Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szinte biztos. Azt bánom hogy ez esetben Mexikó búcsúzik.BarcafanTomee írta:Egy kicsivel jobb csapat, most megverné a németeket. De a végén úgy is találnak megint egy gólt, és tovább mennek.
Ez nem. Ozil, Khedira helyett normális játékosokkal lehet.Nyiri81 írta:Ez a német csapat győztes esélyes?
ne becsüld le a khöd hatalmát. sima argentin-német döntőNyiri81 írta:Ez a német csapat győztes esélyes?
de ha nincs csak meza/acuna/pavon kalibered, akkor nem tudsz mit csinálni. inkább erőlködnék középen dybalával, mintsem ezeket az fgy-ket játszassammiro. írta:Szvsz a mai futballban csak a szeleken tudsz az ellenfel moge kerulni.
Mindenki a centrumot vedi,eselyed nincs feltorni.
vkinek nagyon jól megy...Nyiri81 írta:Ebédszünetben a munkahelyen lejátszottam egy VB meccset Argentina-Franciarosszág. Az első félidőben 2-0ra elhúztam úgy éreztem kezemben a meccs, de MBappe bevágott egyett és onnan szétestünk. Semmilyen passz nem jött össze, higany kihagyott mindent le is hoztam. Persze Kunt meg letolta minden védő. Aztán a 82. percben jött megint MBappé és meglett az egyenlítés. Úgy éreztem vége. 3 perc hosszabbítás és nem tudtam már mit kitalálni toltam egy hosszú indítást és mintha a tegnapi Messi gólt másoltam volna le. Gyönyörű átvétel megtolás és a jobbról jobb lábbal a bal alsóba.
Elégedetten mentem újra dolgozniBár idegtépő lenne szívesen aláírnám ezt az eredményt.