csababarca írta:recrea írta:
A lényeg: állítása szerint a kutyát nem érdekli az EB (kutyát az EB

), senki nem figyeli, nyaralnak a megfigyelők, mindenki a szezon alapján igazol, amiben szintén lehet igazság, mert se magyar, se egyéb hatalmas igazolás nem volt EB után.
ezzel én tisztában vagyok/voltam, csak volt itt 1-2 ember, akik ezt mantrázták a kijutás óta,hogy ezzel nyílik meg a piac a magyar játékosoknak külföldre, meg berobbanhatnak...nah ehhez képest viszonylag jó EB-vel sem történt semmi,csak ami amúgy is lett volna.
Szóval erről ennyit.
Osztom az ismerősöd véleményét,és osztottam az EB előtt is ezt.
Értem, és ez pontosan így van.
Valaki, vagy lehet, h te (nem emlékszem) írt pontos és jó dolgokat Dzsudzsákról, szóval valaki tudja/érti/látja...azt, h azért nem igazol senki magyar focistát, mert nem elég jó, azért nem elég jó, mert pocsék az utánpótlás. A tao pénzekből a vezetők házakat építenek, az utánpótlás edzőknek meg késik a 80 -100 ezres (!) fizetése emiatt, pont azon edzők, akik megadnák az alapokat a játékosoknak. Mekkora vicc. És itt jön a korrupció, ha otthon várna a gyerek engem meg a 80 ezres edzői fizumat, gondolkodás nélkül elfogadnám Kovács apuka 40 ezrét, h játszon a béna gyereke az ügyesebb helyett. És így el lehet jutni NB1ig, az alá meg bőven.
Másik barátom Debrecenben focizott, azt mondta gyerekkora óta brutálisan kiemelkedett Balázs a többiek közül, tudták, h nagy karrierje lesz, őstehetség. Elért, amit elért (én azonnal cserélnék vele), nézőpont kérdése, egy dolog viszont nem, ebből az országból indulva ez a maximum.
Bob, azt honnan veszed, h ez az EB hatása? Akiket felsorolsz, röhögve eladták magukat az EB előtt. Most vagy elfogadod azt, amit a szakértő mond, vagy vitázhatunk róla tovább. Erős túlzás, h az említett játékosoknak kiváló EB-jük volt.