Megy Sarri után.
Talán van akkora tekintélye, hogy kicsit helyrerakja a brazil brigádot.La Pulga írta:Valaki magyarazza mar el nekem mi szuksege van egy 40 eves Buffonra a PSG-nek?
abszolut nem néztem ki belőle, hogy elmegy még máshova "bohockodni". neki a juvéból kellett volna visszavonulni és kész.PCsabi írta:Hivatalos: Buffon -> PSG.
Jó erősítések ezek, örülük/örülnék neki, kivéve a Morata-Icardi cserének, azzal nem járna jól az Inter.Varatrix írta:Asamoah, és De Vrij érkezett már ingyen. Most 20 millióért Naingollan. Szóval biztos van még pénz.miro. írta: Nagy transzfer,Interben jól fog menni. Lesz még oda érkező mit lehet tudni?
Több pletyka is kering Tutto Sport, és társain. Ebből ami reálisan hangzik, hogy Mousa Dembelé-t (SPURS) nézték ki maguknak, aki szintén minőséget képviselne a jelenlegi középpályájukon. Illetve a Spurs nem hiszem, hogy nagyon ragaszkodna érte.
Zapacostára nem tart igényt a Chelsea, elvileg az Inter az első számú kérője. (Ez is a reálisabb pletyka.)
Ami kicsit elrugaszkodik szerintem a földtől, hogy IcardiMorata csere is kilátásban van, de aztán ki tudja...
Asamoah, és De Vrij érkezett már ingyen. Most 20 millióért Naingollan. Szóval biztos van még pénz.miro. írta: Nagy transzfer,Interben jól fog menni. Lesz még oda érkező mit lehet tudni?
Nagy transzfer,Interben jól fog menni. Lesz még oda érkező mit lehet tudni?Varatrix írta:Naingollan megérkezett Milánóba. Az Inter játékosa lesz, ahogyan azt már napokkal korábban is megírták. Mindössze 20 millió euróért vált csapatot.
Hasonlónak érzem, mint ahogy Vidalt elengedte a Juventus, volt egy probléma amit pénzé tettek. Minden estre érdekes, hogy nem kértek érte többet, a játéka indokolná, szóval más miatt biztos szabadulni akartak tőle.
Szerintem az is belefért volna, pláne, hogy nem szórtunk el 100at a francia bohócra.Bojinov írta:
Nekünk 30-40 millió alatt nem adták volna...
Nekünk 30-40 millió alatt nem adták volna...MessiNeymarSuarez írta:Az kemény, lehet tudni hogy mennyiért?S.Agüero írta:KluivertRoma, hivatalos.
SZERK: Transfermarkt szerint 17.5 millióért.
Ennyit még nekünk is megérhetett volna , főleg ha brazil csodagyerekekért rohangálunk 40 milliókért.
Az kemény, lehet tudni hogy mennyiért?S.Agüero írta:KluivertRoma, hivatalos.