember nagyjából.
Az Uruk rendkívül szervezettek, de nem tudom mennyire jó ötlet ennyire mélyen visszaállni.
Nagyon kellene még egy gól Uruguay-nak, mert Cunci bármikor találhat egy gólt. Még nem lefutottRonaldinho&Barca írta:Baromi stabil ez a csapat, elől pedig két klasszis. Sokra viheti Uruguay és még gólt sem kaptak. Lajos beívelése tanári, a fetrengései már kevésbé, de hát a csokik is megtanulták ez már a foci szerves része. Zselé pakolhatja a hátizsákot a szünetben, lefőtt a kávé.
jól írta vki, ez az uruguay a vb atleticoja...Ronaldinho&Barca írta:Baromi stabil ez a csapat

de szép is lenne. egy jó kis szégyenpad ahol ücsöröghet pár percet.BarcafanTomee írta:Az ilyen eseteknél kellene azt bevezetni, hogy akkor tessék 2 percre lefáradni és rendesen vizsgáltassa ki magát, ha már ennyire fájt. Meg természetesen a sárga lapot is kapja meg. Ezzel ki lehetne szűrni az ilyen szimulálásokat.

nem ez a jelző jutott eszembe de igen sokminden.MatyiG írta:Suárez zseniális.