Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

ez a kényszeres ( járkál mint egy ketrecbe zárt majom) idegbeteg pali valami zárt intézet csapatát talán edzhetné....pep71 írta:+1, Dybala nem fér be ebbe a csapatba...vicc...full komolytalan csapatnak tűnnekStalkyard írta:Ez a Meza... Jezusom. Grat Sampaoli. Nagy mágus vagy.
+1, Dybala nem fér be ebbe a csapatba...vicc...full komolytalan csapatnak tűnnekStalkyard írta:Ez a Meza... Jezusom. Grat Sampaoli. Nagy mágus vagy.
Az majd a Horvát- Izland meccsen lesz ha most a horvátok nyernek és Izland is holnap.Tunyacsap73 írta:Mi van gyerekek le van zsírozva a döntetlen ?
Dybalán csodálkozom, hogy ennyire mellőzve van.Sinya22 írta:Nem tudni,előzetesen ki sem jött volna a vb-re,most ő a kezdőBarcaMo írta:Ki ez a Meza?![]()
Értem én,hogy az nem megoldás hogy felpakoljuk a sztárokat és majd lesz valami,de inkább Dybala szaladgáljon ott mint bármilyen középszer.
Nem is értem. Chilevel nagyon nagyot ment, Sevillaval is kifejezetten jó volt, erre ide jön és mintha egy báb lenne, semmit se csinált, nála is kimerült a csapatjáték a "passzoljátok oda Messinek és ha épp nincsenek rajta 6-an akkor talán még esélyünk is lesz" taktikával.fanbarca írta:Igazából az a baj, hogy az első meccsen is látványosan gyenge volt, erre most is beteszi ez a lüke edző. Nagyon gány ez így, gondoltam, hogy ügyes a pali, elvégre Chileből kihajtott mindent, de abszolút nem tudja mit csinál, botrányt botrányra halmoz, eredmény nincs, szép játék nincs, Messit nem becsülik, igazán nem is védi. MIVAN?BarcaMo írta:Ki ez a Meza?![]()
Nem tudni,előzetesen ki sem jött volna a vb-re,most ő a kezdőBarcaMo írta:Ki ez a Meza?![]()
Igazából az a baj, hogy az első meccsen is látványosan gyenge volt, erre most is beteszi ez a lüke edző. Nagyon gány ez így, gondoltam, hogy ügyes a pali, elvégre Chileből kihajtott mindent, de abszolút nem tudja mit csinál, botrányt botrányra halmoz, eredmény nincs, szép játék nincs, Messit nem becsülik, igazán nem is védi. MIVAN?BarcaMo írta:Ki ez a Meza?![]()