Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nagyon szépen köszönömbarcafan írta:naaa Silvának is van hasznalionelmessi19 írta:Sziasztok Magyar Barca Tagok!
Elolvastam a rólatok szóló részt, amit Silvanus írt és nagyon szimpatikus a dolog, ugyhogy szeretnék egy kicsit többet megtudni róla.
Úgy mint: Hány évesek, azaz milyen korosztály vagytok,
Milyen tornákon szerepeltek most?
Milyen eredményel?
Hol tudnálak megnézni titeket és elmenni szurkolni, esetleg csatlakozni?
előre köszi a választ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nos 1. 16-17től 30 környékéig van a korosztály, de akár 6 évesen is jöhetsz Messito
2. szurkoloi tornán szereplünk
3. felejthető eredménnyel...
4. szombatonként csepelen játszunk 17:00tól 19:00ig, ha van MSNed vegyél fel és megmondom, h juthatsz oda
végülis itt is leirhatomszal a Boráros térről induló csepeli hévvel menj el a 4.ik megállóig (karácsony sándor utca) ott indulj el előre amerre menne a hév, menj át a sineken, ott van egy sétáló utca, és ahol vannak a bodék, ujságos, kisbolt, stb.. ott menj el balra (még a bodék elött) és ott lesz a karácsony sándor utcai iskola. na ott toljuk. a költség az létszámfüggő, 2 órára 5200 ezt elkell osztani az aktuális létszámmal..
asszem nem hagytam ki semmit, várunk
Köszönöm.Gábor no.:2 írta:Én továbbra is azt mondom, hogy sokkal jobban tudunk játszani. Szombati teljesítményekhez képest, szinte mindenki sokkal gyengébben játszik. Egyszer el kellene menni úgy a tornára, hogy egy jót focizunk, okosan passzolgatunk hátul, jól érezzük magunkat, tehát mintha egy barátságos mérkőzést játszanánk. Régen milyen jókat játszottunk együtt...mostmeg tiszta ideg mindenki. Görcsöljön az ellenfél vazze!!!!!!!!