Barca Igazolások
Egy rakat újságíró zabos Bartoékra twitteren, mert őket cseszegetik azzal, hogy miért vezettek félre mindenkit. Közben Bartoéktól kapták az infót. 

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Én is félek ettől,hogy most megmaradt az a 100m,és nem jól költjük el megint..hálistennek a brazil srácot elvitték előlünk,ott van Thiago,aki olyan nagy melléfogás nem lenne,meg még maradna talán egy kh-ra,ha Mina lép. Részemről érkező ennyi elég lenne,a távozókat meg úgy is leírta már mindenki 

- davi10
- Llegenda del Barça
Gondolom esélytelen, de én pofátlanul bepróbálkoznék 60 misivel Verrattiért 
Most ők vannak jobban rászorulva.
Amúgy van a sejknek másik csapata, ami kamuból meg tud venni egy játékost pont a PSG-ből, pont 60 misiért?

Most ők vannak jobban rászorulva.
Amúgy van a sejknek másik csapata, ami kamuból meg tud venni egy játékost pont a PSG-ből, pont 60 misiért?

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- visca el barca
- Presidente del Barça
annyira fosok, hogy abidal meg a többi selejt vmi értelmetlen hülyegyerekre fogja elszabni ezt a 100 millát....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MatyiG
- Adminisztrátor
----------Rakitic/Arthur-----Busquets/?----------
Dembélé/?--------Messi/Paula--------Cou/Denis
---------------------Suárez/Paco
Egyelőre valahogy így állunk, ha 4231 lesz, a két kérdőjelre hozzuk Thiago/de Jong és Castillejo mondjuk, hátra meg Digne csere (Grimaldo khm)+de Ligt/Lenglet
Dembélé/?--------Messi/Paula--------Cou/Denis
---------------------Suárez/Paco
Egyelőre valahogy így állunk, ha 4231 lesz, a két kérdőjelre hozzuk Thiago/de Jong és Castillejo mondjuk, hátra meg Digne csere (Grimaldo khm)+de Ligt/Lenglet
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2018.06.14. 22:25:31-kor.
Ja amugy ezzel egyetertek.visca el barca írta:pedig elfogja, mert lopeteggugiei megmondta h neki kell. perez odamegy, 5 perc alatt letesz 60 millát, meg egy 15 millás fizut és kész.Stalkyard írta:Őt meg majd elviszi a Real. De akkor végleg kiégek.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
viccet félretéve, én csak ez miatt bánom h nem jön grízes. 100-ért vehettünk volna egy világklasszist, most az árából veszünk két lenglet-féle selejtet.Stalkyard írta:Griezmann 100-asából egy Parejo-Sigurdsson pakk kijön.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem probléma, lényeg, hogy a culék elégedettek a Barto-féle sleppel, ami jelenleg a klub élén áll.hajnesz írta:Egyelőre csak az világos, hogy ilyen Antoine Ezüstérem Griezmannok játszanak a klubbal, és hülyitenek minket hónapokig.
Klubunk megitélése a béka segge alatt van.
Nem kell Monchi, mert nem tudja mit tegyen Roberttel, aztán kicsivel később mégis kirúgja, és itt van nekünk Segura meg Abidal.
Neymar ügy, a komplett tavalyi nyár, most Griezmann ügy, mellé a totál vak igazolások (Gomes, Paco, Vidal, Arda, Mina).
Teljesen jó ez így.
Griezmann 100-asából egy Parejo-Sigurdsson pakk kijön.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Di Mariat biztos el tudnánk hozni,ismeri a ligát,meg Messit is. 

Lehetne ez nekik intő jel végre, hogy - habár Griezmann leigazolása valahol hasznos is lett volna - a gigamegasztárok és marketingzsenik hajkurászása helyett ideje lenne elkezdeni sportszakmai alapon igazolni.MessiNeymarSuarez írta:Remélem Bartoék érzik hogy gáz a helyzet(még ha ez nem is konkrétan az ő hibájuk), és hoznak egy TOP középpályást. Csak nehogy az legyen hogy Di mariskát vagy Lukakut vesszük meg helyette
Pláne, hogy két hete tart a nyár, de kétszer már estek pofára. Brazíliában Perez mosta fel velük a padlót, most meg Grízzel sültek be, mert váltig állították az utolsó percig, hogy jön. Rajtuk röhög a focivilág jelenleg. Ráadásul az egész sztorihoz Piqué asszisztált, és Umtiti is hergelte a népet twitteren. Le kellene mondania pár hülyének sürgősen a vezetőségben.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cestus 2018.06.14. 22:08:26-kor.
"It is what it is."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
+1, örültem hogy leszokott a spagettihajról, meg a madárfészekről, azt hittem hogy megkomolyodott, ehhez képest teljesen szánalmassá tette magát, és ahogy nézem nem csak mi gondoljuk így.Cestus írta:Atyaég, én az idióta gólörömeit meg hajait leszámítva normális arcnak gondoltam ezt a csávót, de ezzel top1 hatásvadász nyálgép lett.
Maradjon csak, szép üzenet lett volna, ha a primadonnát Dembélé helyett elkezdjük játszatni. Bartomeu, meg Segura meg jól pofára esett megint, akár hibájuk, akár nem. A klubot meg a tavalyi nyár után ismét sikerült valami hülyének lejáratnia, bár a Barcának sokkal kevésbé ciki ez, mint magának ennek a hülye gyereknek.
Remélem Bartoék érzik hogy gáz a helyzet(még ha ez nem is konkrétan az ő hibájuk), és hoznak egy TOP középpályást. Csak nehogy az legyen hogy Di mariskát vagy Lukakut vesszük meg helyette

NA MINDEGY, ennyit a nyugott nyárról!

Mondjuk ha képes odamenni Barca nevelésként, akkor ő is egy patkány. Már bocsánat.visca el barca írta:pedig elfogja, mert lopeteggugiei megmondta h neki kell. perez odamegy, 5 perc alatt letesz 60 millát, meg egy 15 millás fizut és kész.Stalkyard írta:Őt meg majd elviszi a Real. De akkor végleg kiégek.

- visca el barca
- Presidente del Barça
pedig elfogja, mert lopeteggugiei megmondta h neki kell. perez odamegy, 5 perc alatt letesz 60 millát, meg egy 15 millás fizut és kész.Stalkyard írta:Őt meg majd elviszi a Real. De akkor végleg kiégek.

Kokler, majd szokas szerint leterdelhetnek a Realnak a BLbe.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Atyaég, én az idióta gólörömeit meg hajait leszámítva normális arcnak gondoltam ezt a csávót, de ezzel top1 hatásvadász nyálgép lett.
Maradjon csak, szép üzenet lett volna, ha a primadonnát Dembélé helyett elkezdjük játszatni. Bartomeu, meg Segura meg jól pofára esett megint, akár hibájuk, akár nem. A klubot meg a tavalyi nyár után ismét sikerült valami hülyének lejáratnia, bár a Barcának sokkal kevésbé ciki ez, mint magának ennek a hülye gyereknek.
"It is what it is."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Vicc ez az ember 
Én örültem volna annak hogy jön(bár erősen kérdéses volt hogy fejben mennyire oké, és nem-e Higuain 2, mert fontos meccseken még nem nagyon alkotott csak ellenünk), de már a nagy huza-vona után már teljesen szánalmas lett ez az egész.
Jól tették Bartoék hogy nem mentek bele a versenybe, ha neki a nagyobb fizu és egy kis plusz pénz és hírverés fontosabb annál minthogy ne szórakozzon 2 klubbal és szurkolóival akkor nem kell ide.
Remélem ezt tudván Bartoék rástartolnak Thiagora

Én örültem volna annak hogy jön(bár erősen kérdéses volt hogy fejben mennyire oké, és nem-e Higuain 2, mert fontos meccseken még nem nagyon alkotott csak ellenünk), de már a nagy huza-vona után már teljesen szánalmas lett ez az egész.
Jól tették Bartoék hogy nem mentek bele a versenybe, ha neki a nagyobb fizu és egy kis plusz pénz és hírverés fontosabb annál minthogy ne szórakozzon 2 klubbal és szurkolóival akkor nem kell ide.
Remélem ezt tudván Bartoék rástartolnak Thiagora

Őt meg majd elviszi a Real. De akkor végleg kiégek.S.Agüero írta:
Akkor jöhet Thiago.

Ennél szánalmasabb dolgot még nem láttam szerintem profi labdarúgótól. Örülök hogy marad,van nekünk Dembelé,Coutinho,lehet mást hozni a kp-ra ha szükséges Arthuron kívül,és kész.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sinya22 2018.06.14. 21:58:18-kor.
Akkor jöhet Di Maria. 

De azért őszintén remélem, hogy nem voltak igazak a hírek, ás nem csinált ez is komplett hülyét a klubból. Segura...

az a gólöröm erősen hányingerkeltő Atma mezben is de Barcában asszem rosszabb lett volna. de jófej a csávó csak fél éve húzza az agyát 2 klubnak is 

Szerencsére marad ott ahol van. Nem adok neki 2 évet és sírni fog, meg hisztizni hogy engedjék el.