Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az kemény, lehet tudni hogy mennyiért?S.Agüero írta:KluivertRoma, hivatalos.
Tudom, hogy te sem gondoltad komolyan, de nem fog elmenni padozni valahova, ha elmehet Párizsba játszani akkora fizuért, amit mi sose tudnánk előteremteni, pláne így, hogy ilyen idióta szerződéseket kötünkMessiNeymarSuarez írta:
Ha már Juve..Én eskü elhoznám Buffont ha Cillessen tényleg lépni akar![]()
Ha már Juve..Én eskü elhoznám Buffont ha Cillessen tényleg lépni akarPetr írta:Aztan nehogy beallitson Khedira a vb vegen.visca el barca írta:pjanic helyére vették, az meg jön hozzánk 80-ért
pjanic helyére vették, az meg jön hozzánk 80-értS.Agüero írta:CanJuve, ingyen.
Még mindig jobb, mintha gOEbbels lennevisca el barca írta:LOL. ilyen névvel nehéz lehet élnifanbarca írta:Geubbels
LOL. ilyen névvel nehéz lehet élnifanbarca írta:Geubbels
Miért? Szerintem semmi gond nincs vele. Ha jól tudom, a Juve vezetése már nem szívesen látta, szerették volna megtalálna az utódját. Ezek szerint érez még magában egy kis időt a legmagasabb szinten, szóval miért ne?geridoss írta:Óriási csalódás, ha ezt meglépi.
Óriási csalódás, ha ezt meglépi.Varatrix írta:Egybehangzó sajtóértesülések szerint BuffonPSG
Hát, ez nagy előrelépés volt a Sporting után. Mondjuk, lehet neki annyi elég volt, hogy ott nem verekednek a szurkolók. Nem is értem miért nem vitte el más nagyobb csapat...S.Agüero írta:Rui PatrícioWolves
Feljutottak legalább?