Európai játékospiac
- Varatrix
- Director del Fútbol
Egybehangzó sajtóértesülések szerint Buffon
PSG

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- visca el barca
- Presidente del Barça
ez kb akkor lépés ruinak mint anno mandandának 10 év után elmenni márszejből a crystal palacehoz, ahonnan egy év hazasunnyogott 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Subinho
- Director del Fútbol
Hát, ez nagy előrelépés volt a Sporting után. Mondjuk, lehet neki annyi elég volt, hogy ott nem verekednek a szurkolók. Nem is értem miért nem vitte el más nagyobb csapat...S.Agüero írta:Rui PatrícioWolves
Feljutottak legalább?
Na igen, csak az angoloknál lehet, hogy megkapja a világ összes fizuját majd (kapus mércével), hogy odament. Cillessen meg lehet, hogy el sem menne innen.
"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- barca0417
- Entrenador del Barça
Ő nem lett volna jó nekünk ingyen, Miután eladtuk Cillessent jo pénzért? Vagy mi nem szeretjük a plussz bevételt? Mondom ezt ugy hogy semmi bajom a hollandal, sőt.. De ter Stegen mögé talán tul jó. A portugál is eleg jo lehetett volna erre a szerepre.

Vagy a műszak vége előtt!MessiNeymarSuarez írta:Najoooooodavi10 írta:Ha már Roma:
Tavaly téma volt, hogy milyen gagyin photoshoppolt képekkel jelentettük be az igazolásokat.
Ezt a verseny azt hiszem megnyerte a Roma:
![]()
![]()
![]()
Dizájnernek biztos műszak előtt 2 perccel szóltak hogy van még egy feladata.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Najoooooodavi10 írta:Ha már Roma:
Tavaly téma volt, hogy milyen gagyin photoshoppolt képekkel jelentettük be az igazolásokat.
Ezt a verseny azt hiszem megnyerte a Roma:

Dizájnernek biztos műszak előtt 2 perccel szóltak hogy van még egy feladata.

- davi10
- Llegenda del Barça
Ha már Roma:
Ezt a verseny azt hiszem megnyerte a Roma
:

Ezt a verseny azt hiszem megnyerte a Roma

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
A Romából legalább nem lehetetlen küldetés igazolni. Viszont azt nem igazán értem, hogy miért nem teszünk le mi is 18 milliót és sózzuk el kölcsönbe 2 évre. Nehogy vele is úgy járjunk, mint Dembélével, hogy 15-ért nem hoztuk el, aztán egy év múlva rakunk mögé egy nullát.PCsabi írta:Justin Kluivert-et a Roma-ba pletykálják, 18 millió euróért.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
-
- aka Game90
Justin Kluivert-et a Roma-ba pletykálják, 18 millió euróért.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Varatrix
- Director del Fútbol
Miért hogyan lehet véletlenül megvenni egy játékost, elütöd a bankszámla számot?S.Agüero írta:Nem rossz játékos ez a Fred, nem véletlenül akarta a City is megvenni.

Az MU-nál mélyebben gyökereznek a problémák, nem a játékosállományban, ezért is furcsa a további pénzköltés.
Ráadásul sajnálatos hogy, e miatt Rashford, Lingard, Martial elkerülhet a süllyesztőbe, pedig nem rossz játékos egyik sem.
Bale-ben látom egyedül azt, hogy ha visszatért az egydimenziós, kényelmes hazai körülményekhez bekattan, lő 30 gólt, és talán nem lesz teljesen élvezhetetlenek a meccseik.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Fred(Shaktar) -> Manchester United
Elvileg ma megy orvosira, és 55 millió euró lehet az ára.
Elvileg ma megy orvosira, és 55 millió euró lehet az ára.
Itt nálunk minden csapattársam Fekirt a Bayernbe mondja.
Alaptalan?
+ voltam kint Milan-Roman októberben,azóta követem Gattusoékat,elkapott az ottani hangulat,a város stb.
-André Silva elvileg Monaco,Milan meg akarja Falcaot.
-Depay lassan megvan nekik,plusz Reina és Strinic már fix érkező ingyé.
-Remélem Donnarummát elviszik óriási lóvéért. Élőben sem,meg az utána való meccseken sem láttam benne semmi extrát,sőt,gyenge kapusnak tartom (még?) de olasz,fiatal,buffonnak lőttek így fel kellett cumizni kicsit.
-Kalinic is takarodhatna. Susot akarja Carlo a Napoliban.
A fél 3-as AC Milan tudósításokat hallották.Stúdió.

Alaptalan?
+ voltam kint Milan-Roman októberben,azóta követem Gattusoékat,elkapott az ottani hangulat,a város stb.

-André Silva elvileg Monaco,Milan meg akarja Falcaot.
-Depay lassan megvan nekik,plusz Reina és Strinic már fix érkező ingyé.
-Remélem Donnarummát elviszik óriási lóvéért. Élőben sem,meg az utána való meccseken sem láttam benne semmi extrát,sőt,gyenge kapusnak tartom (még?) de olasz,fiatal,buffonnak lőttek így fel kellett cumizni kicsit.
-Kalinic is takarodhatna. Susot akarja Carlo a Napoliban.
A fél 3-as AC Milan tudósításokat hallották.Stúdió.

" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
rmcf
rmcf
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Jaja, Fabinho vkp már egy ideje, Fekirt meg nagyon rebesgetik, pénteken sokak szerint hivatalos is lehet már. Örülök, ha tud erősíteni a Pool, nagyon kell nekik a mélység abba a keretbe, mert valami katasztrófa milyen kispadjuk van.Cestus írta:Fabinho védekező középpályás elsősorban, úgy tudom. Fekir meg nem az övék szerintem, de azt hiszem, hogy vele is erősen flörtölnek.
A francia mondjuk nem tudom mennyire középpályás, szerintem 433-ba nem illene oda, de nem is biztos, hogy marad ez következő szezonra, lehet 4231 féle játékot nyomnak majd, oda meg jó lehet. Kíváncsi leszek nagyon, drukkolok nekik. A Coutinho pénzt egyelőre úgy tűnik okosan költik el.
Fabinho védekező középpályás elsősorban, úgy tudom. Fekir meg nem az övék szerintem, de azt hiszem, hogy vele is erősen flörtölnek.S.Agüero írta:Miért, Fekir már az övék?Cestus írta:A Fekir-Fabinho-Naby Keita középpálya jó lesz nekik.
Fabinho amúgy nem szélső hátvéd?
"It is what it is."
A Fekir-Fabinho-Naby Keita középpálya jó lesz nekik.
"It is what it is."