Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Oroszoknál végül lecsuknak 5 embert a kezdőből mert kiderül a dopping, horvátoknál 2 ember lesérül, 5 eltiltott lesz...Angolok meg hirtelen elfelejtenek majd futni kontráknál és náluk is lesérül a fél bagázs Kane-estülFecooo írta:Ez vmi abszurd világ 2016 óta... Mi az isten történik, hogy MINDEN, ismétlem MINDEN ugy történik a foci világában hogy cuncinak jó legyen???![]()
![]()
Én már a címvédésükre is megtettem.MessiNeymarSuarez írta:Portugál döntőbe jutásra/győzelemre meg lehet is tenni a téteket, még időben szóltam.
Deulofeu 2. Szépen veszi át a lasztikat, csak focizni nem tud ilyen szinten.Cseri írta:Thiago se ma győzőtt meg,hogy vissza kellene hozni csilliárdokért.
Alibizett, borzalmas volt nézni.Cseri írta:Thiago se ma győzőtt meg,hogy vissza kellene hozni csilliárdokért.
Olyan betojva játszanak mintha kieshetnének..KÖzbe meg még ha kikapnak akkor is annyi hogy csoportmásodikok lesznek, ugyan úgy ha nem nyernek.Fecooo írta:Gólt kell lőni, erre csatár helyett hozza be a papagájt... Miért nem lehet két csatárral nyomni? Mi az istennek van 5 középpályás???
12es ebn ő volt a csapat legjobbjaFecooo írta:Cunci homorított egyet, természetesen megkapta a tizit, de kihagyta...
Silva összes válogatottsága full felesleges volt, mindig idegen test volt a csapatban...